Akvizice ApF HU Shop roku

Samsung Galaxy S7 Fehér

Termékkatalógus
Samsung Galaxy S7 Fehér
4,7 191 értékelés
Mobiltelefon - 5.1"Quad HD Super AMOLED 2560x1440, Samsung Exynos 8890 Octa Core 64bit processzor, RAM 4 GB, belső memória 32GB, microSDXC akár 200GB, 12Mpx F/1.7 + 5Mpx F/1.7 kamera, optikai stabilizáció, GPS, WiFi, Bluetooth, NFC, 3G/LTE, microUSB OTG, vezeték nélküli töltés, ujjlenyomat-olvasó, Nano SIM, 3000mAh akkumulátor, gyors töltés, Android 6.0 (SM-G930)
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  SAMO0134b Termékszám:  SM-G930FZWAETL Gyártó honlapja:

Samsung Galaxy S7 Fehér

A telefon tulajdonságai

142,4 mm

le
Samsung Galaxy S7

69,6 mm-es

le
Samsung Galaxy S7

7,9 mm

Súly: 152 g

Úhlopříčka displeje

5,1"

Kijelző

Typ operačního systému

Android 6.0

Operációs rendszer 

Výdrž baterie

3000 mAh

Akkumulátor 

MicroSim

NanoSim

SIM-kártya 

Rozměry

69,6 x 142,4 x 7,9 mm

Mérete (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

32 GB

Belső memória

Typ kamerau

12 MP

Kamera

Připojení

LTE

A leggyorsabb mobilnet

SD karta

microSD

Memóriakártya-slot

Váha

152 g

Súly 


Nézzen más szemmel a mobiltelefonokra

A Samsung megváltoztatja azt, amit eddig a mobiltelefonokról tudott. Máshogy fogja emlékeit és éményeit rögzíteni és megosztani. Ez a készülék a legjobb választás a mobiltelefonok között.



Galaxy S7

A Samsung teljesíti elvárásait, majd túlszárnyalja azokat. Elhozza Önnek az összes olyan funkciót, amit csak kívánhat.  A stílusos megjelenés tökéletes összhangban van a funkcionalitással. Eddig még nem látott sajátosságokat mutat be és kész jobbá tenni az életét. Ez a Galaxy S7 és a Galaxy S7 Edge. 



le
Design

Megjelenés

A Galaxy S7 és S7 Edge tervezése során kizárták a kompromisszumokat. Ennek eredménye a lenyűgöző megjelenés és a modern tulajdonságokat hordozó kiváló funkcionalitás.

le
Fotoaparát

Kamera

Az élet különböző fényviszonyok mellett zajlik. Fotózás közben ne kelljen amiatt aggódnia, hogy van-e elegendő fény.

le
Hry

Játékok

Élvezze a magasabb szintre emelt mobil játékokat. A Galaxy S7 és S7 Edge játékközpontja olyan funkciókkal rendelkezik, mint például a játékok rögzítése.

le
Hardware

Hardver

A zökkenőmentes működést a nagy teljesítményű processzor teszi lehetővé, adatait egy microSD kártyára mentheti. A nagy kapacitás ellenére az akkumulátor gyorsan töltődik.



Céltudatos tervezés

A Samsung tudja, hogy sok időt fog tölteni a Galaxy S7 és S7 Edge készülékkel, ezért különösen odafigyeltek arra, hogy a megjelenés egyedi és sokoldalú legyen.


Tökéletes anyagok

Nagy odafigyelést szenteltek a Galaxy S7 és S7 Edge vonalainak. A 3D hőformázás lehetővé tette azt, hogy a tökéletesen ívelt 3D kijelző összhangban legyen a fémötvözettel. A különféle anyagok elegáns és erős szerkezetet alkotnak.


Kényelmes fogás

A duplán ívelt kivitel valamint a természetes vonalak és a vékony ház miatt a készüléket jó kézbe fogni és biztonságosan kézben tartható.



Ellenálló kivitel

A Galaxy S7 és S7 Edge használata közben nem kell amiatt aggódnia, hogy letegye-e a készüléket egy vizes felületre. A készülék a vízbe esést is kibírja. Játszhat a medencénél, szelfizhet a strandon és taxit foghat az esőben. A telefon IP68 besorolással rendelkezik.



Teljesítmény gyenge fényben

Életünkben számos dolog történik olyankor, amikor épp nincs elég fény. A Galaxy S7 és S7 Edge készülékek számára ez nem akadály. Az F1.7 rekeszértékű lencse és a képérzékelő szenzor 1.4 mikronos képpontjai több fényt gyűjtenek össze, így a fotók élesek és részletgazdagok lesznek.


le
Technologie Dual Pixel

Dual Pixel

Ez az első olyan okostelefon, ahol a képérzékelő képpontjaihoz egy helyett két fotodióda tartozik. A DSLR-szintű Dual Pixel Sensor olyan gyorsan és pontosan fókuszál, akár az emberi szem.

le
Revoluční ostření

Forradalmi fókusz

A Dual Pixel Sensor minden egyes képpontja segíti a tökéletes fázisérzékelést, ezáltal az autofókusz hihetetlenül gyors és gond nélkül ragadja meg a legváratlanabb mozdulatot is akár gyenge fényviszonyok közepette.


Mozgó panoráma

A nagy kiterjedésű mozgást örökítse meg panoráma változatban. Az eredmény tökéletes lesz, éles és élettel teli képekkel. Ha emlékeit szeretné újra átélni, csak húzza el ujját a kijelzőn vagy tegyen oldalirányú mozdulatot a Galaxy S7 vagy S7 Edge készülékkel.


Válassza ki a legjobb képet

Három, kettő, egy, csíz! A Mozgó Fénykép megörökíti a kioldógomb megnyomása előtti három mp-et. Ezek után kiválaszthatja, hogy melyik pillanatot őrzi meg állókép formájában.


Tökéletes szelfik

Szép arc mód

Használja a szépség módot, ha arcát  és arcvonásait szeretné kiemelni vagy a fény erejét és irányát szeretné különféle hatások érdekében állítani.

Szelfi vaku

A megfelelő megvilágítás csodáskra képes, különösen igaz ez a szelfikre. Az előlapi vaku a teljes sAmoled kijelzővel világítja meg arcát és lágy ragyogást kölcsönöz neki, miközben egyenletesen oszlatja el a fényt. 



A játék élvezete

Még a legkomolyabb grafikus igénnyel rendelkező játékok is zökkentőmentesen, jelentősen kevesebb akadással és akkumulátor fogyasztással futnak a készüléken. Ne aggódjon, mert telefonja nem fog hamar felforrósodni, ezért hűvös nyugalommal koncentrálhat a nyerésre. A Galaxy S7 és S7 Edge az okostelefonok között elsőként támogatja a Vulkan API-t, amely segítségével még drámaibb hatásokat élvezhet.


Minden egy kézben

Mindent kézben tudhat a játékközpontnak köszönhetően. A játékokat egy helyen tárolja és a frissítések automatikusak. Az energiatakarékosság jegyében még a játék megkezdése előtt némítsa le vagy rejtse el a figyelmeztetéseket


Lélegzetelállító teljesítmény

Az új egyedi CPU, az erős GPU és a 4GB RAM erős kombinációt alkot. A játékoktól a videostreamelésig minden gyorsabb és zökkenőmentesebb. A telefon nem hagyja cserben, továbbra is úgy fog működni, akár új korában.

CPU

Elődjénél akár 30% -kal gyorsabb

GPU

Elődjénél akár 64% -kal gyorsabb

4 GB RAM

3 GB RAM-ról növelve


Bővíthető memória

A microSD támogatásnak köszönhetően a tárolási kapacitást igény szerint bővítheti. Egyetlen fájlt, fotót vagy videót sem kell kitörölnie. 


Nagy kapacitású akkumulátor vezeték nélküli töltés

Hosszabb élettartam

A Galaxy S7 és S7 Edge nagy kapacitású akkumulátora lehetővé teszi, hogy órákon át nézze kedvenc TV-műsorát és hallgassa zenéit. Az egyedi CPU és a GPU teszi lehetővé azt, hogy az akkumulátor lehetőségeit a legvégsőkig kihasználja.

Gyors töltés

A nagyobb akkuk esetében is bízhat a beépített a gyorstöltésben, így jó ideig nem kell majd a telefont újra töltőre csatlakoztatnia.

Vezeték nélküli töltés

Ez a töltés legegyszerűbb módja. Csak tegye le a telefont és az el is kezd töltődni. A vezeték nélküli töltés az egyik olyan funkció, amely a Galaxy S7 és S7 Edge készülékeket zseniálissá teszi. 


Ingyenes bónusz csomag

  • Kizárólag Galaxy S7 vásárlása esetén járó ingyenes cseh alkalmazások

  • Reflex - 6 hónapos előfizetés - ingyenes
  • Flash - 6 hónapos előfizetés - ingyenes
  • Flash nőknek - 6 hónapos előfizetés - ingyenes
  • Sportnapló - 6 hónapos előfizetés - ingyenes
  • OK! Magazin - 6 hónapos előfizetés - ingyenes
  • YouRadio - prémium változat - 2 hónap ingyen
  • További külföldi alkalmazások

  • Onedrive - 100 GB cloud tárhely ingyen 2 évre
  • Kindle for Samsung - egy könyv minden hónapban ingyen
  • SimCity Buildit - Starter Pack játék - ingyenes
  • Star Wars: Galaxy of Heroes - egy kreditcsomag és a játék elemei ingyen

Paraméterek

Kijelző átmérője
5,1" Kész!
Kijelző felbontása
2560 × 1440 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Single SIM Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
5,1" Kész!
Kijelző felbontása
2560 × 1440 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Single SIM Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén, Jelző dióda, OTG Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
142,4 mm Kész!
Szélesség
69,6 mm Kész!
Mélység
7,9 mm Kész!
Súly
152 g Kész!
Szín
Fehér Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
3 000 mAh Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
4 GB Kész!
Belső memória
32 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
256 GB Kész!
Processzor címke
SAMSUNG Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,3 GHz (2 300 MHz) Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G), HSCSD (2G) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!
Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 6.0 Marshmallow Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy S7 Fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy S7 bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy S7 biely.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ