A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Samsung Galaxy S21 5G, 256GB, Fantomszürke

Termékkatalógus
Samsung Galaxy S21 5G, 256GB, Fantomszürke
4,7 76 értékelés
Mobiltelefon - 6,2"-es kijelző, 2400 × 1080, 120Hz, AMOLED kijelző, 8 magos Samsung Exynos 2100 processzor, 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, 12 Mpx felbontású (f/1,8) + 64 Mpx felbontású (f/2) + 12 Mpx felbontású (f/2,2), hátlapi kamera, optikai zoommal, 10 Mpx felbontású előlapi kamera, optikai képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 5G, USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Dual SIM + eSIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 11 operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  HSAMO0207c4 Gyártó honlapja:

Samsung Galaxy S21 5G, 256GB, Fantomszürke


Telefon funkciói

151,7 mm

Kikapcsolt
Galaxy S21 5G

71 mm

Kikapcsolt
Galaxy S21 5G

7,9 mm

Telefon tömege: 171 g

Kijelzőátló

6,2"

kijelzőátló

Operációs rendszer típusa

Android 11

operációs rendszer típusa

Akkumulátor kapacitása

4 000 mAh

akkumulátor-kapacitás

MikroSim

1× Nano SIM + 1× Nano SIM vagy 1× eSIM

SIM-kártya típusa

Méretek

71 × 151,7 × 7,9 mm

a telefon méretei (Szé×Ma×Mé)

Belső memória

256 GB

belső memória

Kamera típusa

12 + 64 + 12 Mpx

kamera

Kapcsolat

5G

a leggyorsabb internet

SD kártya

memóriakártya-nyílás

Tömeg

171 g

telefon tömege

Samsung Galaxy S21 5G – a látványos élmények galaxisa

A leggyorsabb chip a Galaxy történelmében, 64 Mpx-es professzionális kamera és olyan akkumulátor, amely soha nem hagy cserben. Bemutatjuk a nagy teljesítményű új generációs okostelefont – ez a Samsung Galaxy S21 5G. Amellett, hogy támogatja a modern 5G kapcsolatot, remekel újratervezett hátlapi kamera kialakításával, amely gondoskodik a prémium minőségű videofelvételek és a nagy felbontású fotók készítéséről egyaránt.





120 Hz-es szuperérzékeny kijelző

Még soha nem volt ennyire könnyű és zökkenőmentes a telefon használata. A magával ragadó Dynamic AMOLED 2X kijelző 120 Hz-es frissítési frekvenciával büszkélkedhet, ez gondoskodik a rendkívül sima görgetésről. Továbbá automatikusan optimalizálja a frekvenciát annak megfelelően, hogy éppen mit csinálsz a kijelzőn. Lehet akár ragyogó napsütés vagy sötétség - semmi sem akadályozhat meg abban, hogy a kedvenc tartalmaidat gyönyörű és tiszta minőségben tekinthesd meg élénk színekkel és lenyűgöző képélességgel.



Gorilla Glass Victus, a legkeményebb üveg

A karcolásoknak és kisebb eséseknek esélyük sincs. A Samsung Galaxy S21 5G okostelefon olyan speciálisan kifejlesztett Gorilla Glass Victus üveggel készült, amely tökéletesen védi a telefon kijelzőjét illetve megelőzi a készülék mechanikai sérülését. Az S21 5G hátlapját megerősített Glastic polikarbonát védi.



Kristálytiszta szín és képélesség

Téged is lenyűgöz a 64 Mpx-es kamera által készített fotók szépsége, amely fantasztikus színekkel és páratlan minőségben kapja lencsevégre az egész világot.



Samsung Galaxy S21 5G a 8K videókhoz

Ismerd meg a vlogolás és a videófelvételek egy teljesen új dimenzióját a Samsung Galaxy S21 5G telefonnal. A legmagasabb 8K felbontású videó négyszer több pixelt tartalmaz mint a 4K, illetve lehetővé teszi a sima felvételek elkészítését akár 24 képkockasebességgel másodpercenként. Nincsen szükséged professzionális kamerára, ugyanakkor a videóid sokkal jobban mutatnak majd, mint a mozifelvételek. A praktikus 8K Video Snap funkcióval elkészítheted a képeket közvetlenül a videóból, ezáltal a videófelvétel tartalmát többször is felhasználhatod. Mindezt pedig kifogástalan minőségben teheted meg, amely miatt egyetlen rendezőnek sem kell pironkodnia.



Akció remegő felvételek nélkül

Kinek van szüksége különféle műszaki kütyükre vagy gimbal-ra, amikor kéznél van a Galaxy S21 5G telefon is? Ez a praktikus okostelefon mesterséges intelligenciával ellátott Szuperstabilizációval érkezik, amely automatikusan küszöböli ki a behatásokat és rendkívül sima videókat készít tökéletes láthatósággal és képélességgel még kedvezőtlen fényviszonyok között is. A 60 fps dinamikus képkockasebesség gondoskodik a sima átmenetekről a kép torzítása nélkül, automatikusan beállítja, hogy nappal vagy éjszaka készülnek a felvételek.



Nagyítás 30× digitális zoom-mal

Olyan, mintha az első sorban ülnél. Ha szeretnél ráközelíteni az objektumra, kapd elő a Galaxy S21 5G készülékét, a 30-szoros digitális zoom pedig gondoskodik mindenről. Hogyha a kezed remegne a nagy izgalomtól, úgy a Zoom Lock funkció megbízhatóan stabilizálja a felvételt.



Galaxy S21 5G speciális éjszakai üzemmóddal

Az éjszakai égbolt szenvedélyes fotósai nagyra értékelhetik a Galaxy S21 5G készülék különleges éjszakai üzemmódját, amellyel lenyűgöző felvételeket készíthetnek még éjjel vagy enyhén megvilágított területeken is, mindezt vaku használata nélkül.



Teljesítmény a leggyorsabb chip által

A Galaxy S21 5G okostelefon gyors és igazán kényelmes. A nagy teljesítményű 5 nm-es processzor biztosítja a magas intelligenciát, sebességet és teljesítményt. Még a mobiltelefonos játékok is teljesen új élményt nyújtanak ezzel a felszereltséggel. Továbbá a 4 000 mAh-s akkumulátorral a telefon mindig készen áll majd a mindennapok kihívásaira. Hogyha esetleg lemerülne, segítségedre lehet a hatékony vezeték nélküli töltés. Az okostelefonnak nem árt meg sem a víz sem pedig a por, az IP68 szabvány szerint ellenáll a víznek.



Csatlakoztasd a Galaxy S21 5G-t a számítógéphez

A mobilalkalmazások sokszor szebbek a nagy képernyőn. Használd ki a Link to Windows funkció előnyeit és tekintsd meg a Galaxy S21 5G telefon tartalmait a Windows 10 számítógépeden. Rögzítsd az alkalmazásokat a Start menüben vagy a tálcán, így gyorsan elindíthatod azokat és élvezheted a hatékony kapcsolat előnyeit.



Paraméterek

Kijelző átmérője
6,2" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,2" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
10 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2021 Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
151,7 mm Kész!
Szélesség
71 mm Kész!
Mélység
7,9 mm Kész!
Súly
171 g Kész!
Szín
Szürke Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
64 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/2 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
10 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Maximum videó felbontás
7680 × 4320 (8K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
4320p (8K) 30fps, 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 240fps, 720p (HD) 960fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
25 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
15 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
256 GB Kész!
Memóriakártya típusa
Nem támogatja Kész!
Processzor címke
SAMSUNG Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,91 GHz (2 910 MHz) Kész!
Processzor típusa
Samsung Exynos 2100 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni) Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Samsung Knox Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Mit jelent az pontosan hogy "újszerű"?

Kérdések és válaszok: Samsung Galaxy S21 5G, 256GB, Fantomszürke
Kiegészítők: Samsung Galaxy S21 5G, 256GB, Fantomszürke
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ