A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Samsung MB

Samsung Galaxy A13 5G 4 GB / 64 GB fekete

Termékkatalógus
Samsung Galaxy A13 5G 4 GB / 64 GB fekete
4,2 15 értékelés
Mobiltelefon - 6,5"-es TFT kijelző 1600 × 720 felbontással, 4 GB RAM, 64 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Dimensity 700 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 2Mpx makró, 5Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Szín
Belső memória
Kód:  HSAMO0237b2 Termékszám:  SM-A136BZKUEUE_HU Gyártó honlapja:

Samsung Galaxy A13 5G 4 GB / 64 GB fekete

Telefon funkciói

164,5 mm

Kikapcsolt

76,5 mm

Kikapcsolt

8,8 mm

Telefon tömege: 195 g

Samsung Galaxy A13 5G mobiltelefon

6,5“

kijelző átló

Samsung Galaxy A13 5G mobiltelefon

Android 12

operációs rendszer típusa

Samsung Galaxy A13 5G mobiltelefon

5000 mAh

akkumulátor-kapacitás

Samsung Galaxy A13 5G mobiltelefon

2 × Nano SIM

SIM-kártya típusa

Samsung Galaxy A13 5G mobiltelefon

76,5 × 164,5 × 8,8 mm

a telefon méretei (Szé×Ma×Mé)

Samsung Galaxy A13 5G mobiltelefon

64 GB

belső tárhely

Samsung Galaxy A13 5G mobiltelefon

50 + 2 + 2 Mpx

kamera

Samsung Galaxy A13 5G mobiltelefon

5G/LTE

leggyorsabb internet

Samsung Galaxy A13 5G mobiltelefon

MicroSD 1 TB-ig

memóriakártya-foglalat

Samsung Galaxy A13 5G mobiltelefon

195 g

telefon tömege

A Samsung Galaxy A13 5G 64GB fekete színben vonzó okostelefon hosszú akkumulátor-üzemidővel


Élvezz minden napot a Samsung Galaxy A13 5G okostelefonnal

Ismerd meg telefonod a kényelemben és a kényelmetlenségben egyaránt. A Samsung Galaxy A13 5G kifinomult designnal, fejlett kamerák elképesztő választékával, gyors 5G mobilhálózati kapcsolattal, nagy teljesítményű, hosszú üzemidővel rendelkező akkumulátorral és nyolcmagos processzorral büszkélkeik, amely többfeladatos munkavégzés esetén is szuper simán kezeli a kihívásokat. Fotózz, streamelj, filmezz, játssz és alkoss egy olyan okostelefonnal, amely nem teszi tönkre a szórakozást. 

A lenyűgöző design és a briliáns 90 Hz-es kijelző harmóniája

A multimédiás tartalmak megtekintése a nagyméretű, 6,6 hüvelykes Infinity-V kijelzőn a prémium HD+ technológiával mindig nagyszerű vizuális élményt nyújt. Éppen ezért a Samsung Galaxy A13 5G gyönyörűen tiszta színeket, pontos és éles kontrasztot kínál. Különösen értékelni fogod amikor kedvenc tévéműsoraid, zenei videóid vagy közösségi média tartalmakat nézel. A készülék praktikus funkcióit friss design egészíti ki, szimpatikus lekerekített formákkal, amelyek fokozzák az ergonomikus kényelmet használat közben. A matt felület megakadályozza a tenyérből történő kicsúszást is, és aSamsung Galaxy A13 5G-nek esztétikus megjelenést ad.




Készíts nagyszerű képeket a Samsung Galaxy A13 5G-el

Szeretnél tökéletes szelfit, csoportképet egy egész baráti társasággal vagy közeli képet készíteni? A Samsung Galaxy A13 5G-el ez nem probléma - a professzionális objektívrendszer eddig nem látott lehetőségeket kínál. Örökítsd meg az értékes pillanatokat gyönyörű minőségben az 50 megapixeles autofókuszos főkamerával. A 2Mpx-es makró és 2Mpx-es mélységélességű kamerával pedig közelebb kerülhetsz a művészi árnyalatokhoz. A szelfik szerelmesei 5 megapixeles előlapi kamerát is találnak a Samsung A13-on, és a mélységélesség-érzékelővel tovább állíthatod a fókuszt. 



A Samsung Galaxy A13 5G részletes makró felvételeket készít

Nagyíts rá a témára a 2 megapixeles makró kamerával, és fedezz fel olyan részleteket, amelyek egyébként rejtve maradnának a szemed elől. Természetes bokeh hatást kölcsönöz a képeknek, lehetővé téve, hogy a téma kiemelkedjen a háttérből, és a kép sztárjává váljon. 

Éles szelfik minden helyzetben

A Samsung Galaxy A13 5G 5 megapixeles előlapi kamerája fejlett bokeh-effektussal lehetővé teszi, hogy megörökíthesd azokat a finom vonásokat, amelyek minden arcot egyedivé tesznek. Homályosítsd el a hátteret, és csak arra koncentrálj, ami a legfontosabb - magadra. 



Az 5,000mAh-s akkumulátorral mindig egy lépéssel előrébb jársz

Ne hagyd, hogy lelassulj. A Samsung Galaxy A13 5G 5000 mAh kapacitású akkumulátora sokkal többet bír, mint azt gondolnád. A Samsung Galaxy A13 5G még egy zsúfolt munkanapon vagy egy fárasztó kaland során sem hagy cserben. Bízz a nagy teljesítményű akkumulátorban, amely nap mint nap képes megbirkózni az igényes tempóval, miközben a gyorsfeltöltés lehetősége erőteljes 15 W-os töltéssel lát el. 



A Samsung Galaxy A13 5G mindig maximális teljesítményt nyújt

Igényes multitasking, vad játék vagy túl sok feladat, amelyet rövid idő alatt nem tudsz kezelni az okostelefonodon? A Samsung Galaxy A13 5G biztosan nem korlátoz ezek közül egyikben sem. A készüléket egy erős, nyolcmagos processzor hajtja 4 GB RAM-mal, amelyek együttesen biztosítják az összes folyamat zökkenőmentes működését a készüléken. A fényképek, videók és egyéb adatok archiválásához a Samsung Galaxy A13 5G 64 GB belső tárhelyet kínál, amelyhez 1 TB-os külső microSD-kártya is csatlakoztatható. 



Samsung One UI

A One UI felhasználói felület tele van olyan élményekkel, amelyekkel könnyedén megteheted amit csak szeretnél, tevékenységeid így mindennapos mobilélménnyé alakítod. Hozd ki a legtöbbet Galaxy A13 5G készülékedből a One UI 4 segítségével az összes eszközödön már ismert módon. Fejezd ki magad, ahogy csak kedved tartja. 



Samsung Knox többrétegű biztonság

A Galaxy A13 5G a Samsung Knox biztonsági platformjának integrációjávalbüszkélkedhet, amely hardveresen és szoftveresen is beépítésrekerült, így a készülék már az első bekapcsolás pillanatától robusztus, többrétegű védelmet nyújt a rosszindulatú fenyegetések ellen. A Samsung Galaxy A13 5G készülékkel élvezheted a munkát és a játékot, hiszen tudod, hogy adataidra jól vigyáz a Samsung Galaxy A13 5G. 


Paraméterek

Kijelző átmérője
6,5" Kész!
Kijelző felbontása
1600 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,5" Kész!
Kijelző felbontása
1600 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2022 Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
164,1 mm Kész!
Szélesség
76,5 mm Kész!
Mélység
8,8 mm Kész!
Súly
195 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Makró kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Mélység kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Mélység kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
15 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
4 GB Kész!
Belső memória
64 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
1 000 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek Dimensity 700 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G57 MC2 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni) Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Samsung Knox Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Samsung Galaxy A13 5G termékhez:

74 900 Ft - 84 900 Ft

Samsung Galaxy A13 5G 4 GB / 64 GB kék

Mobiltelefon - 6,5"-es TFT kijelző 1600 × 720 felbontással, 4 GB RAM, 64 GB belső tárhely, single SIM, MediaTek MT6833 Dimensity 700 5G processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 5Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 5Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
Kosárba
74 900 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
 

Samsung Galaxy A13 5G 4 GB / 128 GB kék

Mobiltelefon - 6,5"-es TFT kijelző 1600 × 720 felbontással, 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Dimensity 700 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 2Mpx makró, 5Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
Kosárba
84 900 Ft
Utolsó termék a raktáron
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy A13 5G 4 GB / 64 GB fekete
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ