A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Samsung Galaxy A71 kék

Termékkatalógus
Samsung Galaxy A71 kék
4,8 50 értékelés
Mobiltelefon - 6,7"-es kijelző, 2400 × 1080, AMOLED kijelző, 8 magos processzor, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, akár 512 GB kapacitású Micro SD, 64 Mpx felbontású (f/1,8) + 12 Mpx felbontású (f/2,2) + 5 Mpx felbontású (f/2,2) + 5 Mpx felbontású (f/2,4), hátlapi kamera, 32 Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), Jack (3,5mm), USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, dual SIM + memóriakártya, kártyafüggetlen, gyorstöltés 25W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, Android 10
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  HSAMO0182b2 Termékszám:  SM-A715FZBUXEH Gyártó honlapja:

Samsung Galaxy A71 kék

A telefon funkciói

163,6 mm

Samsung Galaxy A71

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

76 mm

Samsung Galaxy A71

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

7,7 mm

A telefon súlya: 179 g

Úhlopříčka displeje

6,7"

Képátló

Typ operačního systému

Android 10.0

Az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

4 500 mAh

akkumulátor-kapacitás

MicroSim

2 × Nano SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

76 x 163,6 x 7,7 mm

Telefon méretei (H × M × M)

Vnitřní paměť

128 GB

Belső memória

Typ kamerau

64 + 12 + 5 + 5 MPx

kamera

Připojení

LTE

A leggyorsabb internet

SD karta

512 GB-os Micro SDXC

Memóriakártya-foglalat

Váha

179 g

A telefon tömege

Okostelefon, amely szórakoztató, erős és elegáns

Elegancia szinte keret nélküli kijelzővel

A Samsung Galaxy A71 kiválóan alkalmas multimédia nézésre, modern mobilos videojátékok lejátszására, weblapok böngészésére és a hatékony munkavégzésre. A Super AMOLED Plus technológián alapuló Infinity-O kijelzője kiváló élénk színeket és kiváló kontrasztot kínál mindenkor. A 6,7 hüvelykes átló korábban már táblagépet jelentett - a karcsúSamsung Galaxy A71 okostelefon mégis tökéletesen illeszkedik a kezedbe. A titok a képernyő körül lévő rendkívül vékony keretben található, amelynek széle kissé ívelt, hogy a Samsung Galaxy A71 fogása szilárd, de kényelmes maradjon. A kiváló ergonómiai tulajdonságokat tovább javítja a prémium, fényes hátlap, eredeti formatervezésűmintázattal.



Négy kamera minden helyzetre

A Samsung Samsung Galaxy A71 professzionális kamerája, négy lencsével készen áll nagyszerű felvételek készítésére minden helyzetben. A fő 64Mpx-es kameragyönyörűen tiszta és éles felvételeket készítéjjel-nappal,a 12Mpx-es objektív 123°-os széles látószöggel pedig lélegzetelállító városi lát- vagy panorámaképeket eredményez.  A lenyűgöző közeli felvételekről az 5Mpx-es makro kamera  gondoskodik, az 5Mpx-es Depth kamerát pedig az Élő fókuszhoz alkalmazhatod, hogy kiemeld a lényeget. Az Instagram történetedhez a 32Mpx-es előlapi kamera és a a Selfie fókusz fog tartalmat szolgáltatni, amely finoman mossa el a hátteret, hogy önarcképed mégkiemelkedőbb legyen.

Objektív, amiből semmi sem hiányzik

A Samsung a Galaxy A71 ultra-széles látószögű objektívje mindent elképesztő minőségben rögzít. 123°-os látószöge hasonló a szemünkhöz. Nemcsak panorámafelvételek készítésénél fogod értékelni, hanem akkor is, ha nagy emlékművekről vagy emberek nagyobb csoportjáról szeretnél képet készíteni.


Lenyűgöző makrófényképezés

Fotózz felnagyított jeleneteket olyan részletességgel, amelyre az okostelefonod nem lenne képes. Kombináld a bokeh effektussal, hogy az 5Mpx-es makró kamera ragyogóan részletes, élethű képeket alkothasson.


Professzionális videók remegés nélkül

Nincs nálad az akciókamerád? Semmi gond. A Galaxy A71 a Szuperstabilizáció funkciónak köszönhetően átveheti a helyét. Az ultraszéles látószögű kamera és a prediktív szoftver együttes használata biztosítja, hogy videóid mindig simák legyenek.



Adj mélységet a felvételeknek

A Samsung Galaxy A71 5Mpx-es Depth kamera lehetővé teszi, hogy akár a kép elkészülte után is beállíthasd a háttér mélységét. Így megszabadulhatsz a zavaró elemektől, ugyanakkor kiemelheted a lényeget.



Szabadítsd fel a hardver teljesítményét

A Samsung Galaxy A71 teljesítményének hála zökkenőmentes multitaskingban és végtelen szórakozásban lehet részed. A villámgyors 8 magos processzor és a 6GB RAM határtalan szabadságot nyújt ahhoz, hogy mindent élvezhess az okostelefonodon, amit csak szeretsz. A 128GB-os belső memória elegendő tárhelyet biztosít az összes fényképednek, filmednekvagy játékodnak, ráadásul microSD kártyával akár 512GB-ig is bővítheted. A Game Booster és a Frame Booster funkcióknak köszönhetően a mobilos játékok egy új szintjét fedezheted fel. Az előbbi rögzíti az okostelefon használatát és ennek megfelelően állítja be az akkumulátor használatát, a memóriát vagy a hőmérsékletet, míg a Frame Booster arrahelyezi a hangsúlyt, hogy még a legnagyobb igényű játékok esetén is zökkenőmenetes grafikai élményt nyújtson. Az órákon át tartó, zavartalan szórakoztatás érdekében az A71 okostelefon egy 4500mAh-s, nagy kapacitású,25W-os újratölthető akkumulátorral lett felszerelve, amellyel gyorsan újra játékban lehetsz.



Biztonság mindenek előtt

A telefon képernyőjébe épített optikai ujjlenyomat-olvasóval biztos lehetsz benne, hogy csak te férhetsz hozzá a telefonodhoz - gyorsan és egyszerűen. Ráadásul ezt a biztonsági funkciót egy masszív Samsung Knox biztonsági platform egészíti ki, amely már az első bekapcsolástól kezdve hardver és szoftver szinten is a telefon részét képezi, éstökéletes védelmet nyújt adataid számára a rosszindulatú programokkal és egyéb fenyegetésekkel szemben.


Paraméterek

Kijelző átmérője
6,7" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,7" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
64 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
163,6 mm Kész!
Szélesség
76 mm Kész!
Mélység
7,7 mm Kész!
Súly
179 g Kész!
Szín
Kék Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
4 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
64 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Makró kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Mélység kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Mélység kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 240fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 500 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
25 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
6 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
512 GB Kész!
Processzor címke
SAMSUNG Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel) Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 10 Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Samsung Knox Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tv adásokat lehet e nézni rajta, ha letöltök pl. Digi tv.-t.

Kérdések és válaszok: Samsung Galaxy A71 kék
Kiegészítők: Samsung Galaxy A71 kék
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ