AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Samsung CLT-K404S fekete + CLT-M404S magenta

Termékkatalógus
Samsung CLT-K404S fekete + CLT-M404S magenta
Toner - Samsung SL-C430, C480 nyomtatókhoz, kapacitása: 1500 + 1000 oldal
Kód:  SMS003k1g Termékszám:  SU100A+SU234A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung CLT-K404S fekete + CLT-M404S magenta

A(z) Samsung gyártmányú, Samsung SL-C sorozat printerébe való toner nagyszerű választás fontos számlák vagy különböző dokumentumok mindennapos nyomtatásához. Megbízható nyomtatási minőséget és hosszú tartósságot ígér. Max. kapacitása összesen akár 1000 oldal nyomtatott oldal. Egy csomagban több szín is található – fekete és magenta. Nyomtass olcsón és okosan a(z) Samsung CLT-K404S fekete + CLT-M404S magenta nyomtató tonerrel, amit kifejezetten Samsung nyomtatódhoz készítettek. Legfontosabb jellemzője a kompatibilitás és a magas fokú megbízhatóság, melyeket értékelni fognak az alkalmi, de a nagyobb igényű felhasználók is.

A(z) Samsung CLT-K404S fekete + CLT-M404S magenta toner legfőbb jellemzői

  • Megbízható, minőségi toner
  • Kiemelkedő, akár 1000 oldal lapos kapacitás
  • Praktikus, fekete és magenta színű multipack
  • Lézernyomtatókhoz készült festék

A(z) Samsung CLT-K404S fekete + CLT-M404S magenta a következő modellekhez használható:

Gyártó:

Samsung

Széria:

SL-C

Modell:

430, 430w, 480, 480fn, 480fw és 480w

Paraméterek

Szín
Fekete, Magenta Kész!
Csomagolás
Többszínű multipack Kész!
Típus
Eredeti Kész!
Nyomatszám (5%-os lefedettség mellett)
1 000 oldal Kész!

Szín

Szín
Fekete, Magenta Kész!
Csomagolás
Többszínű multipack Kész!

Típus

Típus
Eredeti Kész!

Kapacitás

Nyomatszám (5%-os lefedettség mellett)
1 000 oldal Kész!

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung CLT-K404S fekete + CLT-M404S magenta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung CLT-K404S černý + CLT-M404S purpurový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung CLT-K404S čierny + CLT-M404S purpurový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung CLT-K404S Schwarz + CLT-M404S Magenta. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung CLT-K404S Schwarz + CLT-M404S Magenta.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ