30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung Galaxy TAB A7 Lite WiFi szürke

Termékkatalógus
Samsung Galaxy TAB A7 Lite WiFi szürke
4,5 4 értékelés
Tablet - 8,7" HD 1340 × 800 TFT kijelző, MediaTek MTK8768T 1,8 GHz, 3 GB RAM, 32 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 2 Mpx szelfi kamera, USB-C, 15W gyors töltés, 5100 mAh akkumulátor kapacitás, Android 11
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  SATA1025x0 Termékszám:  SM-T220NZAAEUE_HU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy TAB A7 Lite WiFi szürke

Ez a nagyszerű SAMSUNG Galaxy Tab A7 tablet megbízható társad lesz, amely kompakt méretének köszönhetően könnyen hordozható. Lehetővé teszi az internet használatát, fényképek és videók készítését, valamint használhatsz sok hasznos alkalmazást, vagy játékokat játszhatsz. A tablet 8,7" méretű kijelzővel van ellátva, amely üzleti utazáshoz vagy online kommunikációra alkalmas. Böngészhetsz az interneten, olvashatsz egy érdekes könyvet, hallgathatsz zenét és cseveghetsz barátaiddal. 8 magos MediaTek MTK8768T processzor garantálja a rendszer zavartalan működését. A rendszermemória mérete 3 GB. 32GB belső memória áll rendelkezésedre a fényképek, videók és egyéb fájlok számára. Ez elegendő a legtöbb felhasználó számára, és több tucat telepített alkalmazás befogadására alkalmas. A megfelelő energiát 5100 mAh. USB-C csatlakozóval rendelkezik. Ez a tablet a nagyszerű Samsung Galaxy Tab sorozatba tartozik.

Tablet Samsung Galaxy TAB A7 Lite WiFi szürke Hátoldal
Tablet Samsung Galaxy TAB A7 Lite WiFi szürke ...

Samsung Galaxy TAB A7 Lite WiFi szürke tablet - fontos paraméterek

  • Merülj el az audiovizuális tartalmakban Samsung tablet segítségével!
  • 8magos processzor garantálja az összes művelet és funkció zavartalan működését
  • A RAM kapacitása 3 GB
  • 8,7" kijelzővel látták el
  • USB-C portot kínál a csatlakozáshoz
  • A nagyszerű Samsung Galaxy Tab sorozatba tartozik
  • A fő (hátsó) kamera felbontása 8 Mpx
  • A működéshez szükséges energiát egy akkumulátor biztosítja, amelynek kapacitása 5100 mAh
  • 15 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel rendelkezik
  • A grafikai munka, a játék vagy a grafikaigényes alkalmazások használatának megkönnyítése érdekében a tablet IMG GE8320 grafikus chipet tartalmaz
  • A tablet belső tárhelye akár 1024 GB méretű Micro SD típusú memóriakártyával bővíthető
  • WiFi és Bluetooth vezeték nélküli technológia teszi lehetővé a kapcsolatot szeretteiddel
Tablet Samsung Galaxy TAB A7 Lite WiFi szürke Képernyő

Fotózz lépten-nyomon!

Fényképezéshez a tablet 8Mpx felbontású hátsó kamerát és 2Mpx előlapi kamerát kínál. Ezen Samsung tablettel 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontású videókat tudsz készíteni. Ha gyenge fényviszonyok között készítesz fényképeket vagy videókat, a LED háttérvilágítás jelentős előnyöket kínál. Ez a funkció különösen hasznos, ha esti jeleneteket készítesz, vagy ha jól megvilágított portrét szeretnél készíteni. 1080p (Full HD) 30fps fotófelbontásra számíthatsz.

A tablet akkumulátora elegendő üzemidőt kínál

Ezen Samsung tablet 5100 mAh kapacitású akkumulátort kínál. 15 W vezetékes töltés jellemzi. A grafikai munka, a játék vagy a grafikaigényes alkalmazások használatának megkönnyítése érdekében a tablet IMG GE8320 grafikus chippel rendelkezik, amely elegendő teljesítménnyel rendelkezik a kívánt multimédiás tartalom feldolgozásához.

Tablet Samsung Galaxy TAB A7 Lite WiFi szürke ...
Tablet Samsung Galaxy TAB A7 Lite WiFi szürke Oldalnézet

A hasznos Samsung tablet elég memóriával rendelkezik

Ezen Samsung tablet funkcióinak és műveleteinek működését Android 11 verziójú Google Android operációs rendszer kezeli. Az Android híres a nyitottságáról és a programok és alkalmazások sokszínűségéről. A tablet által kínált RAM 3 GB méretű, amely elegendő lesz a kevésbé igényes felhasználók normál használatához. 32 GB belső memória áll rendelkezésre a fájlok, fényképek és videók számára, amelyet az igényes felhasználók számára terveztek, és nagy mennyiségű adatot is képes kezelni, még az igényes 4K videók sem fogják megállítani. Ha a tablet memóriája korlátoz, kiegészítheted azt egy 1024 GB maximális méretű Micro SD memóriakártyával.

Ez a nagyszerű Samsung tablet számos kommunikációs lehetőséget kínál

WiFi és Bluetooth vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról szeretteiddel. A WiFi-képes tablet lehetővé teszi a vezeték nélküli internethálózatokhoz való csatlakozást, ami gyors internet-hozzáférést jelent minden olyan helyen, ahol van elérhető jel. A Bluetooth technológia lehetővé teszi a tablet kényelmes csatlakoztatását különböző vezeték nélküli eszközökhöz, ami javítja a kommunikációt és lehetővé teszi az adatmegosztást kábel használata nélkül.

Tablet Samsung Galaxy TAB A7 Lite WiFi szürke Oldalnézet

Elégedett leszel a hozzáadott funkciókkal

Élvezz minden napot ezzel az előnyös Samsung tablettel! A külvilággal való interakció tekintetében hasznos érzékelőkkel rendelkezik, mint például a remek digitális iránytű, giroszkóp és fényérzékelő. A városokban vagy utazás közben való navigáláshoz a digitális iránytű funkcióval könnyen eligazodhatsz. A tablet giroszkópot tartalmaz, amely azonosítja a készülék helyzetét a térben, és a képernyő automatikus elforgatását teszi lehetővé a kényelmesebb használat érdekében. Fényérzékelőt tartalmaz, amely méri a környezeti fényszintet, és szükség szerint igazítja a képernyő fényerejét és kontrasztját. Így optimális olvashatóságot biztosít, miközben sötét környezetben a fényerő automatikus csökkentésével az akkumulátor energiáját takarítja meg.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű, giroszkóp és fényérzékelő

Méret:

8 × 212,5 × 124,7 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

366 g

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző mérete
8,7" (22,1 cm) Kész!
Felbontás - pixel
HD 1340 × 800 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
179 PPI Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
8,7" (22,1 cm) Kész!
Felbontás - pixel
HD 1340 × 800 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
179 PPI Kész!

Tárhely

RAM mérete
3 GB (3 072 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
32 GB Kész!
Memóriakártya max. mérete
1 024 GB (1 048 576 MB) Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Akkumulátor kapacitása
5 100 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
15 W Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
1,8 GHz Kész!
Processzor modell
MediaTek MTK8768T Kész!
Grafikus chip
IMG GE8320 Kész!

Egyéb tulajdonságok

Funkciók
Gyorstöltés Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 11 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
8 mm (0,8 cm) Kész!
Szélesség
212,5 mm (21,25 cm) Kész!
Mélység
124,7 mm (12,47 cm) Kész!
Tömeg
366 g (0,37 kg) Kész!
Szín
Szürke Kész!

Sorozat

Tablet sorozat
Samsung Galaxy Tab Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» Az összes Samsung Galaxy táblagép

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy TAB A7 Lite WiFi szürke
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ