Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Samsung Galaxy Watch 3 41 mm ezüst

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Watch 3 41 mm ezüst
4,6 5 értékelés
Okosóra - unisex, közvetlen pulzusmérés a csuklón, alvásfigyelés, óra használata telefon párosításával, vízállóság: 50 m (5 ATM), IP68, Tizen, iOS és Android kompatibilis, tárhely kapacitása: 8 GB, gorilla glass üveg, bőr szíj, rozsdamentes acél tok
Kód:  SaGALW3c Termékszám:  SM-R850NZSAEUE Gyártó honlapja:

Samsung Galaxy Watch 3 41 mm ezüst

Prémium okosóra az egészségesebb életért

Samsung Galaxy Watch3 - Egészséged intelligens őrzője a csuklódon

Az innovatív formatervezés és az okostelefonok legnagyobb hatékonyságának kifinomult kombinációja. A prémium Samsung Galaxy Watch3 okosóra a klasszikus analóg óra időtlen szépségét és számos olyan praktikus funkciót ötvöz, amelyek az egészséges életmódot támogatják. Fejlett egészségügyi megfigyelés, kiváló Bluetooth kompatibilitás, óralap változtatásának lehetősége, elforgatható keret és katonai szintű tartósság - csupán néhány olyan kényelmi funkció, amelyet a Samsung Galaxy Watch3 az óralapok és szíjak ellenállhatatlan színkombinációjával kínál számodra.

Forgatható keret a kényelmes és gyors működés érdekében

Ne pazarold az időt érintgetéssel, hiszen a Samsung Galaxy Watch3 népszerű forgó kerettel rendelkezik, amelynek köszönhetően a másodperc töredéke alatt beállíthatod amire szükséged van. Kétféle méretben készült - 45 illetve 41mm-es variációk közül választhatsz ízlésed és igényeid szerint. Ily módon a Samsung Galaxy Watch3 készülék nem csak csuklódhoz illeszkedik tökéletesen, de az egyes tevékenységekre is maximálisan beállítható.

A prémium Samsung Galaxy Watch3 klasszikus óra kialakítással büszkélkedhet

A Samsung Galaxy Watch3 okosóra fontos részét képezi maga a szíj, amely fényűző puha borjúbőrből készül. Nemcsak klasszikus és elegáns megjelenést kölcsönöz az órának, de rendkívül kényelmes viselet is biztosít. A Galaxy Watch3 óraszíja megerősített belső oldallal rendelkezik, így nem lesz elszíneződés vagy horzsolódás bőrödön.

Nagyobb kijelző, mégis vékony és könnyű test

A kifinomult, vékonyabb keret még inkább kiemeli azt, amire a nagyobb képernyőn érdemes odafigyelni, így a Samsung Galaxy Watch3 készülék még kényelmesebbé válik számodra. A Samsung Galaxy Watch3 vékonyabb és mintegy 15% -kal könnyebb, így mindig diszkréten emeli ki csuklód.

A Samsung Galaxy Watch3 lehetővé teszi számodra, hogy az óralapot megjelenésednek megfelelően változtasd

Egyetlen óra és mégis oly sok változat! A Samsung Galaxy Watch3 külső megjelenését minden nap megváltoztathatod. A szíjak széles választéka mellett válassz a különböző stílusos óralap és kiegészítő közül, amelyeket hangulatod szerint kombinálhatsz egymással. Mindig legyen a lehető legharmonikusabb stílusod - legyen szó akár sportolásról, akár randiról.

Minden lélegzetet ellenőrzésed alatt tarthatsz

Mindig érezheted magad jobban. Ez az okosóra pedig segít neked ebben - a vörös LED-fény és az infravörös sugarak segítségével becsüli meg az SpO2-szintet illetve az oxigén mennyiségét a vérben, így mindig láthatod, hogy milyen teljesítményre számíthatsz.

A Samsung Galaxy Watch3 készülékkel első a biztonság

A Samsung Galaxy Watch3 védelmedre is gondol. Az integrált gyorsulásmérőnek köszönhetően képes felismerni a hirtelen zuhanást, és SOS üzenetet küld a kiválasztott kapcsolattartónak, amelyben megjelöli aktuális tartózkodási helyed.

Alvás üzemmód a tökéletességért

A pihenés és a minőségi alvás a jó egészség alapja. A Samsung Galaxy Watch3 a pihenés ideje alatt is érted dolgozik - csak tartsd a csuklódon éjszaka, és reggel tökéletes áttekintést kapsz a REM-ciklusokról, a mélyalvásról és a teljes alvásidőről. A National Sleep Foundation szervezettel együttműködésben tippeket és oktatási tartalmakat is találsz az órában, hogy segítsen a mindennapi regenerációban és pihenésben.


Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Outdoor, Úszás, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
120 óra (5 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
41 mm Kész!
Tok anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Tok színe
Ezüst Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
48,2 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
NFC, Bluetooth, WiFi, GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Mikrofon, Hangszóró, Oximéter, Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Outdoor, Úszás, Túrázás, Evezés Kész!
Egészségügyi funkció
Vérnyomás mérés, EKG, Véroxigénszint mérés, Alvásfigyelés , Stressz-szint mérése, Rendszeres folyadékbevitel, Menstruációs ciklus nyomon követése, Mozgás emlékeztető, Kézmosás Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Navigáció, Zenelejátszó az órában, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Egyedi számlapok, Időjárás előrejelzés, Alvás / Ne zavarjanak mód, Alkalmazásbolt, Játék, Akadálymentesség fogyatékkal élők számára, Esés érzékelő, SOS gomb, Vezeték nélküli töltés, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Tizen Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
120 óra (5 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
43 óra (1,79 nap) Kész!
Belső tárhely
igen Kész!
Tárhely kapacitása
8 GB Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További vérnyomásmérős okosórák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy Watch 3 41 mm ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Watch 3 41mm stříbrné. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy Watch3 41 mm strieborné. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Watch 3 41mm Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Watch 3 41mm Silber.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ