A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

SAMSUNG DV80T7220BT/S6

Termékkatalógus
SAMSUNG DV80T7220BT/S6
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, zajszint 63 dB becsült éves energiafogyasztás 176 kWh, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer, választható ajtónyitási irány és gyerekzár, Wi-Fi csatlakozás, mérete 85 × 60 × 65 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 50 kg
Kód:  HUSASU04 Termékszám:  DV80T7220BT/S6 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SAMSUNG DV80T7220BT/S6

Nincs elegendő hely az otthonodban ruhaszárításhoz? Ennek apropóján a szabadonálló Samsung szárítógép vásárlása olyan döntés, amellyel elégedett leszel. Ez a készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárítógép a legnépszerűbb a felhasználók körében. Ez annak köszönhető, hogy egyszerűen, szerkezeti módosítások vagy bonyolult összeszerelés nélkül telepíthető. A szárító gyűjtőtartálya összegyűjti és tárolja a mosott ruhából származó nedvességet. A hatékony SAMSUNG DV80T7220BT/S6 szárítógép elnyeri tetszésedet az olyan funkciókkal, mint a praktikus késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer, választható ajtónyitási irány és gyerekzár. Az okosszárítógép csatlakoztatható intelligens mobileszközökhöz, ami lehetővé teszi a programok távolról történő bekapcsolását vagy módosítását. A helytakarékos Samsung szárítógép méretei 85 × 60 × 65 cm (ma×szé×mé). Tömege 50 kg.

Szárítógép SAMSUNG DV80T7220BT/S6 Jellemzők/technológia
Szárítógép SAMSUNG DV80T7220BT/S6 Jellemzők/technológia

A kiváló SAMSUNG DV80T7220BT/S6 szárítógép alapvető paraméterei

  • A szabadonálló szárítógép gyors és hatékony megoldást kínál a ruhák szárítására, helypazarlás nélkül
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • Kondenzációs tartályt tartalmaz
  • A takarékos Samsung szárítógép A+++ energiaosztályba tartozik, éves energiafogyasztása megközelítőleg 176 kWh/év
  • Töltetkapacitását figyelembe véve 8 kg ruhát tud szárítani
  • Zajszintje 63 dB
  • Wi-Fi csatlakozás
  • A késleltetett indítás funkcióval kihasználhatod az olcsóbb éjszakai áram előnyeit
  • Az áttekinthető kijelző tájékoztat az aktuális állapotról vagy a beállításokról
  • A gyorsprogrammal a ruha rövid idő alatt megszárad
  • Az ajtónyitás irányának megváltoztatása a Te preferenciáidnak megfelelően
  • Az alacsony hőmérsékletű szárítás segít kisimítani a gyűrődéseket

A modern SAMSUNG DV80T7220BT/S6 szárítógép kiemelkedően innovatív és praktikus funkciói a te kényelmedet szolgálják

A nagy kapacitású Samsung szárítógéppel rengeteg időt takaríthatsz meg, mert nem kell teregetned és várnod, hogy megszáradjon a ruha. A lakat ikon aktív gyermekzárat jelez a kijelzőn kisgyermekeid maximális biztonságáért. Az előlapon található integrált kijelző tájékoztat Téged az aktuális folyamatról vagy beállításokról.

Az energiatakarékosság nem is lehetne egyszerűbb, ebben segít Neked a kiváló SAMSUNG DV80T7220BT/S6 szárítógép

Energiatakarékos és hatékony ruhaszárítás - ezzel a szárítóval nem probléma. A késleltetett indítású szárítógéppel megteheted, hogy a ruhák szárítását az olcsóbb, éjszakai órákra időzíted. Az alacsonyabb villamosenergia-árakra figyelve pénzt takaríthatsz meg villanyszámlán. A költséghatékony működésű SAMSUNG DV80T7220BT/S6 szárítógép a hőszivattyúnak köszönhetően a szárítás során felszabaduló hőt a levegő fűtésére tudja felhasználni, ami minimalizálja a hőveszteséget és növeli az energiahatékonyságot. Bárhol is helyezed el a szárítót, tökéletesen alkalmazkodik az adott térhez. A praktikus ajtónak köszönhetően megválaszthatod, hogy jobbra vagy balra nyíljon, így az igényeidhez igazíthatod.

Válaszd ki a szárítóprogramot a textília típusa alapján

A sokoldalú Samsung szárítógép segít megőrizni a ruhák jó állapotát a szöszök és finom szőrszálak eltávolításával. Egy reggeli kávéfolt az ingeden nem a világ vége, még akkor sem, ha állásinterjúra készülsz. Csak mosd ki és használd a gyorsprogramot, hogy rövid idő alatt megszáradjon. Az alacsony hőmérsékleten történő szárítás segít a ráncok kisimításában és a gyűrődések minimalizálásában. A gyűrődésgátló program minimálisra csökkenti a vasalás szükségességét.

A kiváló Samsung szárítógép műszaki paraméterei

A szárítógép alkalmas a nagy mennyiségű ruhát mosó családok számára, mindeközben időt és energiát takarít meg. A költséghatékony SAMSUNG DV80T7220BT/S6 szárítógép A+++ energiaosztályú. Az energiafogyasztás alakulása éves szinten 176 kWh/év. A készülék töltetkapacitását illetően 8 kg ruha egyidejű szárítására képes. A szárítógép zajszintje 63 dB. A szárítógép kiválasztásakor fontos figyelembe venni a szárítási hatékonyságot, amely azt határozza meg, hogy a készülék hány százalékban képes eltávolítani a vizet a nedves ruhákból. A hatékony Samsung szárítógép B hatékonysági osztályba sorolható, ami azt jelenti, hogy a normál program esetében a víz több mint 80 - 89,9%-át képes kivonni a ruhákból.

Energiacímkével kapcsolatos információk:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép SAMSUNG DV80T7220BT/S6 Energia címke

Méretek:

85 × 60 × 65 cm (ma×szé×mé)

Súlya:

50 kg

Szín:

Fehér

Hatékonyság:

B

  • Mosógép és szárítógép összeépítéséhez összeépítő keret megvásárlása válhat szükségessé, amennyiben az nincs feltüntetve a terméknél a csomagolás részeként
    (ezek a tartozékok adott márkákhoz/modellekhez érhetők el)

Paraméterek

Energiaosztály
A+++ Kész!
Töltetkapacitás
8 kg Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
176 kWh/év Kész!
Zajszint
63 dB Kész!
Hatékonyság
B Kész!

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás
Wi-Fi Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
A+++ Kész!
Töltetkapacitás
8 kg Kész!
Hatékonyság
B Kész!
Zajszint
63 dB Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
176 kWh/év Kész!

Tulajdonságok

Modell típusa
Szabadonálló Kész!

Szárítógép méretei

Mélység
65 cm Kész!
Szélesség
60 cm Kész!
Magasság
85 cm Kész!
Tömeg
50 kg Kész!

Szárítógép színe

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes szárítógép kínálatunkban, ahol akár töltetkapacitás vagy szárítógép márka alapján is választhatsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SAMSUNG DV80T7220BT/S6
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ