AP+ nový vizuál Shop roku

SAMSUNG DV16T8520BV/LE

Termékkatalógus
SAMSUNG DV16T8520BV/LE
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ (-40%) energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 304 kg szárítási kapacitás, zajszint 63 dB becsült éves energiafogyasztás 340 kWh, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram és gyerekzár, mérete 108,6 × 74,6 × 88,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 16 kg
Kód:  SASU027 Termékszám:  DV16T8520BV/LE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SAMSUNG DV16T8520BV/LE

A mosás lakásban történő szárítása magas páratartalmat okoz, aminek következtében a penész, mint kellemetlen háztartási betolakodó megjelent a Te otthonodban is? Ekkor a szabadonálló Samsung szárítógép beszerzése olyan döntés, amely mindenképp kifizetődik. Ez a készülék kondenzációs típusú. Jelenleg a kondenzációs szárítógép a legnépszerűbb típus. Használatához nincs szükség szerkezeti módosításokra vagy bonyolult telepítésre. A szárítógép része egy gyűjtőtartály, amely lehetővé teszi a mosásból származó kondenzvíz hatékony összegyűjtését és tárolását. A gazdaságos SAMSUNG DV16T8520BV/LE szárítógép a legjobbat nyújtja Neked és a ruháidnak. Hasznos funkciók jellemzik, mint például a praktikus hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram és gyerekzár. A kompakt Samsung szárítógép mérete 108,6 × 74,6 × 88,5 cm (ma×szé×mé). Súlya 16 kg.

Szárítógép SAMSUNG DV16T8520BV/LE ...
Szárítógép SAMSUNG DV16T8520BV/LE ...

A csúcstecnológiás SAMSUNG DV16T8520BV/LE szárítógép alapvető jellemzői

  • A szabadonálló szárítógép praktikus és hatékony eszköz a ruhák szárításához
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • Kondenzációs tartályt tartalmaz
  • Az energiahatékony Samsung szárítógép A+++ (-40%) energiaosztályba sorolható, éves fogyasztása pedig 340 kWh/év
  • Legfeljebb 304 kg ruhát tud szárítani
  • Zajszintje 63 dB
  • A beépített kijelző a beállításról vagy a folyamatban lévő programról ad tájékoztatást
  • A gyorsprogram rövid idő alatt megszárítja a ruhákat

A korszerű SAMSUNG DV16T8520BV/LE szárítógép hasznos funkciói élvezetessé teszik a munkát

A nagy kapacitású Samsung szárítógépnek köszönhetően rövid idő alatt megszáradnak a ruhák, a kinti időjárástól függetlenül. A gyermekbiztonsági zár megakadályozza, hogy kisgyermekek kezeljék a készüléket. Az előlapon található beépített kijelző tájékoztat az aktuális programról vagy beállításokról.

Szárítógép SAMSUNG DV16T8520BV/LE ...
Szárítógép SAMSUNG DV16T8520BV/LE ...

Adj zöld utat az energiatakarékosságnak, amiben segítségedre lesz a kiváló SAMSUNG DV16T8520BV/LE szárítógép

A ruhaszárítás többé nem jelent nagy energiafogyasztást. Az ökonómiai szempontból előnyös SAMSUNG DV16T8520BV/LE szárítógép olyan hőszivattyúval rendelkezik, amely a szárítás során keletkező hőt újrahasznosítja és a levegő fűtésére használja fel, lehetővé téve a hatékony hővisszanyerést és a csökkentett energiaveszteséget.

Válaszd ki a textília típusának megfelelő programot

A különféle programokat nyújtó Samsung szárítógép csökkenti a ruhák károsodásának kockázatát, minden típusú textíliához alkalmas és eltávolítja a finom szöszöket vagy szálakat. Egy reggeli kávéfolt az ingeden ne adjon okot az aggodalomra, hogy nem fogsz tökéletesen kinézni egy állásinterjún. A mosást követő gyors szárítóprogram használata lehetővé teszi, hogy az ing rövid idő alatt megszáradjon.

Szárítógép SAMSUNG DV16T8520BV/LE ...

A kifogástalan Samsung szárítógép műszaki paraméterei

A szárítógép időt takarít meg a nagy mennyiségű ruha szárításakor és nélkülözhetetlen háztartási segítőd lesz. Az energiatakarékos SAMSUNG DV16T8520BV/LE szárítógép A+++ (-40%) energiaosztályba sorolt. Éves energiafogyasztása 340 kWh/év. A szárítógép 304 kg ruha egyidejű szárítására képes. A szárítógép zajszintje 63 dB. A szárítási hatékonyság fontos paraméter a készülék kiválasztásakor, mivel ez határozza meg, hogy a szárítógép milyen gyorsan és hatékonyan távolítja el a nedvességet a vizes ruhákból. A teljesítményt tekintve kiemelkedő Samsung szárítógép B hatékonysági osztályba tartozik, így egy normál szárítási ciklus a víz több mint 80 - 89,9%-át képes kivonni a ruhákból.

Energiacímkével kapcsolatos információk:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép SAMSUNG DV16T8520BV/LE Energia címke

Méretei:

108,6 × 74,6 × 88,5 cm (ma×szé×mé)

Súlya:

16 kg

Kivitel:

Fekete

Szárítási hatékonyság:

B

  • Mosógép és szárítógép összeépítéséhez összeépítő keret megvásárlása válhat szükségessé, amennyiben az nincs feltüntetve a terméknél a csomagolás részeként
    (ezek a tartozékok adott márkákhoz/modellekhez érhetők el)

Paraméterek

Energiaosztály
A+++ (-40%) Kész!
Töltetkapacitás
304 kg Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
340 kWh/év Kész!
Zajszint
63 dB Kész!
Hatékonyság
B Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
A+++ (-40%) Kész!
Töltetkapacitás
304 kg Kész!
Hatékonyság
B Kész!
Zajszint
63 dB Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
340 kWh/év Kész!

Tulajdonságok

Modell típusa
Szabadonálló Kész!

Szárítógép méretei

Mélység
88,5 cm Kész!
Szélesség
74,6 cm Kész!
Magasság
108,6 cm Kész!
Tömeg
16 kg Kész!

Szárítógép színe

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes szárítógép kínálatunkban, ahol akár töltetkapacitás vagy szárítógép márka alapján is választhatsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SAMSUNG DV16T8520BV/LE
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ