30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Samsung Galaxy Note 7 fekete

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Note 7 fekete
Mobiltelefon 5.7 "Quad HD Super AMOLED 2560x1440 processzor Samsung Exynos 8890 Octa Core 64bit RAM 4 GB belső memória 64GB microSDXC 256 gigabájt, a fényképezőgép 12 megapixeles F / 1.7 + 5 megapixeles F / 1.7, optikai stabilizáció, GPS, WiFi, Bluetooth, NFC, 3G / LTE C típusú USB (USB-C), OTG, vezeték nélküli töltés, Iris szkenner, ujjlenyomat-olvasó, Nano SIM, 3500mAh akkumulátor, gyors töltés, Android 6.0 (SM-N930)
Kód:  SAMO0143 Termékszám:  SM-N930FZKAETL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy Note 7 fekete

telefon funkciók

le
Samsung Galaxy Note 7 černý

73,9 mm-es

le
Samsung Galaxy Note 7 černý

7,9 mm

Telefon súlya: 169 g

Úhlopříčka displeje

5.7 "

átlós kijelző

Typ operačního systému

Android 6.0

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3500 mAh

az akkumulátor élettartamát

MicroSim

nano SIM

SIM-kártya típusától

Rozměry

153.5 × 73.9 × 7.9 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

64 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

12 MP

kamera

Připojení

LTE

leggyorsabb internet

SD karta

microSDXC

memóriakártya-nyílás

Váha

169 g

súly kézibeszélő

le
Samsung Galaxy Note 7

A telefon kivágott nagy dolgokra

Samsung Galaxy Note 7 ajánlatok a szervezetben csiszolva összjátéka elegancia, a teljesítmény és intuitív kezelőszervek. Innovatív technológiák, mint például a kerek kijelző, írisz szkennerek, vízálló vázat, gyors töltés USB-n keresztül-C csatlakozóval vagy többfunkciós tollal teszi ezt a modellt egy sokoldalú és biztonságos mobil eszközök. A hab a tortán kiváló HD kijelző és 12 megapixeles kamera pontossággal.


le
tökéletes görbe

tökéletes görbe

Galaxy Note 7 első pillantásra a sima fémes és tökéletes ívek. A 3D alak eléréséhez pontos görbület a 3D szemüveg, amely szintben van a fémötvözet és megteremti a tökéletesen sima és kemény test a telefon.

le
Sharp fotók

Sharp fotók

12 megapixeles kamera tartalmaz egy kiváló objektív nagyobb fényerőt és képérzékelő nagyobb pixel, ami elfog sokkal több fényt, így az eredményül kapott kép mindig gyönyörűen éles és részletes. Tökéletes önarcképek elfog az 5 megapixeles kamera az előlapon a telefon oldalán.

le
pontos kijelző

pontos kijelző

Az első oldalon a telefon egyértelműen uralja a 5.7 ??"Super AMOLED kijelző felbontása 2560 × 1440 px, akik közé az egyik legjobb a kategóriájában. Elegánsan ívelt kijelző büszkélkedhet nagy finomságú, telített színek, a kiváló olvashatóságot közvetlen napfény, valamint a nagyobb ellenállás az üveg.

le
lélegzetelállító teljesítmény

lélegzetelállító teljesítmény

Nyolcmagos Samsung Exynos processzor 8890 kombinálva egy erős grafikus chip, 4GB memóriával biztosítja a kiváló teljesítményt a játék kihívást játékok HD video streaming. Minden folyamatot a telefont most fut sokkal gyorsabb és simább, még az új változata az operációs rendszer Android 6.0.


Intelligens toll S Pen

Ragasztás sorozat Galaxy Note praktikus toll, amely kiterjeszti a funkcionalitást a telefon, és javítja annak ellenőrzése. Egyszerűen húzza S Pen test a telefon, és válassza ki a hat használati módot. Emellett írás megjegyzi, rajz a kijelzőn, és a gyors váltás az alkalmazások között lehet használni például. Fordítás mód, amely automatikusan fordítja a szavak jelölt tollat. Zoom mód be van kapcsolva, akkor kapcsolja be a tollat ??egyszerűen nagyítani a kiválasztott területet a képernyőn.


Iris szkennerek

A teljes védelmet az adatok és a telefon biztonsági funkciók Galaxy Note 7. áttörő innovációt. Az eszköz valójában felszerelt írisz szkenner IRIS Scanner. Az első a telefon fel van szerelve több szenzor, beleértve az infravörös, amelyen keresztül a kép az írisz. A képet azután átkódolhatóak és információhoz képest tárolja a telefon. Ha az adatok azonosak, akkor kinyit a készüléket.


Top ellenállás

Telefon Galaxy Note 7 már nem kell félni, hogy használja az esőben, és akkor még mindig ott hevert a nedves felületre. Hála a biztonsági elemek, amelyek igazolható IP68, a telefon fogja túlélni a csökkenés a vízbe. Semmi gond, akkor játszani a medence, hogy egy önmagáról a strandon, vagy egy taxit az esőben.


Revolution felelős

Akkumulátor kapacitása 3500 mAh kínál elegendő kapacitás több napig tartó alkalmazása telefon használata alkalmazásokhoz. Egy új funkció az USB-C, amely amellett, hogy lenyűgöző adatátviteli sebességet lehetővé teszi az eszköz kell tölteni nagyon gyorsan. Csak néhány perc, hogy csatlakoztassa a töltőt, és hogy az energia több üzemóra a telefon. Galaxy Note 7 támogatást biztosít a vezeték nélküli töltés.

Paraméterek

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!

Memória és teljesítmény

Maximum memóriakártya kapacitás
256 GB Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,3 GHz (2 300 MHz) Kész!

Kommunikáció és hálózat

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 6.0 Marshmallow Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy Note 7 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Note 7 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy Note 7 čierny.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ