A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Samsung Galaxy S10 Lite fekete

Termékkatalógus
Samsung Galaxy S10 Lite fekete
4,5 2 értékelés
Mobiltelefon - 6,7"-es kijelző, 2400 × 1080, AMOLED kijelző, 8 magos Qualcomm Snapdragon 855 processzor, 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, akár 1000 GB kapacitású Micro SD, 48 Mpx felbontású (f/2) + 12 Mpx felbontású (f/2,2) + 5 Mpx felbontású (f/2,4), hátlapi kamera, 32 Mpx felbontású előlapi kamera, optikai képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, dual SIM + memóriakártya, kártyafüggetlen, gyorstöltés 45W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, Android 10
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  HSAMO0184b2 Termékszám:  SM-G770FZKDXEH Gyártó honlapja:

Samsung Galaxy S10 Lite fekete

A telefon funkciói

162,5 mm

Samsung Galaxy S10 Lite

75,6 mm

Samsung Galaxy S10 Lite

8,1 mm

A telefon tömege: 186 g

Úhlopříčka displeje

6,7 "

Képátló

Typ operačního systému

Android 10.0

Az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

4 500 mAh

akkumulátor-kapacitás

MicroSim

2 × Nano SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

75,6 x 162,5 x 8,1 mm

Telefon méretei (SZ × M × V)

Vnitřní paměť

128 GB

Belső memória

Typ kamerau

48 + 12 + 5 MPx

kamera

Připojení

LTE

A leggyorsabb internet

SD karta

1 TB Micro SDXC

Memóriakártya-nyílás

Váha

186 g

A telefon tömege

Az egyedülálló Galaxy most még elérhetőbb áron

A Samsung Galaxy S10 Lite a jövőt formálja

Szerelem első látásra. Professzionális kamerakészlet minden helyzetre, Infinity-O kijelző vékony kerettel és lekerekített sarkokkal, így a telefon tökéletesen illik a kézbe. Élvezd a vonzó, prémium formatervezést, amely kéz a kézben jár a telefon kiváló ergonómiájával. Ismerkedj meg a Samsung Galaxy S10 Lite-tal - egyedülálló okostelefon, újratervezett formájában.




Fantasztikus Infinity-O kijelző

Most még többet láthatsz a Samsung Galaxy S10 Lite készüléken. A 6,7"-es Infinity-O Full kijelző HD + felbontással és Super AMOLED Plus technológiával a tökéletes mobil élményt nyújtja. Függetlenül attól, hogy erős napfényben vagy sötétben használod, a videók, fényképek és filmek példátlan, élénk színekben jelennek meg. A csúcsminőségű kijelző praktikus közelségérzékelővel és fényérzékelővel rendelkezik az optimális fényerő érdekében, illetve ujjlenyomat-érzékelővel a minél jobb biztonság érdekében.



Professzionális fotók, videók és hang

A Samsung Galaxy S10 Lite három hátsó kamerával van felszerelve: egy 48 Mpx-es főkamera, amely függetlenül a megvilágítástól gyönyörűen tiszta és éles felvételeket készít, egy 12 Mpx-es ,123 ° -os ultraszéles látószögű lencse lélegzetelállító panorámaképek készítéséhez városban vagy természetben, valamint egy egyedi 5 Mpx-es makró kamera közeli felvételek készítéséhez. Az előlapon egy 32 mpx-es kamera található tökéletes szelfik készítéséhez, melyek arcodat mindig a legjobb fényben tüntetik fel. Ha szeretsz videót készíteni, akkor biztosan ki fogod használni a kifinomult optikai képstabilizáló (OIS) funkciót, amely lehetővé teszi a szélesebb látószög kijavítását és UHD videó minőség elérését még gyenge fényviszonyok esetén is. Mozgalmasabb videók esetén válts szuperstabilizációs módra, amely kiküszöböli  a nem kívánt remegést. Az eredmény mindig hibátlan felvétel lesz. Magával a audióval is kísérletezhetsz - három beépített mikrofon fókuszál a kiválasztott hangra, így jobban ki tudod szűrni  a környezeti zajokat.



Felvétel Live Focus segítségével

Most már kifinomult háttér-elmosódást használhatsz nemcsak fényképeiden, hanem videókban is. Válassz a különböző Live Focus effektusok közül, hogy megmutasd, mi igazán fontos a kompozícióban.



Könnyű videószerkesztés

A videó készítése a dolgok szórakoztatóbb része. A szerkesztés, a feliratozás és az azt követő utómunka azonban nagyon nehéz folyamat lehet. A Samsung Samsung Galaxy S10 Lite ezt is megkönnyíti  - egy egyszerű videószerkesztő készlettel, mellyel videóidat professzionális szintre viheted.



Ultraszéles látószög a világra

Gyönyörű tájak, lélegzetelállító természeti szépségek,  vagy magával ragadó építészeti csodák. A Galaxy S10 Lite segítségével most mindent úgy rögzíthetsz, ahogy a saját szemeiddel látod. Az ultraszéles 123 °-os látószöggel befoghatod az egész látványt és lélegzetelállító képeket készíthetsz. A sokoldalú 48 megapixeles főkamera kiváló képeket készít bármilyen fényviszonyok közt. Minden egyes pixel szuper-éles lesz, plusz digitális zoom-ot is használhatsz anélkül, hogy az a képminőséget rontaná.



Készíts csodás makró sztorikat

Kerülj a lehető legközelebb - elég 4 cm, hogy a praktikus 5 Mpx-es makrókamera még a legapróbb részletek rejtett szépségét is felfedje. A makrófotózás még soha nem volt ilyen szórakoztató!



Az akkumulátor egész nap kitart

Az akkumulátor lépést tart veled. A Galaxy S10 Lite okostelefont egy 4500 mAh-os akkumulátor hajtja, amely a napi rutin szükségletek ellátása mellett optimalizálja az energiafelhasználást és automatikusan bezárja a nem használt alkalmazásokat. A szupergyors töltéssel az okostelefon mindössze 30 perc alatt újra szolgálatra kész lesz.



Zökkenőmentes multitasking, játék és védelem

Maximalizáld telefonod játékteljesítményét és tárolókapacitását. A Galaxy S10 Lite gyors processzorral, 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel büszkélkedhet, amely akár 1 TB-ra is növelhető személyes és üzleti adataid tárolására. Játék ambícióidat a praktikus Game Booster funkció támogatja intuitív kezelőfelületével, amely megtanulja szokásaidat, és ennek megfelelően optimalizálja az akkumulátorhasználatot és a memóriát, valamint szabályozza a hőmérsékletet. A többszintű Samsung Knox biztonsági platform pedig garantálja, hogy megvéd a rosszindulatú programoktól vagy más virtuális fenyegetésektől.


Dolgozz kényelmesen bárhol

Mobilértesítések közvetlenül a céges notebookodra? A Samsung Galaxy S10 Lite segítségével nincs probléma - a Link to Windows segítségével könnyedén csatlakoztathatod telefonodat laptopodhoz és a Windows 10-hez a mobiltartalom könnyű megtekintéséhez.



Paraméterek

Kijelző átmérője
6,7" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,7" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
162,5 mm Kész!
Szélesség
75,6 mm Kész!
Mélység
8,1 mm Kész!
Súly
186 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/2 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Makró kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 240fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 500 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
45 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
1 000 GB Kész!
Processzor címke
SAMSUNG Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,8 GHz (2 800 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 855 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 640 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel) Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Samsung Knox Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy S10 Lite fekete
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ