Shop roku Akvizice ApF HU

Samsung Galaxy S24 Ultra (TESZT): az evolúció következő lépcsőfoka a mesterséges intelligencia

Termékkatalógus

Samsung Galaxy S23 Ultra, teszt

Samsung Galaxy S24 Ultra (TESZT): az evolúció következő lépcsőfoka a mesterséges intelligencia


A Samsung idén olyan változásokkal rukkolt elő, amelyek alapvetően megváltoztatják az okostelefonok használatának módját. Közelebbről is megvizsgáltuk, hogy valóban így van-e ez a zászlóshajós Samsung Galaxy S24 Ultra esetében. Az előd most kénytelen átadni a trónt az új királynak. Íme a Samsung Galaxy S24 Ultra áttekintése.Teszt

Szerző: Peter Vnuk

Samsung Galaxy S24 Ultra (TESZT) – TARTALOM

 1. A Samsung Galaxy S24 Ultra a vezető koreai gyártó legjobbja
 2. A dizájn némileg megváltozott, de nem jelentős mértékben
 3. A Galaxy S24 Ultra a motorháztető alatt a piac legjavát rejti
 4. Viva la revolución. Jön az újratervezett mesterséges intelligencia
 5. A Samsung Galaxy S24 Ultra kamerája egyszerűen csúcsminőségű
 6. A Samsung Galaxy S24 Ultra használatának gyakorlati oldala
 7. Értékelés: A Samsung Galaxy S24 Ultrát még azok is megvehetik, akik már évek óta várnak a nagy újításokra
 8. Amit korábban a Samsung Galaxy S24 Ultráról (és a többi Galaxy S24 telefonról) írtunk

A Samsung Galaxy S24 Ultra a vezető koreai gyártó legjobbja

Mint minden évben, a Galaxy S sorozat 2024-ben is három változatban érkezik. Az alap S24 azoknak szól, akik csúcstechnológiát szeretnének, de nincs szükségük nagy telefonra, és fontos számukra az ár. A Galaxy S24+ félúton van a csúcskategóriás S24 Ultra felé, amely állítólag a mércéje lesz annak, amit a mobiltelefonok általában idén hoznak majd nekünk.

A konkurens Apple iPhone 15 Pro Max készüléke már több hónapja jelen van a piacon, és lehet, hogy őszig nem is áll elő alternatívával arra, amit az új generációs S24 Ultra kínál a felhasználóknak. Mit is kínál pontosan, és miért beszélnek idén oly sokan forradalomról?

Samsung Galaxy S24 Ultra, teszt
A Samsung Galaxy S24 Ultra új generációja titánium testtel rendelkezik.

A dizájn némileg megváltozott, de nem jelentős mértékben

A Samsung Galaxy S24 Ultra formatervezését tekintve nem különbözik alapvetően idősebb testvérétől, az S23 Ultrától. Lehet, hogy történt néhány változás, de nem ezek miatt fogod megvenni. Praktikus szempontból kiemelnénk az S Pen vezérlőtoll lapos alját, amely szinte tökéletesen beleilleszkedik a telefon testébe. A toll megnyomásra kiugrik, így máris kihúzhatjuk, és már használhatjuk is az ujjunk helyett.

Samsung Galaxy S24 Ultra, teszt Samsung Galaxy S24 Ultra, teszt
A kamera jóval a Galaxy S24 Ultra teste fölé emelkedik.

A Samsung a Galaxy S24 Ultra a jól bevált, viszonylag éles sarkokkal és új titániumtesttel ellátott dizájnra támaszkodik. Az S23 Ultra nem rendelkezik ilyennel, és úgy tűnik, ez az anyag áll az elődjéhez képest némileg csökkentett, 232 grammos súly mögött (az előző generáció 234 gramm volt). Emellett a tervezőknek a vastagságot is sikerült 8,6 mm-re csökkenteniük, és ennek köszönhetően a telefon összességében jól fekszik a kézben. Annak ellenére, hogy ez az egyik nagyobb modell a piacon, mégsem húzza le az ember kezét. Gyermekek kezébe vagy kisebb tenyérbe azonban nem ideális választás, a valamivel kisebb Galaxy S24 és S24+ testvérmodellek viszont igen.

i

iPhone 15 Pro Max (TESZT): a leggyorsabb iPhone csúcskategóriás kamerával, új köntösben érkezik

Meg kell dicsérnünk az összességében vett kompakt kialakítást, amely a magas elülső kijelzőfedéssel együtt szinte monolitikus dizájnt eredményez. A telefon szuverénnek és elegánsnak tűnik. Fémtestének lekerekített oldalsó élei kényelmes fogást biztosítanak, emellett magukra vonják a kíváncsi tekinteteket is.

Samsung Galaxy S24 Ultra teszt Samsung Galaxy S24 Ultra teszt
Így néz ki a Galaxy S24 Ultra a tokjában.

Az Alza kínálatában a Galaxy S24 Ultra a következő színváltozatokban kapható: Titanium Gray, Titanium Black, Titanium Violet és Titanium Yellow.

A Galaxy S24 Ultra a motorháztető alatt a piac legjavát rejti

A legmagasabb szintű zászlóshajó esetében valószínűleg senkit nem lep meg, hogy a vitorlák szeléről a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor gondoskodik, amely 3,39 GHz-es órajelet ér el. Úgy tűnhet, hogy manapság már nem játszik olyan jelentős szerepet a processzor, mivel az okostelefonok már nem szenvednek hiányt teljesítményből, mint egykor, azonban ez csak részben igaz. A Galaxy S24 Ultra tesztelése során arra a következtetésre jutottam, hogy a nagy teljesítmény egyszerűen a feladatokra adott villámgyors reakciókban érhető tetten. Ráadásul hardveresen támogatja az úgynevezett masszív AI nyelvi modelleket, és ebben rejlik a Galaxy S sorozat új generációjának forradalmi jellege, amiről alább részletesebben is szót ejtünk.

Samsung Galaxy S24 Ultra teszt
Az S Pen támogatja a gesztusokat a telefon egyes funkcióinak távoli vezérléséhez.

Mivel az S24 Ultra 12 gigabájt RAM-mal van felszerelve, több alkalmazást is futtathatsz egyszerre, és a telefon még csak meg sem izzad. Azok számára, akik szeretik a kedvenc zenéjüket hallgatni, miközben játszanak egy játékkal és még az üzenetekre is válaszolnak, ez nagy előny.

A 6,8 hüvelykes, Quad HD+ felbontású kijelző egy Dynamic AMOLED 2X kijelző. Ez a HDR10+ tanúsítvánnyal rendelkező Super AMOLED panelek következő generációja. Ez a technológia a gyakorlatban nagyobb fényerőt, kontrasztot és élénkebb színvisszaadást tesz lehetővé. Ha takarékoskodni szeretnél az akkumulátor energiájával, mert éppen nem tudod feltölteni, csökkentheted a kijelző felbontását. A teszt során azonban a maximális beállítással használtam, így a kép gyönyörűen éles volt, és a telefon akkumulátorának üzemidejét sem befolyásolta különösebben.

Samsung Galaxy S24 Ultra teszt Samsung Galaxy S24 Ultra teszt
A titánfekete szín elegánsan néz ki, így mindenki számára megfelelő lehet.

A Samsung Galaxy S24 Ultra 8K videók rögzítésére képes másodpercenként 60 képkocka sebességgel. Ez hatalmas bitrátát jelent, így nagy tárhelyre van szüksége. Full HD lassított felvételeknél akár 240 képkockát is elérhetsz másodpercenként, 4K lassított felvételeknél pedig akár 120 képkockát is.

A modern mobiljátékok is elég nagy tárhelykapacitást igényelhetnek, így ebben a tekintetben kicsit szigorúbban tekintek a Samsungra. Továbbra is fenntart a zászlóshajói számára egy 256 GB-os változatot, ami viszonylag kevés a mai igényekhez képest. Éppen ezért mindenképpen azt javasolom, hogy legalább az 512 GB-os változatot válaszd, ami nem is sokkal drágább. A nagyobb kapacitást akkor fogod igazán értékelni, amikor nyaralás közben nagyfelbontású videókat veszel fel, és még így is bőven marad hely. Kapható az 1 TB-os tárhellyel rendelkező változat is, de az lényegesen drágább.

i

Az Asus ROG Phone 8 és 8 Pro új dizájnnal és lapkakészlettel, valamint egy különleges üzemmóddal rendelkezik

Viva la revolución. Jön az újratervezett mesterséges intelligencia

Miért beszélnek sokat a mesterséges intelligencia (AI) forradalmáról a Galaxy S24 termékcsaláddal kapcsolatban? Mert a generatív AI, amelyet a nagyközönség elsősorban az olyan chatbotoknak köszönhetően ismer, mint a ChatGPT, a Bing vagy a Gemini, jól feladja a leckét az olyan régi motorosoknak, mint a Google Assistant vagy a rivális Siri. Az új generációs mesterséges intelligencia ékesszólása, kreativitása és az emberi beszéd szintjén kifinomult válaszai 2023-ban keltettek feltűnést, és azóta ezek a funkciók átkerültek a mobiltelefonokra is.

A gyakorlatban azonban a dolgok kicsit másképp festenek; nem beszélgető chatbotokról van szó, amelyek a felhasználóhoz beszélnek. Erre vannak az alkalmazások. A Samsung a Google-lal együttműködve az okostelefonokba épített Galaxy AI nevű új generációt alkalmazza, kicsit másképp.

Elsősorban a valós idejű nyelvi fordításon van a hangsúly. Ez azt jelenti, hogy telefonálás közben a másik fél akár más nyelven is beszélhet, mégis meg fogjátok érteni egymást. Szerintem ez a funkció nagyon népszerű lesz a felhasználói bázis egy részénél, másik részénél azonban nem fog semmilyen előnyt hozni. A szinkrontolmácsolás azonban a szöveges csevegésben is működik, ebben az esetben a telefon gépelés közben fordít. Ezt valószínűleg sokkal többen fogják használni.

Másrészt a képeken vagy videókon lévő tárgyak bekarikázásával történő információkeresést valószínűleg mindenki értékelni fogja. Hogy ehhez az ujjadat vagy a nagyobb pontosság érdekében az S Pen-t használod, az teljesen mindegy. A szabadkézzel bekarikázott tárgyat azonnal megtalálod, és azonnal megtudhatod róla a részleteket, legyen szó akár dizájnbútorról, láncfűrészről vagy egy táskáról, amit azonnal meg akarsz venni.

Samsung Galaxy S24 Ultra teszt Samsung Galaxy S24 Ultra teszt Samsung Galaxy S24 Ultra teszt
Így néz ki a fényképen lévő tárgy bekarikázásával történő keresés a Samsung Galaxy S24 Ultra készüléken.

Praktikus, gyors, és a korlátozás csak a személyekre vonatkozó keresésekre vonatkozik. A Galaxy AI ebben nem tud segíteni. Vannak azonban más funkciók is, amelyekkel a felhasználók elmélyülhetnek a mesterséges intelligencia rejtelmeibe. Például a saját, egyedi asztali háttér generálása csupán másodpercek kérdése. Csak add meg egy mondatban, hogy milyen asztalt szeretnél, például "átlátszó pillangószárny objektum ebben a színben: kék". Egy ilyen szöveges parancs nem ad teljes szabad kezet, de változtatható az objektum és a szín is, mindkettőt a felhasználó előre elkészített lehetőségek közül választhatja ki. Apróság, de érdekes.

A már említett S Pen a tesztelés során okozott néhány szórakoztató pillanatot. Segítségével távolról is vezérelhetjük az S24 Ultrát. Megnyomsz egy gombot a tollon, és a kezed a levegőben jobbra vagy balra, fel vagy le mozgatod. Csak győződj meg róla, hogy a toll minél vízszintesebben legyen, és a Harry Potter-stílusú "varázslat" szépen működik. Az egyes gesztusokkal például megváltoztathatod a lejátszás hangerejét, átugorhatsz a következő dalra vagy készíthetsz videókat és fényképeket. Ha nincs kéznél senki, aki fotókat készítene, ez egy nagyszerű funkció.

A Samsung Galaxy S24 Ultra kamerája egyszerűen csúcsminőségű

A kamerák már régóta a Galaxy S sorozat erősségei közé tartoznak, de az S24 Ultra még egy kicsit magasabbra tette a lécet. Képzeld el a következő forgatókönyvet. Készítesz egy szelfit, de a homlokodon lévő ráncok nem állnak jól. Végigsimítasz rajtuk az ujjaddal, a ráncok eltűnnek, és hirtelen öt évvel fiatalabbnak tűnsz.

A mögötted lévő lámpa nem illik bele a felvétel általános kompozíciójába, ezért teszel néhány mozdulatot, és a mesterséges intelligencia másodpercek alatt elintézi, hogy a kiigazítás hatása a lehető legkevésbé legyen látható.

Samsung Galaxy S24 Ultra, teszt
A klasszikus fényképezés valósághű színeket rögzít.

Ez nem a jövő zenéje. Mindez már most is lehetséges, és egyébként ez nem csak az S24 Ultra területe, a testvérei, tehát a Galaxy S24 és S24+ is képesek rá. A Galaxy AI-nak köszönhetően az objektumok nemcsak eltávolíthatók, hanem áthelyezhetők vagy átméretezhetők is.

Értelemszerűen a felvételek kontraszt, szín és egyéb szempontok szerinti javítása ezzel a generációval már magától értetődő. A Samsung Galaxy S24 Ultra mindig mindent megtesz annak érdekében, hogy a kapott felvétel színes, kellően kontrasztos legyen és arra fókuszáljon, amire kell. Az éjszakai felvételek is kiválóak, az egyetlen hiba a sötétben történő felvételek készítésénél jelentkezik. Véleményem szerint ez a kamera-generáció néha a szükségesnél több zajt ad a fotóhoz. Ez azonban csak akkor derül ki, ha nagyon ráközelítesz és részleteiben vizsgálod meg a felvételeket.

Samsung Galaxy S24 Ultra teszt Samsung Galaxy S24 Ultra teszt
3-szoros zoom a bal oldalon, 10-szeres a jobb oldalon.

A zoom a következő olyan dolog, ami elnyerte a tetszésemet. A 10-szeres zoom lehetővé teszi, hogy például egy félénk állatot úgy fotózz le, hogy ne ijeszd el, és a kapott kép még így is elég éles lesz. Ha minél több részletet szeretnél megörökíteni egy minél szélesebb jelenetben, akkor lehetőséged van 200 megapixeles felvételt készíteni. A felvételek mérete meghaladhatja az 50 MB-ot és egy faliposzter méretét, így ne lepődj meg, ha az utófeldolgozás során kicsit nagyobb kihívást jelent majd a kezelésük.

i

Samsung Galaxy S23 FE (TESZT): számos megfizethetőbb Galaxy S sorozatú jellemző, Galaxy A testben

A Samsung Galaxy S24 Ultra használatának gyakorlati oldala

Nagyon élveztem az S24 Ultra tesztelését. A telefont viszonylag nagy mérete ellenére is könnyű kézben tartani. Éppen ezért nagy kijelzőt kínál, amely alkalmas videók nézésére, játszásra, fotózásra és sok minden másra is. A gesztusokat lehetővé tevő S Pen segítségével könnyen használható, az 5000 mAh-s akkumulátor pedig alig több mint egy óra alatt töltődik fel, tehát ebből a szempontból nem sok minden változott az előző generációkhoz képest. Kivéve az üzemidőt, ami még nagy terhelés mellett is legalább másfél nap.

Samsung Galaxy S24 Ultra teszt
Samsung Galaxy S24 Ultra.

Ha nem "lógsz" olyan intenzíven az okostelefonodon, akkor nem okozhat gondot a kétnapos üzemidő elérése sem. A hab a tortán a hangszórók kiváló hangzása. Nehéz megmondani, hogyan érték el ezt a tervezők, de az S24 Ultra okostelefonos mércével mérve nagyon tisztességes basszus spektrumot képes reprodukálni, még kikapcsolt Dolby Atmos és equalizer beállítások nélkül is. Szóval ha nem szeretsz fülhallgatót használni, akkor ez is nagyon bejön majd.

A legjelentősebb változást tehát az új generációs AI hozta. Szubjektíven úgy érzem, hogy a jövőre nézve még nagyobb potenciál rejlik benne, de miután megtapasztaltam, hogy mit is tud valójában a Galaxy S24 Ultra, rendkívül kíváncsian várom az S25 Ultra érkezését. Csak annyit tennék hozzá, hogy aki szeretné élvezni az új Galaxy AI-t, de nem szeretne nagyon mélyen a zsebébe nyúlni, beszerezheti az S23 Ultra-t vagy akár a testvérei valamelyikét, a Galaxy S23-at vagy a Galaxy S23+-t is. A 2024-es év folyamán ezek a telefonok is frissítést kapnak a Galaxy AI formájában.

Paraméterek/ Modell Samsung Galaxy S24 Ultra Samsung Galaxy S24+ iPhone 15 Pro Max
Kijelző 6,8" lekerekített sarkokkal
6,7" (20 : 9) 6,7"
3120 × 1440 (Quad HD+), HDR 10+
3120 × 1440 (Quad HD+), HDR 10+
2796 × 1290, HDR
Dynamic AMOLED 2X, 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 120 Hz
OLED, 120 Hz
Hátlapi kamera 200 Mpx + 50 Mpx + 12 Mpx + 10 Mpx, 8K video / 30 fps
50 Mpx + 10 Mpx + 12 Mpx, 8K video / 30 fps
48 Mpx + 12 Mpx + 12 Mpx + 12 Mpx, 4K video / 60 fps
f/1,7, f/3,4, f/2,2, f/2,4
f/1,8, f/2,4, f/2,2
f/1,78, f/2,2, f/1,78, f/2,8
Lassított felvétel: FHD 240 fps, 4K 120 fps Lassított felvétel: FHD 240 fps, 4K 120 fps
Lassított felvétel: FHD 240 fps
Előlapi kamera 12 Mpx, f/2,2, 4K video / 60 fps
12 Mpx, f/2,2, Full HD video / 60 fps
12 Mpx, f/1,9, 4K video / 60 fps
Lapkakészlet Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, 8-magos Exynos 2400, 10-magos Apple A17 Pro
RAM 12 GB 12 GB 8 GB
Belső tárhely 256 GB / 512 GB / 1 TB 256 GB / 512 GB 256 GB / 512 GB / 1 TB
Operációs rendszer Android 14, OneUI 6.1 Android 14, OneUI 6.1 iOS 17
5G hálózati támogatás
Akkumulátor 5 000 mAh 4 900 mAh 4 441 mAh
Gyorstöltés / vezeték nélküli töltés: 45 W / 10 W Gyorstöltés / vezeték nélküli töltés: 45 W / 10 W
Gyorstöltés / vezeték nélküli töltés: 20 W / 15 W
USB-C
3,5 mm-es jack
Ellenállóság IP68 IP68 IP68
Audio sztereó, Dolby Atmos sztereó, Dolby Atmos sztereó, Dolby Atmos
Méret 162,3 x 79,0 x 8,6 mm
158,5 x 75,9 x 7,7 mm 159,9 × 76,7 × 8,25 mm
Súly 232 g 196 g 221 g

Értékelés: A Samsung Galaxy S24 Ultrát még azok is megvehetik, akik már évek óta várnak a nagy újításokra

Samsung Galaxy S24 Ultra; teszt

Samsung Galaxy S24 Ultra

Mobiltelefonok

A Samsung Galaxy S24 Ultra esetében az a lenyűgöző, ahogyan a gyártónak sikerült az előző generáció bevált funkcióit vadonatúj funkciókkal kombinálnia, növelve a teljesítményt, finoman megváltoztatva a dizájnt és létrehozva egy kiváló egészet. Az új zászlóshajó gyakorlatilag minden felhasználónak megfelel, kivéve a kisebb kézzel rendelkezőket. Utóbbiak valószínűleg a Galaxy S24+ vagy a Galaxy S24 felé hajlanak majd. A széria csúcsmodellje nagyszerű kamerákkal, a kézreálló, gesztusokkal ellátott S Pen tollal, kiváló hangzással, kiváló minőségű, tágas kijelzővel és nem utolsósorban a mesterséges intelligenciához kapcsolódó új funkciókkal győzött meg.

Előnyök

 • Elegáns és praktikus kialakítás
 • Nagy teljesítményű csúcskategóriás processzor
 • Kiváló előlapi és hátlapi kamera
 • Félelmetesen tágas kijelző
 • Nagyon tisztességes akkumulátor-üzemidő
 • A mesterséges intelligencia hasznos a gyakorlatban

Hátrányok

 • A 256 GB-os verziónak már nem nagyon van létjogosultsága
 • Nem való kisebb kezekbe
i Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

A Samsung Galaxy S24 Ultra jelenleg az új iPhone 15 Pro Max legnagyobb versenytársa. A specifikációk évenkénti finomhangolása után végre jött egy nagyobb változás, amely egyből elnyerte a tetszésemet. A ráncok kisimításának képessége, a beszélgetés valós idejű fordítása, a videókban vagy képeken látható tárgyakról való információkeresés mindenképpen praktikus újításnak számít.

Amit korábban a Samsung Galaxy S24 Ultráról (és a többi Galaxy S24 telefonról) írtunk

Aktualizálva • Szerző: Ondřej Chabr

A Samsung idén meglehetősen korán piacra dobta fő modellcsaládjának új generációját. A Samsung Galaxy S24 modellek teljes triója bemutatkozott, és könnyen lehet, hogy az idei év legjobbja lesz. A gyártó idén a mesterséges intelligenciát állítja középpontba, amely megkönnyítheti a felhasználó dolgát a telefon használata során. Mi mindent tudnak az új telefonok?

Samsung Galaxy S24, bemutató

Samsung Galaxy S24 – TARTALOM

 1. Megérkeztek a Samsung Galaxy S24 okostelefonok és a Galaxy AI is
 2. A modern és tartós titán jól illik a Galaxy S24 Ultra-hoz, plusz erősebb üveg borítja
 3. A csúcskategóriás AMOLED kijelzők megnőttek és magasabb fényerővel rendelkeznek
 4. Galaxy AI - mesterséges intelligencia a Samsung szolgálatában
 5. A Samsung Galaxy S24 Ultra beszáll a legjobb teleobjektívért folyó küzdelembe
 6. Már kaphatóak a Samsung Galaxy S24 telefonok, ráadásul sokat is spórolhatsz a vételen

Megérkeztek a Samsung Galaxy S24 okostelefonok és a Galaxy AI is

A jelenlegi okostelefon-világ egyik mozgatórugója - a Samsung - nem késlekedett sokáig, és rögtön az év elején bemutatja az új generációs Galaxy S24-et. A várakozásoknak megfelelően semmi sem változik a számok és a modellek elrendezése tekintetében. A megnevezésük Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24+ és Samsung Galaxy S24 Ultra.

A többszintű trió tagjai árban és funkciókban is különböznek egymástól, így minden felhasználó pontosan azt választhatja ki, amelyikre szüksége van. Mivel egyesek számára úgy tűnhet, hogy az elmúlt években nem sok minden történt a Galaxy S zászlóshajók sorában, a Samsung idén egy komoly aduászt húz elő az ingujjából.

Samsung Galaxy S24, dizájn Samsung Galaxy S24+, dizájn Samsung Galaxy S24 Ultra, dizájn
Az új generációs Samsung Galaxy S24 széria három modellből áll, amelyek méretben, de képességekben is különböznek egymástól. Forrás: Samsung

A fókuszban a Galaxy AI áll. Az új telefonok tele vannak intelligens AI-alapú funkciókkal, a Samsung pedig nem habozott beavatni minket a konkrét funkciókba. Akár munkára, akár játszásra szeretnéd használni az AI-t, az új termékcsalád nem okozhat csalódást. A teljesítményről bővebben az erről szóló fejezetben beszélünk. Most pedig nézzük meg közelebbről is az új Samsung Galaxy S24 szériát.

A modern és tartós titán jól illik a Galaxy S24 Ultra-hoz, plusz erősebb üveg borítja

Az összes új Samsung Galaxy S24 telefon azonos színváltozatokban kapható. Ezek az Ónixfekete, a Kobaltlila, a Márványszürke és a Borostyánsárga. Az új Galaxy S24 Ultra azonban az alumínium keretet titán keretre cserélte. Az alapmodellek ezt nem kapták meg. A titán az ígéretek szerint tartósabb, mint az alumínium. Emellett egy prémiumabb anyagról van szó. A teljes termékcsalád ellenállósága a szokásos módon eléri a maximális IP68-as szintet, így a poros környezet vagy egy rövid víz alatti tartózkodás sem árthat nekik.

i

Samsung Galaxy S23 FE (TESZT): számos megfizethetőbb Galaxy S sorozatú jellemző, Galaxy A testben

Az alapformák alig változtak. Elmondható, hogy a teljes Galaxy S24 sorozat jellegzetes dizájnja nem túl extravagáns, éppen ellenkezőleg, meglehetősen szigorú. Történt azonban egy újítás, mégpedig a Galaxy S24 Ultra esetében. Az évek alatt, attól a naptól számítva, hogy az Ultra átvette a stafétabotot a már megszűnt Galaxy Note-tól, a sorozat csúcsmodellje elhagyta a kijelző lekerekített éleit. A meglehetősen hangsúlyos lekerekítésről fokozatosan enyhe lejtésbe ment át a Galaxy S23 Ultra, most az előlap szélei azonban már teljesen laposak.

Samsung Galaxy S24, titán keret
Az iPhone 15 Pro és 15 Pro után a Samsung Galaxy S24 Ultra szerkezete is titánból készült. Forrás: Samsung

A telefonok oldalai továbbra is laposak, ami praktikus és megakadályozza, hogy könnyen kicsússzon a kezünkből. Egyedül az S24 Ultra nem úszta meg kisebb hajlítás nélkül. Az összes Galaxy S24 modell mindkét oldala üveg, a Samsung azonban a Galaxy S24 Ultra esetében Gorilla Glass Armor-t használ. A többi modell marad a Gorilla Glass Victus 2-nél. A kijelző körüli keret elegánsan vékony, ellenben paradox módon az S24 Ultra modellnél a lapos kijelző miatt inkább nőtt.

A csúcskategóriás AMOLED kijelzők megnőttek és magasabb fényerővel rendelkeznek

Az összes Samsung Galaxy S24 telefon képernyője nagyobb lett. Lehet, hogy csak egy tized hüvelykről van szó, de a vékony káva mellett a változás jól látható. A Samsung Galaxy S24 tehát továbbra is kompakt, 6,2 hüvelykes Dynamic AMOLED 2X kijelzővel rendelkezik, Full HD+ felbontással. A középső Galaxy S24+ kijelzője 6,7"-re nőtt, emellett a nagy felbontásnak (3120×1440) köszönhetően a finomság tekintetében még a 6,8"-os Galaxy S24 Ultra panelét is felülmúlja, hiszen mindkét panel ugyanannyi pixelszámmal rendelkezik.

Samsung Galaxy S24, vékony kerettel ellátott kijelző
A Samsung Galaxy S24 modellek kijelzője valóban nagyon vékony kerettel rendelkezik, emellett a teljes termékcsalád előlapja mostantól teljesen lapos. Forrás: Samsung

Mindhárom modell a Samsung legjobb képességeit vonultatja fel. A panelek LTPO technológiával büszkélkedhetnek az energiatakarékosabb adaptív frissítési frekvencia érdekében. Az értékek igény szerint 1-120 Hz között mozognak. A csúcsfényerő HDR alatt elérheti akár a 2600 nitet is, így természetesen élénk színekkel teli, fényes kijelzőknek nézhetünk elébe.

Galaxy AI - mesterséges intelligencia a Samsung szolgálatában

Az idei processzorválaszték is hasonló a Samsung Galaxy S22 sorozathoz, hiszen a modellek nem egységesek. A Galaxy S24 és a Galaxy S24+ páros egy egyedi gyártású Exynos 2400-as chipet kapott a motorháztető alá. A 4 nm-es eljárással készülő, energiatakarékos chip elegendő erővel rendelkezik ahhoz, hogy legyőzze a tavalyi Snapdragon 8 Gen 2-t.

Más a helyzet a Galaxy S24 Ultra esetében. Függetlenül az értékesítési országtól, az Ultra belsejében egy Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy rejlik. A Qualcomm csúcskategóriás chipje a 12 GB RAM-mal kombinálva garantáltan nem szenved hiányt teljesítményben. A Galaxy AI néven újonnan bevezetett mesterséges intelligencia számára pedig a rengeteg teljesítmény kulcsfontosságú lesz. Érdemes megemlíteni, hogy a Galaxy S24 Ultra egy S Pen tollat hordoz, amely a bal alsó széléből csúsztatható ki.

Samsung Galaxy S24, Samsung készülékcsalád
A Galaxy okostelefonok mellett a Samsung termékcsaládjába tartozik egy nagy teljesítményű tablet, okosóra és fülhallgató is. Forrás: Samsung

A Samsung azt is megmutatta, hogy a mindennapi használat során mely területeken lehet hasznosítani a Galaxy AI erejét. A Samsung Galaxy S24 szériás készülékek a kreativitás mellett a termelékenységet is szolgálják. Telefonálás vagy csevegés közben a Live Translate valós időben képes lefordítani a felhasználó beszélgetését a számára megfelelő nyelvre. Egyes nyelvek esetén azonban szükség lehet nyelvi csomag letöltésére.

Jobb lett a Google Lens és a Circle to Search keresés is. Ha bekarikázol valamit a kijelzőn, a telefon további információkat keres az adott dologról vagy tárgyról.

Samsung Galaxy S24, Galaxy AI, fordító Samsung Galaxy S24, Galaxy AI, vyhledávání
A Galaxy AI egy azonnali fordítót bocsát a rendelkezésedre. Elég bekarikázni egy tárgyat a fényképen, és a Samsung megmondja, hogy mi az. Forrás: Samsung

A jegyzetek, akár diktáltak, akár írtak, a Galaxy S24 készülékkel a Note Assist segítségével könnyen összefoglalhatók. A funkció a teljes szöveget vagy egy beszélgetés átiratát a fontos pontokra bontva foglalja össze.

A Google Pixel-hez hasonlóan itt is elérhető a Photo Assist, melynek használatával gyors és hatékony a fotószerkesztés. A gyártó állítása szerint az összes Galaxy AI funkció 2025 végéig ingyenesen áll majd a felhasználók rendelkezésére, utána valószínűleg fizetős lesz.

Samsung Galaxy S24, Galaxy AI, szöveg összefoglalása Samsung Galaxy S24, Galaxy AI, képszerkesztés
A Galaxy AI a szövegek és hangfelvételek összegzésében is segít. A fényképeket is feljavítja. Ha például valami nem illik oda egy képre, könnyedén eltávolíthatod róla. Forrás: Samsung

A belső tárolókapacitások szépen megoszlanak a trió tagjai között. Míg az alap Galaxy S24 esetében 128 GB és 256 GB közül választhatunk, addig a Galaxy S24+ 256 vagy 512 GB-os változatban érhető el. A Galaxy S24 Ultra is 256 GB-ról indul, a csúcsmodell azonban akár 1 TB-os változatban is megvásárolható.

A középső Galaxy S24+ egy másik képességgel is megközelíti az Ultra modellt, mégpedig az UWB-támogatással, amely a közeli eszközök pontosabb érzékelését teszi lehetővé. Ami azonban a Wi-Fi 7 támogatást illeti, ezt az exkluzivitást az S24 Ultra megtartja magának, a többiek csak Wi-Fi 6E-t kaptak. A Vapor Chamber hűtőkamrákat is továbbfejlesztették, aminek leginkább a gamerek látják majd hasznát, csakúgy, mint a Ray Tracing támogatásnak.

i

iPhone 15 Pro Max (TESZT): a leggyorsabb iPhone csúcskategóriás kamerával, új köntösben érkezik

Természetesen a Galaxy S24 összes elérhető funkciójának használatához megfelelő kapacitású akkumulátorra is szükség van, ezen a téren azonban nincsenek nagy meglepetések. A kapacitások nem egyenletesen oszlanak el a modellek között. Az alapmodelltől kezdve 4000 mAh-ról indul 4900 mAh-n keresztül egészen az 5000 mAh-s csúcsig. A Samsung Galaxy S24 marad a 25 W-os töltésnél, a többiek 45 W-os töltéssel rendelkeznek. Nem hiányzik belőlük a 15 W-os vezeték nélküli töltés és a fordított töltés támogatása sem.

A Samsung Galaxy S24 Ultra beszáll a legjobb teleobjektívért folyó küzdelembe

A Galaxy S24 és a Galaxy S24+, mint mindig, ezúttal is nagyon jól fel lettek szerelve a fényképezéshez. Az Ultra modell még a konkurencia nagy részét is felülmúlja, és ismét lenyűgöz a zoomjával. Ejtsünk tehát néhány szót az egyes kamerákról.

Mindkét alapmodell fotófelszereltsége a fő 50 Mpx-es érzékelő körül forog, amely gyengébb fényviszonyok mellett is képes szép képeket rögzíteni. Ezt egészíti ki egy 12 Mpx-es nagylátószögű kamera és egy 10 Mpx-es teleobjektív, amely minőségromlás nélkül 3x-os zoomolásra képes. Mind a fő-, mind a nagylátószögű optikai képstabilizátorral lett ellátva, és 8K minőségű videofelvételeket készít. Az előlapi szelfikamera 12 Mpx-es felbontással rendelkezik.

Samsung Galaxy S24 Ultra, kamera
Első ránézésre a kamerák egyformának tűnnek, de a Galaxy S24 Ultra nagyobb felbontású teleobjektívet kapott, ami jobb képeket eredményez. Forrás: Samsung

A Samsung Galaxy S24 Ultra természetesen ezúttal is nagy babérokra tör. A főkamera megtartja a 200 Mpx-es felbontást, amit lézeres fókuszálás követ. A 12 Mpx-es széles látószögű lencse megegyezik a Galaxy S24-ben lévővel, és az első teleobjektív is lényegében ugyanaz. De az Ultra modell rendelkezik egy 4. érzékelővel is. A második teleobjektív már 50 Mpx-es felbontással és az 5x optikai zoom képességével büszkélkedhet. De a nagy pixelsűrűségnek köszönhetően akár 10x-es zoommal is készíthetünk képeket.

Már kaphatóak a Samsung Galaxy S24 telefonok, ráadásul sokat is spórolhatsz a vételen

Már elérhető a teljes Samsung Galaxy S24 széria. A Samsung Galaxy S24 8/128 GB-os konfigurációban 369 990 Ft-ról indul. A jobban felszerelt Samsung Galaxy S24+ 12/256 GB-os változatban 479 990 Ft-os árcédulával startol. A csúcskategóriás Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB-os változata 599 990 Ft-ért vásárolható meg.

Jelenleg is fut egy promóció, melynek keretében akár 40 000 Ft készülékbeszámítási kedvezményben részesülhetsz, emellett az új készülékedet kétszer akkora tárhellyel kapod meg, mint amilyet eredetileg választottál, azaz például 256 GB-ot 128 GB áráért.

Paraméterek/Modell Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24+ Samsung Galaxy S24 Ultra
Kijelző Képátló: 6,2" Képátló: 6,7" Képátló: 6,8"
Felbontás: 2 340 × 1 080 px, 415 ppi Felbontás: 3 120 × 1 440 px, 515 ppi Felbontás: 3 120 × 1 440 px, 501 ppi
Típus: Dynamic AMOLED 2X Típus: Dynamic AMOLED 2X Típus: Dynamic AMOLED 2X
Képfrissítési frekvencia akár: 120 Hz Képfrissítési frekvencia akár: 120 Hz Képfrissítési frekvencia akár: 120 Hz
Védelem: Corning Gorilla Glass Victus 2 Védelem: Corning Gorilla Glass Victus 2 Védelem: Corning Gorilla Glass Armor
Hátlapi kamera Fő: 50 Mpx Fő: 50 Mpx Fő: 200 Mpx
Széleslátó: 12 Mpx Széleslátó: 12 Mpx Széleslátó: 12 Mpx
Teleobjektív: 10 Mpx Teleobjektív: 10 Mpx Teleobjektív: 10 Mpx


Teleobjektív: 50 Mpx
Előlapi kamera 12 Mpx 12 Mpx 12 Mpx
Lapkakészlet Exynos 2400 Exynos 2400 Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3
GPU Adreno 710 Mali G615-MC6 Mali G615-MC6
RAM 8 GB 12 GB 12 GB
Belső tárhely 128 / 256 GB 256 GB / 512 GB 256 GB / 512 GB / 1 TB
Operációs rendszer Android 14 Android 14 Android 14
5G támogatás
3,5 mm-es jack
Ellenállóság IP68 IP68 IP68
Akkumulátor 4 000 mAh 4 900 mAh 5 000 mAh
Gyorstöltés / vezeték nélküli töltés: 25 W/15 W Gyorstöltés / vezeték nélküli töltés: 45 W/15 W Gyorstöltés / vezeték nélküli töltés: 45 W/15 W
Méret 147 × 70,6 × 7,6 mm 158,5 × 75,9 × 7,7 mm 162,3 × 78,1 × 8,9 mm
Súly 167 g 196 g 233 g
Csomag tartalma telefonkészülék, USB-C kábel, SIM-kártya eltávolító eszköz, használati útmutató telefonkészülék, USB-C kábel, SIM-kártya eltávolító eszköz, használati útmutató telefonkészülék, USB-C kábel, SIM-kártya eltávolító eszköz, használati útmutató
Ár 369 990 Ft-tól 479 990 Ft-tól 599 990 Ft-tól
Az árak 2024. január 17-től érvényesek.
i Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

A koreaiak joggal lehetnek büszkék a Samsung Galaxy S24-es újdonságokra. Maximális ellenállóság jellemzi őket, amit az Ultra modell erősebb üveggel és titán kerettel egészít ki. A gamerek bizonyára nagyra értékelik a nagyobb teljesítményt és a hőelvezetést szolgáló nagyobb gőzkamrákat. Mindenekelőtt azonban a Galaxy AI integrálását érdemes kiemelni. Az S24 Ultra jobb teleobjektívvel látja el a fotózási feladatokat. Egyszóval az újdonságok kiérdemelték a figyelmet, mindenki számára tartogatnak valamit a tarsolyukban.

Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánlila - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 165×
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánlila
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
552 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0261b3
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánszürke - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 165×
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánszürke
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
556 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0261b2
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánfekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 165×
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánfekete
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
562 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0261b1
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB/512GB Titánlila - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 165×
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB/512GB Titánlila
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
602 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0261c3
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB/512GB Titánsárga - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 165×
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB/512GB Titánsárga
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
598 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0261c4
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB/512GB Titánszürke - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 165×
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB/512GB Titánszürke
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
609 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0261c2
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB/512GB Titánfekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 165×
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB/512GB Titánfekete
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
649 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0261c1
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 1TB Titánfekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 165×
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 1TB Titánfekete
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 1000 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
707 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0261d1
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 1TB Titánszürke - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 165×
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 1TB Titánszürke
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 1000 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
702 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0261d2
Samsung Galaxy S24 8GB / 128GB Kobaltlila - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 96×
Samsung Galaxy S24 8GB / 128GB Kobaltlila
Mobiltelefon - 6,2"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
349 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0259b3
Samsung Galaxy S24 8GB / 128GB Borostyánsárga - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 96×
Samsung Galaxy S24 8GB / 128GB Borostyánsárga
Mobiltelefon - 6,2"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
342 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0259b4
Samsung Galaxy S24 8GB / 128GB Ónixfekete - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 96×
Samsung Galaxy S24 8GB / 128GB Ónixfekete
Mobiltelefon - 6,2"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
348 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0259b2
Samsung Galaxy S24 8GB / 128GB Márványszürke - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 96×
Samsung Galaxy S24 8GB / 128GB Márványszürke
Mobiltelefon - 6,2"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
342 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0259b1
Samsung Galaxy S24 8GB / 256GB Borostyánsárga - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 96×
Samsung Galaxy S24 8GB / 256GB Borostyánsárga
Mobiltelefon - 6,2"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
376 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0259c4
Samsung Galaxy S24 8GB / 256GB Kobaltlila - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 96×
Samsung Galaxy S24 8GB / 256GB Kobaltlila
Mobiltelefon - 6,2"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
377 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0259c3
Samsung Galaxy S24 8GB / 256GB Márványszürke - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 96×
Samsung Galaxy S24 8GB / 256GB Márványszürke
Mobiltelefon - 6,2"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
377 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0259c1
Samsung Galaxy S24 8GB/ 256GB Ónixfekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 96×
Samsung Galaxy S24 8GB/ 256GB Ónixfekete
Mobiltelefon - 6,2"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
374 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0259c2
Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Borostyánsárga - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 55×
Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Borostyánsárga
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 4900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
443 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0260b4
Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Márványszürke - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 55×
Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Márványszürke
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 4900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
442 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0260b1
Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Kobaltlila - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 55×
Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Kobaltlila
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 4900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
452 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0260b3
Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Ónixfekete - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 55×
Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Ónixfekete
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 4900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
451 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0260b2
Samsung Galaxy S24+ 12GB/512GB Kobaltlila - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 55×
Samsung Galaxy S24+ 12GB/512GB Kobaltlila
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 4900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
493 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0260c3
Samsung Galaxy S24+ 12GB/512GB Ónixfekete - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 55×
Samsung Galaxy S24+ 12GB/512GB Ónixfekete
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 4900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
497 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0260c2
Nyomtatás
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ