Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Samsung 850 Pro 1 TB

Termékkatalógus
Samsung 850 Pro 1 TB
5 14 értékelés
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, olvasás max. 550 MB/sec, írás max. 520 MB/sec, 7 mm
Kód:  SAS010l9 Termékszám:  MZ-7KE1T0BW Gyártó honlapja:

Samsung 850 Pro 1 TB

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Architektura V-NAND

Kiemelkedő teljesítményű Samsung SSD 850 Pro

Az SSD Samsung 850 Pro az innovatív, 3D V-NAND technológiára alapoz, ahol az adatcellák nem egymás mellett, hanem több rétegben helyezkednek el. Ez a megoldás kiváló adatátviteli sebességet biztosít mind szekvenciális, mind véletlenszerű írás és olvasás esetén.

Az eredmény nagyobb sűrűség és nagyobb teljesítmény kisebb méretbe tömörítve, ezzel lekörözi a hagyományos NAND architektúrát. Mindemellett az előző generációhoz képest kétszer többet bír. A V-NAND technológia élettartama 150 TB (TBW), ami 10 éven át napi 40 GB-os adatátvitelnek felel meg. A Samsung annyira megbízik termékében, hogy 10 év garanciát ad rá!

3 ok, hogy ezt a terméket válaszd

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Šifrování

Hardveres titkosítás

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Ochrana

Túlmelegedés elleni védelem

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

3D V-NAND

Garancia minden alkatrész zökkenőmentes működésére

Útközben védd az érzékeny hardvert és a bizalmas adataidat a laptopodon. Erre való a hardveres, 256 bites AES titkosítás, mely az átviteli teljesítmény csökkentése nélkül teszi a dolgát. Megfelel a TCG OPAL v2.0 a PSID és a Microsoft EDrive IEEE 1667 biztonsági szabványoknak.

Maximális sebesség

 

kiváló garanciával tíz évre.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

RAPID mód

RAPID mód

A RAPID módnak köszönhetően szükség esetén az olvasási és írási sebesség is megnövelhető bármilyen adatmennyiségnél. Ahogyan az autóknál a váltóval, itt is új sebességi szintre válthatunk a Magician szoftverrel. Ehhez a szabad rendszermemóriát (DRAM) használja átmeneti tárként, így a RAPID módban 1,8-szor magasabb teljesítmény érhető el.

  1. Forradalmo, 3D V-NAND flash memóriával.
  2. RAPID mód növeli az olvasás és írás sebességét.
  3. 10 év garancia.
  4. Fejlett AES 256bit titkosítás.
  5. 1000 GB kapacitás

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

SSD Samsung

Csak csodálni lehet

Másik hasznos funkciója a PC túlmelegedés elleni védelem a dinamikus hővédelmi rendszerrel. Folyamatosan figyeli az üzemi hőmérsékletet, és optimális szinten tartja. Automatikusan visszafogja az SSD-t, ha az adatok biztonsága miatt szükség van rá.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Symbol výkonu

Brutális szekvenciális írási sebesség

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung 850 Pro 1 TB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung 850 Pro 1TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung 850 Pro 1 TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung 850 Pro 1TB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung 850 Pro 1TB.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ