A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU Velikonoce HU

Samsung Galaxy Note 10+ 256 GB gradiens ezüst

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Note 10+ 256 GB gradiens ezüst
4,9 51 értékelés
Mobiltelefon - 6,8"-es kijelző, 3040 × 1440, AMOLED kijelző, 8 magos Samsung Exynos 9825 processzor, 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, 12 Mpx felbontású (f/1,5) + 12 Mpx felbontású (f/2,1) + 16 Mpx felbontású (f/2,2), hátlapi kamera, optikai zoommal, duál rekesszel, 10 Mpx felbontású előlapi kamera, optikai és elektronikus képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, dual SIM, IP68 védelem, kártyafüggetlen, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, fordított töltés 9W, érintőceruza, 4300 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9,0 Pie
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  HSAMO0177b2 Termékszám:  SM-N975FZSDXEH Gyártó honlapja:

Samsung Galaxy Note 10+ 256 GB gradiens ezüst

A telefon funkciói

162,3 mm

Samsung Galaxy Note10+

7,9 mm

Samsung Galaxy Note10+

77,1 mm

Telefon tömege: 198 g

Úhlopříčka displeje

6,8"

Képernyőátló

Typ operačního systému

Android 9.0

Az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

4300 mAh

Akkumulátor-kapacitás

MicroSim

2× Nano SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

77,1 x 162,3 x 7,9 mm

Telefon méretei (H × Sz × M)

Vnitřní paměť

256 GB

Belső memória

Typ kamerau

16 + 12 + 12 Mpx

Kamera

Připojení

LTE

A leggyorsabb internet

SD karta

mikro-SD kártya 1 TB-ig

Memóriakártya-nyílás

Váha

198 g

A telefon tömege

A teljesítmény és a dizájn tökéletes kombinációja

A Samsung Galaxy Note10+ egy olyan okostelefon, amely biztosan lenyűgöz teljesítményével, stílusos karcsú dizájnjával, kifinomult funkcióival és a lélegzetelállító IP68 védelmi tanúsítványával. Egy csodálatos Dynamic AMOLED kijelzővel érkezik csökkentett kékfény kibocsátással, ez azt jelenti, hogy szemkímélő felhasználást biztosít a kedvenc tartalmaid megtekintéséhez.

Oszd meg az ötleteidet

Az ihletet soha nem érdekli, hol vagy éppen, amikor bekopog az ajtódon. Éppen ezért a Galaxy Note10+ lehetőséget nyújt a jegyzeteid praktikus rögzítésére. Pötyögj be bármilyen szöveget és az okostelefonod azonnal olyan digitális betűtípussá változtatja azt, amelyet egy szempillantás alatt átmásolhatsz vagy akár meg is oszthatsz. Így biztosan nem vesznek kárba az érdekesebbnél érdekesebb gondolataid, várakozz akár éppen a buszmegállóban, utazz a taxiban vagy mulass egy partin.

Egy toll, amely történelmet ír

Minden bizonnyal már jól ismered az intelligens S Pen-t, amelyet a Galaxy Note10+ készüléke most egy még magasabb szintre emel. Ezúttal meghosszabbított akkumulátor élettartammal és egy új, kifinomult gesztusvezérlés funkcióval érkezik, miközben megtartja a gomb használatának lehetőségét például a fényképek készítésére vagy megtekintésére a Bluetooth kapcsolat segítségével.

Teljesítmény az egész napos szórakozáshoz

Kifinomult funkciók, stílusos megjelenés és tartósság, amire számíthatsz, ezeket egészíti ki a szintén prémium minőségű 4 300 mAh kapacitású akkumulátor. A feltöltés sebessége és az akkumulátor üzemideje egyszerűen hihetetlen. Többé már semmi sem áll az okostelefonnal végzett munka vagy a szórakozás útjába.

Stílusos emlékek

Örökítsd meg a felejthetetlen pillanatokat a hasonlóan felejthetetlen képekkel. A Galaxy Note10+ ehhez több kamerát is kínál.Alkoss lenyűgöző panorámafotókat a 16 Mpx-es ultra széles látószögű és a 12 Mpx-es széles látószögű kamerákkal. A harmadik,12 Mpx-es telefotó objektív gondoskodik a kényelmes optikai zoom-ról. Már a képek készítésének napszaka miatt sem kell aggódnod.A változtatható apertúrának köszönhetően f/1,5 rekeszértékkel tökéletesen megörökítheted a sötétebb jeleneteket is, illetve az f/2,4 rekeszértékkel még a legsötétebb időkben sem maradsz le a részletekről. Emellett rendelkezésedre áll egy különleges fotómód is az éjszakai képekhez. A kifogástalan szelfiket az előlapi 10 Mpx-es szelfikamera szolgáltatja.

Lélegzetelállító videó

A számos praktikus képkészítési funkció mellett a Galaxy Note10+ mobiltelefon forradalmasított videotechnológiát is kínál. Ezután ugyanis a lenyűgöző háttérmosott, vagy más néven bokeh effektként ismert funkciót ezentúl a videófelvételeidre is alkalmazhatod. Azonban ez még nem minden, hiszen mostantól használhatod a Zoom-In mikrofont is. Hogy ez mit is jelent pontosan? Azáltal, hogy bizonyos tárgyakra fókuszálsz a videofelvétel során, a mikrofon megváltoztatja a felvétel irányát, ezzel kiküszöböli a nemkívánatos zajokat és csak a lényegre koncentrál. Természetesen mindezt a szavakba nem önthetően csodálatos színekben, 4K UHD minőségben és a HDR10+ technológiával élvezheted a legszuperebb kontraszt érdekében.

A telefon praktikus csatlakoztatása a PC-hez

Habár a Samsung Galaxy Note10+ okostelefon valóban a kényelmes munkavégzés széles tárházát biztosítja a lenyűgöző kijelzőjén,az sem jelent problémát, hogyha, egy nagyobb PC monitoron szeretnél inkább dolgozni. A Windows csatlakoztatás funkciója lehetővé teszi a telefonod összes fotójának, üzeneteinek vagy értesítéseinek a szinkronizálását a számítógéppel. A képernyőmegfigyelés funkciónak köszönhetően nyomon követheted az okostelefonodat, miközben a számítógépen dolgozol. A Samsung Dex segítségével a telefonodat egy USB kábelen keresztül csatlakoztathatod a számítógéphez, ezáltal az íróasztalnál ülve, egérre, billentyűzetre és monitorra csatlakozva élvezheted az okostelefonod intelligens funkcióit.

Nagyon gyors alkalmazások

A Galaxy Note10+ modelljét még az igazán nagy gamerek is örömmel fogadják. A teljesen valósághű kép és a térbeli hangzáskombinációja az Infinity-O kijelző és a kifinomult Dolby Atmos hang technológia eredménye. Az igazán minőségi gamer teljesítményről a villámgyors processzor és az azt hűtő kamra gondoskodik. A még gyorsabb működést a memóriába előre betöltött alkalmazások garantálják. Így a kedvenc játékaid egy szempillantás alatt elindulnak.

A szuper hangzás szerelmeseinek

Az Infinity-O kijelző már önmagában lenyűgöz, azonban a háromdimenziós hangzással egyetemben igazi audiovizuális élményben lehet részed. Hallgasd akár a kedvenc dalaidat, esetleg a játék alatt futó háttérzenét vagy az éppen megtekintett videó hangját fejhallgatón vagy a beépített hangszórón keresztül, minden esetben számíthatsz a lehető legkiválóbb minőségre.

A biztonságod a mi prioritásunk

Nyugodt lehetsz afelől, hogy a Galaxy Note10+ megőrzi az adataid védelmét az illetéktelen felekkel szemben, ugyanis a Samsung Knox többszintű kifinomult biztonsági platform védelmét élvezi. Emellett igénybe veheted a különleges titkosított mappákat is a meglehetősen érzékeny adataid számára. A készülék feloldása számos módon lehetséges - legyen szó akár ujjlenyomatolvasóról vagy arcfelismerésről. Ez megkönnyíti a hozzáférést a saját adataidhoz, egyúttal pedig ellehetetleníti másoknak, hogy megtegyék ugyanezt.


Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy Note 10+ 256 GB gradiens ezüst
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ