A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Samsung Galaxy Watch 42mm rózsaarany

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Watch 42mm rózsaarany
4,7 131 értékelés
Okosóra - női, közvetlen pulzusmérés a csuklón, alvásfigyelés, lehetőség óra használata telefon párosításával, vízállóság: 50 m (5 ATM) , IP68, Tizen, iOS és Android kompatibilis, tárhely kapacitása: 4 GB, üveg anyaga: gorilla glass, szíj anyaga: szilikon, tok anyaga: rozsdamentes acél
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  SAAW0013d Termékszám:  SM-R810NZDAXEZ Gyártó honlapja:

Samsung Galaxy Watch 42mm rózsaarany

Samsung Galaxy Watch - egyszerűen elbűvölő

Legyen olyan okosórád, amely valósággal lenyűgöz, bármilyen szögből is tekinted meg azt. Fedezd fel a páratlan tulajdonságait. Élvezd azt a dizájnt, amely kiemeli a saját stílusodat. Ismerd meg a Samsung márka Galaxy Watch óráját- intelligens kiegészítő, amely a hagyományos óra klasszikus eleganciáját és a modern funkciókat ötvözi.



Illik a stílusodhoz

Válaszd ki a dizájnos elemek megfelelő kombinációját és hozd létre az egyedülálló stílusodat. Az arany dizájn és az óra kellemes mérete garantálja a kényelmes viseletet. Könnyedén kicserélheted a szíjat egy másik, 20 mm széles szíjra illetve beállíthatod a számlap motívumát is, ezáltal a Galaxy Watch óra megjelenését egyszerűen testre szabhatod. Mindeközben megőrzi az intelligens funkcióit is. Például, az óra mindig megjeleníti az aktuális időt anélkül, hogy aktiválnod kellene azt.



Zenelejátszás a Galaxy Watch-on telefon nélkül is

Élvezd a zene kíséretét bárhol is vagy éppen. A Galaxy Watch óra a saját belső tárhelyével rendelkezik, ennek hála az összes zenéd azonnal elérhető még mobiltelefon nélkül is. Ehhez csak annyi a dolgod, hogy csatlakoztatod az órát a vezeték nélküli fejhallgatóhoz - és máris élvezheted a kedvenc előadóid dallamait.



Mutatós darab nagy teljesítménnyel

A Samsung Galaxy Watch órával egy olyan intelligens eszközt kapsz, amely mutatós dizájnja és tökéletes működése mellett meglep üzemidejével is. Nagy kapacitásának hála az akkumulátor több napig is kitart töltés nélkül. Ha szeretnéd feltölteni az órát, csak helyezd a vezeték nélküli töltőpadra.



Samsung Galaxy Watch az aktív élethez és a jobb pihenéshez

Futás. Úszás. Fitnesz. Vagy csak hobbi séta. A Samsung Galaxy Watch lehet a személyi edződ vagy kellemes társaság az aktív pihenés közben. Méri a pulzusodat, megfigyeli a teljesítményed sportolás közben és áttekintést nyújt az elégetett kalóriák számáról... amikor pedig kellemesen fáradtan hazaérsz, segít a pihenésben is. A stresszszintet csökkentő funkciókkal rendelkezik illetve segít az alvás minőségének mérésében is.



Egész nap veled van

A Samsung Galaxy Watch egész nap a társad lesz. Reggelente azonnal észleli, hogyha felébredtél és hasznos információkkal lát el az előtted álló napról. Hasonló módon megjeleníti az aktuális programokat illetve a fontos emlékeztetőket. Mielőtt lefekszel, részletes áttekintés biztosít az aktuális napról. Még éjjel sem pihen - megfigyeli, hogy milyen hatékonyan alszol.



A Galaxy Watch mindig megmutatja a helyes utat

Útközben a Galaxy Watch okosóra kiváló segítség, hiszen beépített navigációval rendelkezik. Azonban ez még nem minden. Érdekes információkat nyújt az utazásról, hiszen barométerrel és magasságmérővel is ellátták.



Merülj el az élményekben a Galaxy Watch órával

Az órának meg sem kottyan egy könnyed esőzés, sem pedig az őszi zivatar. Nem árt neki a vízbe merülés sem. A Galaxy Watch okosóra nem csak az esős időjárást, hanem a medencében történő használatot is kibírja. Stílusos formatervezését és okos funkcióit az igazán ellenálló kialakítása teszi teljessé. Megmártózhatsz a medencében vagy átélheted a természetben a kalandokat, a Galaxy Watch óra garantáltan veled tart.



Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Outdoor, Úszás, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
120 óra (5 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
42 mm Kész!
Tok anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Tok színe
Rózsaarany Kész!
Standard ellenállás
MIL-STD 810G Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
49 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Mikrofon, Hangszóró, Barométer, Rezgés, GLONASS, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Outdoor, Úszás, Túrázás, Evezés Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Tizen Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
120 óra (5 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
45 óra (1,88 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
4 GB Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Samsung galaxy A71 -el kompatibilis ? Telefonhivas felveheto rajta, ill uzenetet tudok olvasni es kuldeni vele ?

Érdeklődnék, hogy xaomi redmi note 9 pro-val kompatibilis? Köszönöm

T.Cím! Sokat vagyok a természetben ezért fontos számomra,hogy rendelkezzen olyan funkcióval ami megjegyzi a track indítását és ha eltévednék akkor se legyek bajban, azaz vissza hozzon a kiindulási pontra. Van ennyire okos? (Alap kategórias órák pl.PolarM430 tudja) A termékleírásban nem találok erre vonatkozó jellemzőt. Válaszukat előre is köszönöm! B.Hajnal

Samsung Galaxy watch 42 mm eshet keresek fekete szíjat szilikonból

Samsung Galaxy watch 42 mm eshet keresek fekete szíjat szilikonból

Az okos óra multipontos? Tudja egyszerre kezelni a telefont és a headsettet bluetoothon keresztül? Bejövő telefonhívás esetén zenehallgatás közben a headsetten keresztül tudom fogadni a hívást az órán? Bluetoothon keresztül az óráról tudok telefonhívást kezdeményezni simkártya nélkül is?

Huawei P20 telefonnal kompatibilis?

Magyar nyelvű menűvel rendekezik?

Sziasztok iphon X- el kompatibilis? Van hozzá alkalmazás az apstoreban?

Kérdések és válaszok: Samsung Galaxy Watch 42mm rózsaarany
Több információ

Minden nap más stílus: Az okosórák tucatnyi lehetőséget biztosítanak

Egy okosóra fürge közvetítő a mobiltelefonunk és köztünk, nyomon követi a lépéseinket és tanácsokkal lát el az edzésre vonatkozóan. Az utóbbi időben pedig egyre szebb és variálhatóbb kiegészítő: egy sportos megjelenést pár lépésben elegánssá alakíthatsz az edzőteremből hazafelé vezető úton. Milyen megjelenéseket rejtenek az okosórák, és hogyan dolgozhatsz velük?

Hogyan hozzuk ki a legtöbbet az edzésből egy okosórával

Határozd meg gyengepontjaidat és az elbukásod okait. Egy tapasztalt sportoló olvas a saját érzéseiből, és az edzést a teste állapotához igazítja, de még ő sem tudhat mindent. A sportórákkal végzett edzés még egy kezdő számára is sok mindent feltár. Bár az érzés megtévesztő lehet, a számok általában nem hazudnak. Nézzük meg, milyen előnyökkel rendelkezik egy okosóra.

Okosóra számlapok: hogyan működnek és honnan lehet letölteni őket?

Ha van okosórád, lehetőséged van arra, hogy testre szabd a számlap megjelenését. A gyártótól függ, hogy az alapképernyő megjelenéséhez milyen testreszabási lehetőségeket kínál, és az már csak a felhasználó szorgalmán múlik, hogy megtalálja azt a számlapot, amely a legjobban illik hozzá. De mit is kell pontosan tenni?

Fitnesz karkötők vs. intelligens óra (ÖSSZEHASONLÍTÁS)

Lépésritmus, VO2max és például az érintés nélküli fizetések lehetősége. Ez egy kis lista arról, hogy mit kapsz egy intelligens órával a sportkarkötővel szemben. Ez ugyanakkor pozitívumokat kínál a működtetés egyszerűségét, állóképességét és árát tekintve. Mindkét változat jó. Attól függ, mit vársz el egy csuklódon lévő okos eszköztől.

Vélemények: Samsung Galaxy Watch 42mm rózsaarany
Kiegészítők: Samsung Galaxy Watch 42mm rózsaarany Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Watch 42mm Rose-gold. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy Watch 42 mm Rose-gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Watch 42 mm Roségold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Watch 42 mm Roségold.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ