A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F) 32 GB Zafírfekete

Termékkatalógus
Samsung Galaxy S6 (SM-G920F) 32 GB Zafírfekete
4,9 229 értékelés
Mobiltelefon 5.1" Quad HD Super AMOLED Gorilla Glass 4 2560x1440 processzor Samsung Exynos 7420 Octa Core (2.1GHz 4x + 4x 1,5 GHz) 64bit, RAM LPDDR4 3 GB, 32 GB belső memória UFS 2,0, 5 megapixeles kamera elé F / 1.9 + hátsó 16Mpx F / 1.9 OIS, LED vaku, GPS, WiFi ac, Bluetooth 4.0, NFC, 3G / LTE, microUSB v2.0, OTG, vezeték nélküli töltés, ujjlenyomat-olvasó, S Health 4.0, Samsung Pay Knox, Nano SIM, akkumulátor 2550mAh, gyors töltés Android 5.0
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  SAMO0115a1 Termékszám:  SM-G920FZKAETL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F) 32 GB Zafírfekete

telefon funkciók

143,4 mm

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
SAMO0115a1

70,5 mm-es

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
SAMO0115a1

6,8 mm-es

Telefon súlya: 138 g

Úhlopříčka displeje

5.1

átlós kijelző

Typ operačního systému

Android 5.0

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

6.0

az akkumulátor élettartama

MicroSim

nano sim

SIM-kártya típusa

Rozměry

70,5 x 143,4 x 6,8 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

32 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

16 MP

kamera

Připojení

LTE

leggyorsabb internet

SD karta

ismeretlen

(Paraméter nem található)

Váha

138 g

készülék súlya 

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Samsung Galaxy S6

A ragyogó Samsung Galaxy S6

2015 Március 1, arany betűkkel kerül beírásra a történelembe. Samsung ekkor bevezetett egy teljesen új generációs okostelefont, amely egy teljesen új felfogást nyújt az egész kategóriában. Beépített vezeték nélküli töltés, 16Mpx hátsó kamera, minőségi ujjlenyomat-olvasó, és különösen és igényesen kialakított fém és üveg dizájn. Üdvözöljük a Samsung Galaxy S6 - jelenleg a piac legfejlettebb okostelefonját.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Ten nejlepší hardware

Extrém teljesítmény minden szempontból

Samsung Galaxy S6 mindössze 6,8 mm vékony és szinte lebeg a könnyedségtől mivel csak 138 gramm. Mindazonáltal, a Samsung úgy döntött, hogy integrálja az első 64 bites processzort amely 14nm technológiával készült és az új modern típusú operációs memóriat DDR4-et. Nyilvánvaló, hogy van egy nagy előrelépés, amely nagy hatással lesz a felhasználói élményekre. Ezen felül hozzá tartozik a kiválóan hangolt TouchWiz GUI frontend számos más kellemes funkcióval gazdagítva.

Hadja elvarázsolni magát

elragadó tervezésű dizájn fém és üvegből.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Nadčasový design

Ragyogó kivitelezés

Samsung Galaxy S6, inspirálva a legjobakból  az üveg és a fém világából, mely egyedülállő ötvözésüket képviseli. Hadja magát elvarázsolni a lélegzetelállító dizájnnal. Üveg hátlapja káprázatosan tükrözi a széles spektrumú színeket.

Lenyűgöző képernyőjú Samsung Galaxy S6 telefon5.1 " kijelzővel és  Quad HD (2560 x 1440) Super AMOLED technológiával borotvaéles megjelenítést biztosít az adaptív kijelzőnek köszönhetően még a  közvetlen napfényben is.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Brilantní displej

Rendkívül szép kijelző

Példátlan fejlesztéseket élt meg a hátsó kamera is. F1.9 optikai rekesz most még minőségibb képet biztosít akár sötétben is. Örömteli az optikai stabilizátor jelenléti is és teljesen lenyűgöző az is, hogy 0,7 másodpercen belül elindíthatő a felvétel bármilyen képernyőről. Ezek a fejlett kamera funkciók biztosítják a felhasználók részére a zavartalan és fontos személyes események rögzítését.  

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Fast Camera

Rögzítse élete legszebb pillanatait maximális minőségben

A kimondottan legcsábíttó bónusz funkciók közé a fejlesztett ujjlenyomat-érékelő funkció tartozik. Már nem szükséges hosszasan az ujját tartani a kijelzőn, egyszerűen elegedő megérinteni, és már kész is. Személyesen adatainak biztonságát az innovált KNOX platform növeli. Összeségében a biztonságos fizetési lehetőségek elindítása lehetséges, ráadásul NFC csippel. Samsung fizetős szolgáltatása az USA-ban már az  ősszel indul, mely lehetővé teszi a fizetést anélkül hogy elővenné a hitelkártyáját.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Senzor otisků

Fokozott biztonság

Samsung Galaxy S6 lehetővé teszi a nagyon gyors töltést - akár 1,5-szer gyorsabban, mint a korábbi modellek. Ezen felül a vezetéknélküli töltésnek köszönhetően elegendő elhelyezni a Samsung Galaxy S6-os készülékét a kompatilibis vezeték nélküli tartóra. 

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Rychlé nabíjení

10 perc töltés elegendő 4 üzemórára

  1. Quad HD kijelző 5.1 "
  2. Ízléses dizájn, fém és üvegből.
  3. Belső memória kapacitás 32 GB.
  4. Kiválló kamera optikai képstabilizátorral.
  5. Rendkívül gyors töltés akkumulátorok kapacitása 2550 mAh.
  6. Fekete zafír színben és Gorilla Glass 4 védelemmel. 
Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Černý safír

Efektív színes kialakítás

Vásárlás még soha nem volt ilyen egyszerű, az új Samsung Galaxy S6-al, és a fizetési alkalmazással, amely támogatja az MST (Magnetic Secure Transmission), az NFC és a vonalkódos kifizetéseket. Élvezze a kényelmes fizetési lehetőségeket bármikor és bárhol.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Mobilní platby

Gyors és egyszerű a mobil fizetés

Egy érintés lehetővé teszi a Samsung Galaxy S6 és a Samsung Smart TV csatlakozását (BLE - Bluetooth Low Energy). Tegye lehetővé a Galaxy kijelzőnek tartalmánák megjelenítését a SMART TV képérnyőjén. 

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Sdílení obsahu

Egyszerű tartalom megosztása

Új intelligens menedzser egy egyszerű áttekintést biztosít az akkumulátor állapotáról a rendelkezésre álló tárhelyről, RAM memóriáról, a biztonságról és még sok más adatról. Quick Check egy gombnyomásra lehetővé teszi az optimalizálást és a teljesítmény javítását.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Intelligens menedzser umí hodně věcí

Intelligens menedzser

 

Paraméterek

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Mélység
6,8 mm Kész!
Súly
138 g Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/1,9 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Memória és teljesítmény

Processzormagok száma
8 × Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 5.0 Lollipop Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy S6 (SM-G920F) 32 GB Zafírfekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy S6 (SM-G920F) 32GB Black Sapphire. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy S6 (SM-G920F) 32GB Black Sapphire.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ