A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Samsung MB

Samsung Galaxy A21s

Termékkatalógus
Samsung Galaxy A21s
4,6 76 értékelés
Mobiltelefon - 6,5"-es kijelző, 1600 × 720, PLS kijelző, 8 magos Samsung Exynos 850 processzor, 4 GB RAM, akár 512 GB kapacitású Micro SD, 48 Mpx felbontású (f/2) + 8 Mpx felbontású (f/2,2) + 2 Mpx felbontású (f/2,4) + 2 Mpx felbontású (f/2,4), hátlapi kamera, 13 Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), Jack (3,5mm), USB-C, ujjlenyomat-olvasó, hibrid, kártyafüggetlen, gyorstöltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 10
Kód:  SAMO0193ax Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy A21s

Telefon funkciói

163,3 mm

Samsung Galaxy A21s

75,3 mm

Samsung Galaxy A21s

8,9 mm

Telefon tömege: 192 g

képernyőátló

6,5"

képernyőátló

operációs rendszer típusa

Android 10

operációs rendszer típusa

akkumulátor üzemideje

5 000 mAh

akkumulátor kapacitása

Mikro-Sim

2× Nano SIM

SIM kártya típusa

Méretek

75,3 × 163,3 × 8,9 mm

a telefon méretei (Szé×Ma×Mé)

Belső memória

Akár 128 GB

belső memória

Kamera típusa

48 + 8 + 2 + 2 Mpx

kamera

Kapcsolat

LTE

leggyorsabb internet

SD kártya

Mikro-SD akár 512 GB

memóriakártya-nyílás

Tömeg

192 g

a telefon tömege

Samsung Galaxy A21s mutatós okostelefon remek áron

A Samsung Galaxy A21s okostelefon kényelmes alacsony tömegű kialakításával, csupán 8,9 mm-es karcsú házával és ergonomikus formatervezésű hátlapjával tökéletesen illik a kézbe. Emellett több modern színváltozat közül választhatsz.



Magával ragadó élmények a Samsung Galaxy A21s nagy kijelzőjén

Tapasztald meg a Samsung Galaxy A21s telefon 6,5"-es Infinity-U kijelzőjének élményét. A Super AMOLED kijelző széles képaránya teljesen magával ragad a kedvenc filmed, sorozatod vagy játékod akciójának kellős közepébe, mindezt pedig HD+ felbontással teszi.



Jól megtervezett okostelefon

A Samsung Galaxy A21s házának sima vonalai lehetővé teszik a telefon könnyű és biztonságos kézben tartását használat közben. Válassz a fekete, fehér, kék vagy piros színű modellek közül az egyéni stílusod szerint.



Kiváló négyszeres kamera

A Samsung Galaxy A21s telefonnal könnyedén készíthetsz fantasztikus, akár 48 Mpx-es fotókat a fő érzékelővel. Összességében a telefon egy négy lencséből álló rendszerrel dolgozik, amelyekkel csodás tájfotókat készíthetsz a széles látószögű 8 Mpx-es érzékelővel, közeli makrófotókat örökíthetsz meg a tárgyakról a 2 Mpx-es szenzorralilletvegyönyörű portréfotókat készíthetsz a barátaidról, a családodról és a kiskedvencedről a 2 Mpx-es érzékelővel.

A Samsung Galaxy A21s mindent rögzít egyetlen felvételen

A Samsung Galaxy A21s telefonnal nem kell kompromisszumot kötnöd, ugyanis minden megörökíteni kívánt dolog elfér a kijelzőn. A 123°-os, ultraszéles látószögű 8 Mpx-es kamerával pontosan úgy készítheted el a fotókat, ahogy azt a saját szemeddel látod. A fő 48 Mpx-es kamera remek minden kiváló minőségű fotó készítéséhez.



Teszteld a kép mélység-élességét

Hozd közelebb a fotóalanyt a 2 Mpx-es Depth mélység-érzékelős kamerával, amely lehetővé teszi a mélység-élesség szabályozását valós időben még egy már elkészített, a galériában található fotó esetében is. Szabadulj meg a zavaró háttértől és hozz létre professzionális megjelenésű fotókat a Samsung Galaxy A21s okostelefonnal.

Részletek közelről

A makró-kamera segítségével még minimális távolság esetén is készíthetsz felvételeket a Samsung Galaxy A21s készülékével. A mesterséges intelligenciának hála még a háttérmosott hatás is elérhető ebben az üzemmódban.

Elsőosztályú szelfikamera 

Készíts lájk-mágnes szelfiket a Live Focus funkcióval ellátott 13 Mpx-es előlapi kamera segítségével. Prémium minőségű szelfiket vagy vlogokat készíthetsz a Samsung Galaxy A21s telefonnal.

A Samsung Galaxy A21s lenyűgöz akkumulátor élettartamával

Hozd ki a legtöbbet a Samsung Galaxy A21s mobiltelefonból. A készülék minden funkciója teljes mértékben elérhető az akkumulátor élettartamától függetlenül. Az 5 000 mAh kapacitású akkumulátor sokáig kitart, így hosszú időn keresztül játszhatsz a játékokkal, fotózhatsz vagy kommunikálhatsz a szeretteiddel is. Továbbá jó hír, hogy aSamsungGalaxy A21s akkumulátorát a gyorstöltés funkcióval szuper gyorsan feltöltheted.

Samsung Galaxy A21s a játékhoz és a multitaskinghoz

A 128 GB-os belső tárhely, amely mikro-SD kártyával akár további 512 GB-tal bővíthető, biztonságosan tárolja a fotóidat, a filmeket, az alkalmazásokat és a játékokat. A telefonon sima működéséről és magas teljesítményéről a nyolcmagos processzor és az akár 4 GB RAM gondoskodik még multitasking esetén is. Összességében elegendőteljesítménytkapsz nemcsak a közepesen nagy igényű játékokhoz, hanem az eközben futó más alkalmazásokhoz is.


Megbízható biometrikus biztonság

A Samsung Galaxy A21s telefon esetében nem szükséges aggódnod amiatt, hogy rajtad kívül mások is hozzáférnek az érzékeny adatokhoz. Állítsd be a telefon feloldását ujjlenyomattal, így könnyedén és biztonságosan oldhatod fel a telefonodat. Emellett elérhető még a feloldás arcfelismeréssel is. Másik előnye, hogy az első feltöltés után atelefonodvédett a kártékony szoftverek és más káros tartalmak ellen a Samsung Knox biztonsági platform jóvoltából, mind szoftveres, mind pedig hardveres tekintetben.

One UI Core felhasználói felület

Az újratervezett One UI Core felhasználói interfész segít, hogy a kulcsfontosságú dolgokra koncentrálhass. A Samsung Galaxy A21s hardver és szoftver kéz a kézben működnek hatékonyabban, így a telefon minden tartalmat és funkciót gyorsabban és zökkenőmentesen jelenít meg egyetlen gombnyomásra. A jól átlátható és intuitív vizuális elemekkelaSamsung telefon használata valóban természetesnek hat. A Samsung Members alkalmazással az ügyféltámogatás segítségedre lehet a telefon esetleges hibaelhárításában.


Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy A21s Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy A21s. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy A21s. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy A21s. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy A21s.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ