AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 1TB Titanium Yellow

Termékkatalógus
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 1TB Titanium Yellow
4,9 170 értékelés
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3088 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 1000 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Szín
Belső memória
Kód:  HSAMO0261d4 Termékszám:  HSAMO0261d4 Gyártó honlapja:

Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 1TB Titanium Yellow

Ez a fejlett SAMSUNG Galaxy S24 Ultra okostelefon része a smarttelefonok csoportjának érintőképernyővel. Lehetővé teszi, hogy naprakész légy az internetnek köszönhetően, illetve videókat és képeket is készíthetsz vele. 4 objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül nagyszerű kikapcsolódást nyújt a számos játék vagy akár hasznos alkalmazás, amit letölthetsz rá. Az okostelefon 6,8" -es képernyővel van ellátva, amelyet imádni fognak a nagy telefonok szerelmesei. Belül dual SIM kártya konfiguráció található. A folyamatok zökkenőmentes működéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor gondoskodik. 12 GB rendszermemóriával funkcionál. A fájlok, fotók és videók eltárolására 1000GB integrált memória áll rendelkezésre. Ez a memória lehetővé teszi a hosszú videók és a kiváló minőségű fényképek készítését és tárolását. A szükséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. A mobiltelefon vezeték nélküli töltést is kínál, így nem kell többé bajlódni az idegesítő kábelekkel. Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C. Hála a mobiltelefon vízálló kialakításának, könnyedén veszi a mindennapi élet kihívásait. IP68 szintű védelmi fokozattal látták el. Ez a remek Samsung mobiltelefon 2024 újdonsága.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 1TB Titanium Yellow ...
Mobiltelefon Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 1TB Titanium Yellow ...

Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 1TB Titanium Yellow mobiltelefon legfontosabb paraméterei

  • Eme Samsung okostelefon 6,8" méretű kijelzővel van ellátva
  • A folyamatok problémamentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 12 GB rendszermemóriával gazdálkodik
  • A megfelelő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • A mobiltelefonon elérhető a praktikus vezeték nélküli töltés
  • Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C
  • Szerkezete vízálló az IP68 szabvány értelmében
  • A fő hátlapi kamera felbontása 200 Mpx
  • A hátlapján 4 kamera kapott helyet
  • A mobiltelefon AMOLED 6,8"méretű kijelzővel rendelkezik
  • A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan praktikus funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass
  • A kijelző 2600 Nits fényerőt biztosít
  • Az elsődleges funkciókat a fejlett Android 14 operációs rendszer és Samsung One UI felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók számára 1000 GB belső tárhely van biztosítva
  • A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), GSM/GPRS (2G), HSCSD (2G) és WCDMA (3G)
  • Az elégséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
  • Rendelkezik Stylus funkcióval

Ennek a nagyszerű Samsung telefonnak a kijelzőjét öröm nézni

Örömtelivé válik minden momentum, amit ezzel a csodás Samsung telefonnal tölthetünk el, mivel 6,8" AMOLED típusú kijelzője, képes nagyon jó minőségű tartalmat megjeleníteni. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefont már gyárilag a fejlett Gorilla Glass védelemmel szerelik, amely védelmet nyújt a karcolások és egyéb fizikai sérülések ellen. A kijelző jobb olvashatósága érdekében növelni kell annak fényerejét. Ez a modern Samsung mobiltelefon 2600 Nits mértékű fényerőt is elérhet, amely közvetlen napfényben is jól látható képet eredményez.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 1TB Titanium Yellow ...
Mobiltelefon Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 1TB Titanium Yellow ...

Készíts lélegzetelállító képeket a fontos pillanatokról

A telefonnal való fotózás elengedhetetlen részét képezi a fejlett kamerarendszer négy hátoldali lencsével. Ez a nagyszerű Samsung mobiltelefon fel van szerelve 200Mpx felbontású hátsó kamerával, 10Mpx-es teleobjektívvel, 12Mpx-es széles látószögű lencsével. A teleobjektívvel távoli témákat fotózhatunk, és kiváló minőségű, részletes képeket kapunk. Ez kimondottan hasznos lehet például állatok, sportesemények vagy épületek fényképezése alkalmával. 5× optikai zoom-mal van ellátva. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamerával széles látószögű felvételeket készíthetünk. Olyan jelenetek és panorámák rögzítésére szolgál, ahol fontos a lehető legtöbb vizuális tér megjelenítése. Ezzel a modern Samsung mobiltelefonnal 7680 × 4320 (8K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videókat. Az éles képek rögzítésekor jól jön az optikai képstabilizálás. A vaku segítségünkre lesz, amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket.

Nem fogsz csalódni a telefon akkumulátorában

Ezen Samsung mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, biztosítja a használatot akár a második vagy harmadik nap végéig. Rendelkezik gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 45 W, ráadásul gyors vezeték nélküli töltéssel, melynek teljesítménye 15 W. Ezen Samsung okostelefon elégséges akkumulátorkapacitással bír ahhoz, hogy áramforrásként funkcionáljon egyéb készülékek, például más okostelefonok, fülhallgatók vagy okosórák vezeték nélküli töltéséhez. Ez azt jelenti, hogy powerbank-ként működhet más, vezeték nélküli töltést támogató eszköz számára. A fordított töltés maximális kapacitása 4,5 W. A töltésre USB-C csatlakozó áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 1TB Titanium Yellow ...
Mobiltelefon Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 1TB Titanium Yellow ...

Eme Samsung okostelefon kiemelkedő teljesítményt nyújt

A remek Samsung okostelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer látja el, melynek verziója Android 14, Samsung One UI felhasználói felülettel. Az Android nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálájáról ismert. 12 GB rendszermemóriával gazdálkodik, amely gond nélkül futtatja a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. A fájlok, illetve fotóink és videóink tárolására 1000 GB belső tárhely áll rendelkezésre, amely megegyezik a számítógépekkel, és megoldást kínál a legnagyobb adatok és alkalmazások tárolásának problémájára.

Ez a modern Samsung mobiltelefon széleskörű kommunikációs lehetőségekkel rendelkezik

Említésre méltók az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatai, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és UWB. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja az eszközök közötti rövid távolságú érintés nélküli kapcsolatot, ami általában maximum 10 cm. Ennek köszönhetően könnyedén használhatjuk a PayPass fizetést az üzletekben. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad is megmarad. A Bluetooth technológiának hála egyszerűen csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, leegyszerűsítve a kommunikációt, és az adatok megosztását kábelek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jelek használatával azonosítja a föld felszínén található eszközök helyzetét Ez a rendszer lehetővé teszi a mobiltelefonok számára a pontos helymeghatározást, amely hasznos ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni. Az UWB technológiával mobiltelefonunk képes lesz a pontos helymeghatározásra és a gyors adatátvitelre, hála az ultraszéles rádióhullámoknak.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 1TB Titanium Yellow ...
Mobiltelefon Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 1TB Titanium Yellow ...

Élvezd a határtalan szórakozást és kommunikációt

A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését garantálja a gyors 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), GSM/GPRS (2G), HSCSD (2G) és WCDMA (3G) adatszolgáltatás, amellyel a nagy fájlok letöltése, a streaming tartalom megtekintése és a videóhívások kezdeményezése teljesen zökkenőmentessé és problémamentessé válik. A mobiltelefonnal kezdeményezhetünk hívásokat az interneten is, nem csak a hagyományos telefonhálózaton. VoWiFi és VoLTE használatával kommunikál.

A praktikus hozzáadott funkcióknak mindig örülünk

Élj teljes életet a népszerű Samsung mobiltelefonnal. A ujjlenyomat olvasónak elég egyetlen érintés a telefon feloldásához. Az MMS-nek köszönhetően sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal, mint a szöveges üzentekben. Varázsold telefonod asztali számítógéppé a Samsung Desktop Experience-nek köszönhetően. Csatlakoztass egy külső monitort, egeret vagy billentyűzetet, és olyan érzetet kelt, mint egy hagyományos számítógép. A barométer figyeli a légköri nyomást, és magasságmeghatározásra, illetve meteorológiai alkalmazásokhoz használható. A közelségérzékelővel a telefon érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 1TB Titanium Yellow ...

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő, közelségérzékelő és barométer

Méretei:

162,3 × 78,1 × 8,9 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

233 g

Paraméterek

Kijelző átmérője
6,8" Kész!
Kijelző felbontása
3088 × 1440 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,8" Kész!
Kijelző felbontása
3088 × 1440 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
200 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2024 Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, MMS támogatás, Asztali mód (Samsung Dex), Stylus Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
4 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
200 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,7 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
10 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
A teleobjektívvel rendelkező második kamera felbontása
50 Mpx Kész!
A teleobjektívvel rendelkező második kamera fényereje
f/3,4 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,7 Kész!
Optikai zoom
Kész!
Maximum videó felbontás
7680 × 4320 (8K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
4320p (8K) 30fps, 4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 240fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
45 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
15 W Kész!
Fordított töltés max. teljesítménye
4,5 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
12 GB Kész!
Belső memória
1 000 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.3 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Samsung Galaxy S24 Ultra termékhez:

550 990 Ft - 704 990 Ft

Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánfekete

Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Kosárba
562 890 Ft
Szállításra kész 5 db
 

Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánszürke

Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Kosárba
557 290 Ft
Szállításra kész 5 db
 

Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánlila

Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Kosárba
550 990 Ft
Szállításra kész 5 db
 

Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB/512GB Titánfekete

Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Kosárba
649 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB/512GB Titánszürke

Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Kosárba
610 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Szerettem volna a kedvezményes áron megrendelni, de félbe kellett szakítanom a megrendeklést. amikor ismét szerettem volna megrendelni azt mondta a kódot nem használhatom kétszer. De az előző vásárlás nem történt meg, tehát még nem használtam.....

Kérdések és válaszok: Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 1TB Titanium Yellow
Több információ

Samsung Galaxy S24 Ultra (TESZT): az evolúció következő lépcsőfoka a mesterséges intelligencia

A Samsung idén olyan változtatásokat vállalt be, amelyek alapvetően megváltoztatják az okostelefonok használatának módját. Arról a mesterséges intelligenciáról van szó, amellyel új Galaxy S24 telefonjait szerelte fel, és amely ma már a világot is felforgatja. Ezt, és persze minden mást is leteszteltünk az új Samsung Galaxy S24 Ultra készüléken. Cikkünkből megtudhatod, milyen benyomást tett ránk.

Samsung Galaxy Z Fold5 (TESZT): megszabadult egy hibájától, így újra a legjobb hajlítható telefon lehet

A Samsung Galaxy Z Fold5 napjaink legjobban felszerelt koreai telefonja, emellett hajlítható, az elődje sikeres alapjaira épül. Hogyan sikerült felülmúlnia azt, ki tudja felvenni vele a versenyt, és egyáltalán megéri-e váltani az új készülékre?

Samsung Galaxy Z Flip5 (TESZT): az új hajlítható telefon végre rátalált az útjára

Megérkezett a Samsung Galaxy Z Flip ötödik változata. A Samsung Galaxy Unpacked 2023 konferencián mutatták be a Samsung Galaxy Z Flip5-öt, és a gyártó számos új funkciót pakolt bele a népszerű hajlítható telefonba. Saját magunk is kipróbáltuk és próba alá vetettük. Milyen az új Flip modell a specifikációk tekintetében, és hogyan teljesít a gyakorlatban?

Samsung Galaxy S24 és S24+ (TESZT): megérkezett a mesterséges intelligencia. Melyik modellt válaszd?

Az új Samsung Galaxy S24 sorozat idén trendteremtő innovációt hozott. A generatív mesterséges intelligencia olyan funkciókat kínál, amelyek korábban nem léteztek, vagy sokkal kevésbé voltak kifinomultak. Ezeket teszteltük a két kisebb modellen, a Galaxy S24-en és az S24+-on, így egy dupla értékeléssel érkezünk. Megvizsgáljuk, melyik modell lehet jobb számodra, valamint elmagyarázzuk, mi a közös bennük és miben különböznek egymástól. Ha a csúcskategóriás Galaxy S24 Ultra-t is fontolóra vetted, ez a teszt támpontot adhat ahhoz, hogy megtudd, érdemes-e beruháznod rá.

A 2024-es CES legjobbjai

Lezajlott a technológiarajongók ünnepe, a CES 2024, amelyet az Egyesült Államokban, Las Vegasban tartottak meg. Idén is számos vezető gyártó vett rajta részt, hogy bemutassa technológiai újdonságait. Az idei év fő trendje a mesterséges intelligencia integrálása az autóktól a televízióig mindenbe. Ehhez kapcsolódik az okosotthonok térhódítása, ahol az univerzális Matter szabvány kezd gyökeret verni. Az AI-n túl a tavalyi évhez hasonlóan a kijelzőtechnológiára is nagy hangsúlyt fektetnek - a Samsung, az LG és mások gyártók átlátszó kijelzőket mutattak be, illetve csillagászati magasságokba emelték a kijelzők maximális frekvenciáját. További újdonságok a cikkünkben.

Samsung Galaxy S23 Ultra (TESZT): még jobb kamera és brutális teljesítmény

A Samsung Galaxy S23 sorozat a történelem egyik legjobban felszerelt okostelefon-sorozata. Bemutatónkban most annak legjobb képviselőjét vettük górcső alá. A Samsung Galaxy S23 Ultra még jobb teljesítményt és lenyűgöző kameraspecifikációkat tesz le az asztalra. Vajon ez elég lesz a sikerhez?
Vélemények: Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 1TB Titanium Yellow
Kiegészítők: Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 1TB Titanium Yellow
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ