AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Samsung EO-IG955B az AKG Burgandy-tól titániumszürke

Termékkatalógus
Samsung EO-IG955B az AKG Burgandy-tól titániumszürke
4,8 4 értékelés
Fej-/fülhallgató - Kihangosító, 3,5 mm-es jack dugó, a frekvencia tartomány 20Hz-20000 Hz, 32 ohm, érzékenysége 93,2 dB, kábel hossza 1,2 m
Kód:  SAAA0310a1 Termékszám:  EO-IG955BSEGWW Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung EO-IG955B az AKG Burgandy-tól titániumszürke Megszűnt

Samsung EO-IG955B az AKG Burgandy-tól titániumszürke

Fedezze fel a korábban észrevehetetlen tónusokat kedvenc előadói dalaiban a Samsung EO-IG955B fejhallgatója segítségével, amely az AKG-vel történő együttműködésből született, a legnagyszerűbb teljesítmény érdekében. Együtt egy remek fülhallgatót hoztak létre modern, szürke kivitelben. Csak a legkiválóbb anyagokat használták készítése során, ezért nem csak rendkívül elegáns megjelenésű és nagyon ellenálló, de megakadályozza a nemkívánt rezonanciák létrejöttét is. A széles tartományú átalakítók 20 Hz és 20 KHz közti hangtartomány előállítására képesek, lényegében lefedve az emberi hallást. A felhasználók legnagyobb örömére a fülhallgató irányított mikrofonnal és háromgombos vezérlővel van ellátva, amely segítségével játszi könnyedséggel intézheti hívásait és zenehallgatását. Élvezze ezt a remeg szürke kivitelt, amely divatos kiegészítőként is szolgálhat Önnek.

A Samsung és az AKG EO-IG955B fülhallgatójának főbb jellemzői

  • Tökéletes forma ötvözi az eleganciát és a tartósságot
  • Színe: szürke
  • Az adapterek kényelmes illeszkedést biztosítanak a fülbe valamint jobb basszus dinamikai összetevőket eredményeznek
  • Kiváló tömítés tartja a füében és kizárja a külső zajt
  • 3-gombos távirányító a zenehallgatás teljes irányításához
  • A konverterek mély basszust, erős közép- és tiszta magas hangokat biztosítanak
  • Mikrofon kristálytiszta hang felvételt nyújt miközben kihangosítva beszél
  • Kábele ellenáll a gubancolódásnak

Egy kiváló fejhallgató nem kell hogy drága is legyen

A fülhallgatón belül találhatók a realisztikus dinamikát, kimagasló hangminőséget és mély basszust nyújtó átalakítók A szállítás közbeni gubancolódást a speciális fonott kábel akadályozza meg. A Samsung és az AKG EO-OG955B fülhallgatója 3.5 mm-es jack kimenettel könnyedén számítógépéhez kapcsolható, de számos további elektronikus eszközzel is kompatibilis.

Egyedi design és kényelmes viseletet

A fülhallgató kidolgozása során a Samsung az AKG-val együttműködve különös figyelmet fektetett a maximális kényelemre. Szemben a hagyományos kerek formákkal, melyek egyes pontokonon fejtenek ki nyomást a fülben, ez a modell ovális alakú, így természetesen illeszkedik hallójáratába és nagyon kényelmes viseletet biztosít. Élvezze a zenét egy teljesen új köntösben, mert ezzel a termékkel biztosra mehet a választásban.

Paraméterek

Szín
Szürke Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung EO-IG955B az AKG Burgandy-tól titániumszürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung EO-IG955B by AKG Titanium Gray. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung EO-IG955B by AKG Titanium Gray. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung EO-IG955B by AKG Titanium Gray. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung EO-IG955B by AKG Titanium Gray.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ