Shop roku MPLA321484

Samsung Galaxy Watch 6

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modell
Márkák
Samsung
(27)
Tok anyaga
Alumínium
(13)
Rozsdamentes acél
(14)
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(27)
Bluetooth
(27)
LTE
(14)
WiFi
(27)
GPS
(27)
Sporttevékenységek
Tollaslabda
(13)
Futás
(27)
Kerékpározás
(27)
Fitnesz
(27)
Séta
(27)
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló
(27)
Pulzusfrekvencia
(27)
Tevékenység észlelése
(27)
Távolság
(27)
Útvonalrögzítés
(27)
Strap colour
Fekete
(15)
Fehér
(4)
Arany
(1)
Szürke
(7)
Szíj anyaga
Szilikon
(13)
Műbőr
(14)
Szűrés

A Samsung Galaxy Watch6 a Samsung okosóráinak vadonatúj képviselője. Az új generációs Galaxy Watch egy kicsit karcsúbb, és a legújabb funkciók és technológiák széles skáláját hozza, nem csak az alváskövetés területén. Olvass tovább, hogy megtudj mindent, amit tudnod kell.

Tovább

Samsung Galaxy Watch6 - új technológiai és formatervezési dimenzió

A Samsung Galaxy Watch6 okosórát mindenki számára testre szabták - a két méret közül lehet választani, így az urak és a hölgyek számára egyaránt remek választás. A megjelenést tovább testre szabhatod a cserélhető szíjakkal. Az órák funkcionális felszereltsége azonban megújult. Miért érdemes tehát a Galaxy Watch6-ot választani?

  • A legújabb modell egyben a legerősebb is - a továbbfejlesztett eljárásnak köszönhetően az óra 18%-kal gyorsabb.
  • A Galaxy Watch6 szinte megállíthatatlan, akár 40 órát is kibír egy teljes töltéssel, és támogatja a gyorstöltést.
  • Rendelkezésre állnak funkciók és szenzorok is az edzések rögzítésére, alváskövetésre és pulzusszámmérésre.
  • A Wear OS-nek köszönhetően a Samsung Galaxy Watch6 támogatja a Google összes funkcióját.
  • A Galaxy Watch6 okosórával a Samsung Wallet pénztárca szó szerint egy karnyújtásnyira van - akár fizetésről, akár utazásról van szó.

A Galaxy Watch6-tal a csuklódon mindig biztonságban leszel, még kritikus helyzetekben is. Ha elesel, az óra automatikusan észleli, és megkérdezi, hogy szükséged van-e segítségre.

A Samsung Galaxy Watch6 forradalmasítja a dizájnt

Élvezd a Samsung Galaxy Watch6 okosóra viselésének teljes esztétikai élményét 40 mm-es vagy 44 mm-es méretben. A Galaxy Watch6 az elegancia, a stílus és a kényelem tökéletes ötvözete. Mit hoz az új modell?

  • A 20%-kal nagyobb kijelzőnek és a 30%-kal vékonyabb keretnek köszönhetően soha nem látott rálátásod lesz arra, ami a képernyődön történik.
  • A Galaxy Watch6 karcsúbb, feltűnésmentesebb testet kínál ergonomikus, kör alakú kialakítással.
  • Egyedi stílusodat személyre szabott óralappal hangsúlyozhatod.
  • Két prémium szín - arany és grafit - közül választhatsz. Így könnyen összeillesztheted az órádat az öltözékeddel.

i

Egy kattintás, új megjelenés: a Galaxy Watch6 alkalmazkodik a stílusodhoz

Akár edzőterembe, akár hivatalos vacsorára mész, minden alkalomra és minden öltözékhez van megfelelő szíj, amelyet egyetlen kattintással könnyen fel- és lecsatolhatsz.

Samsung Galaxy Watch6 Classic: Az elegáns és kitartó társ

A Samsung Galaxy Watch6 Classic okosóra 43 mm-es és 47 mm-es változatban kapható, és az eddigi legnagyobb kijelzőt kínálja. Ez a modell is minden szempontból továbbfejlesztett - 30%-kal nagyobb kijelzőre, 15%-kal vékonyabb keretre és továbbfejlesztett lunettára számíthatsz. A fekete vagy ezüst Watch6 Classic a munkába és az edzőterembe is elkísér.

A Galaxy Watch6 a tökéletes alvás titkos fegyvere

Indulj el a jobb alvás felé vezető úton a Samsung Galaxy Watch6 vagy Watch6 Classic készülékkel. Az óra nyomon követi alvásod minden szakaszát, és segít egészségesebb alvási szokások kialakításában. Az Alvási tréning funkció rendszeresen rögzíti az éjszakai rutinodat, és hasznos tippeket ad annak javításához.

Szerezz be egy könnyű és kényelmes textilpántot, amely a pihentető alváshoz van optimalizálva.

Szívműködés ellenőrzése alatt

Minden Galaxy Watch6 óra rendelkezik a Samsung egyedülálló BioActive technológiájával, amely három nagy teljesítményű szenzorral egy helyen átfogó adatokat szolgáltat a kondíciódról.

  • Az EKG-érzékelő leolvassa a szívritmusodat és a pulzusszámodat a csuklódról.
  • A BIA érzékelő kiszámítja a testzsírszázalékodat vagy a vázizomtömegedet.
  • Az optikai pulzusmérő szenzorral mérheted a pulzusodat vagy a vérnyomásodat.

Tartsd szemmel a fitneszeredményeidet

A Galaxy Watch6 segítségével mindig a csúcson leszel az egészségi és fitnesz teljesítményeddel. Több mint 90 edzéstípust tud nyomon követni az úszástól a jógáig, és lehetővé teszi, hogy saját edzésterveket hozz létre. Ráadásul az óra automatikusan felismeri és rögzíti a kiválasztott edzéseket, így nem veszítesz el értékes adatokat.

i

Hangolódj a testedhez a Galaxy Watch6 segítségével

Az innovatív Cycle Tracking funkció alvás közben a bőrhőmérsékletedet használja, hogy pontosan megbecsülje a menstruációs időszakodat és más ciklusaidat. Ez az intelligens technológia lehetővé teszi, hogy előre tervezz és minden napot a lehető legjobban élvezhess. A Galaxy Watch6 segítségével mindig egy lépéssel előrébb jársz.

A Galaxy Watch6 védett a karcolásokkal szemben

A Galaxy Watch6 és a Watch6 Classic prémium kategóriás, rendkívül tartós zafírkristállyal van felszerelve, így készen áll minden kalandodra. Számíthatsz a csúcsminőségű IP68-as védelemre és az 5ATM tartósságra.

A Samsung Galaxy Watch6 és Watch6 Classic összehasonlítása az előző modellel

Hogyan viszonyulnak a Samsung Galaxy Watch6 (44 mm) és a Watch6 Classic (47 mm) fejlett okosórák az előző modellhez, a Galaxy Watch5 Pro-hoz (45 mm)? Nézd meg magad.


Galaxy Watch5 Pro Galaxy Watch6 Galaxy Watch6 Classsic
Képernyő mérete 34.6 mm 37.3 mm 37.3 mm
Súly 46,5 g 33.3 g 59 g
Színváltozatok Fekete, szürke Arany, grafit Fekete, ezüst
Anyag Titán Armor, Alumínium Rozsdamentes acél
Kijelző Zafírkristály Zafírkristály Zafírkristály

i

Örökítsd meg a fontos pillanatokat az okosórádon keresztül

Párosítsd a Galaxy Watch6-ot Galaxy okostelefonoddal, és irányítsd a kamerát közvetlenül a csuklódról. A Flex móddal és a kamera vezérlő funkcióval könnyedén válthatsz a felvétel és a fényképezés között, nagyíthatsz vagy kicsinyíthetsz. Mindezt a csuklód kényelméből.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,47" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra,
154 990 Ft

2.
Samsung Galaxy Watch 6 LTE 40mm - bézs Szállításra kész > 5 db
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,31" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra, magyar nyelvű vezérlés
109 990 Ft

3.
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,47" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra,
139 990 Ft

Még több
27 termék
5,0
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm - ezüst
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,47" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra,
139 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06c2
Samsung Galaxy Watch 6 44mm - ezüst - Okosóra
Típusok
4,0
Samsung Galaxy Watch 6 44mm - ezüst
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,47" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra, magyar nyelvű vezérlés
104 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06a2
Samsung Galaxy Watch 6 Classic LTE 43mm - fekete - Okosóra
Típusok
4,0
Samsung Galaxy Watch 6 Classic LTE 43mm - fekete
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,31" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra,
129 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06c7
Samsung Galaxy Watch 6 LTE 40mm - bézs - Okosóra
Típusok
Samsung Galaxy Watch 6 LTE 40mm - bézs
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,31" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra, magyar nyelvű vezérlés
109 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06a8
Samsung Galaxy Watch 6 Classic LTE 47mm - fekete - Okosóra Típusok
4,3
Samsung Galaxy Watch 6 Classic LTE 47mm - fekete
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,47" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra,
154 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06c5
Samsung Galaxy Watch 6 Classic LTE 47mm - ezüst - Okosóra Típusok
4,3
Samsung Galaxy Watch 6 Classic LTE 47mm - ezüst
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,47" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra,
154 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06c6
Samsung Galaxy Watch 6 Classic LTE 43mm - ezüst - Okosóra Típusok
4,0
Samsung Galaxy Watch 6 Classic LTE 43mm - ezüst
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,31" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra,
129 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06c8
Samsung Galaxy Watch 6 LTE 44mm - ezüst
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,47" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra, magyar nyelvű vezérlés
114 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06a6
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm - fekete
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,3" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra,
119 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06c3
Samsung Galaxy Watch 6 LTE 40mm - fekete - Okosóra Típusok
Samsung Galaxy Watch 6 LTE 40mm - fekete
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,31" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra, magyar nyelvű vezérlés
109 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06a7
4,0
Samsung Galaxy Watch 6 44mm - fekete
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,47" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra, magyar nyelvű vezérlés
99 690 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06a1
4,0
Samsung Galaxy Watch 6 44mm - fekete
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,47" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra, magyar nyelvű vezérlés
89 190 Ft
Újszerű raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06a1
4,3
Samsung Galaxy Watch 6 Classic LTE 47mm - fekete
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,47" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra,
147 190 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06c5
5,0
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm - fekete
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,47" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra,
132 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HUSaGW06c1
5,0
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm - ezüst
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,47" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra,
132 990 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06c2
5,0
Samsung Galaxy Watch 6 40mm - fekete
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,31" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra, magyar nyelvű vezérlés
94 990 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06a3
4,3
Samsung Galaxy Watch 6 Classic LTE 47mm - ezüst
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,47" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra,
131 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HUSaGW06c6
4,0
Samsung Galaxy Watch 6 44mm - ezüst
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,47" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra, magyar nyelvű vezérlés
99 690 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06a2
4,0
Samsung Galaxy Watch 6 44mm - ezüst
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,47" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra, magyar nyelvű vezérlés
89 190 Ft
Újszerű raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06a2
4,0
Samsung Galaxy Watch 6 Classic LTE 43mm - ezüst
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,31" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra,
123 490 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06c8
4,0
Samsung Galaxy Watch 6 Classic LTE 43mm - fekete
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,31" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra,
123 490 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06c7
4,0
Samsung Galaxy Watch 6 Classic LTE 43mm - fekete
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,31" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra,
110 490 Ft
Újszerű raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06c7
Samsung Galaxy Watch 6 LTE 44mm - fekete
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,47" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra, magyar nyelvű vezérlés
109 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HUSaGW06a5
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm - ezüst
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,3" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra,
101 990 Ft
Újszerű raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06c4

Samsung Galaxy Watch 6

A Samsung Galaxy Watch 6 kategóriában összesen 27 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó samsung Galaxy Watch 6 Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább samsung Galaxy Watch 6 A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb samsung Galaxy Watch 6 A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: samsung Galaxy Watch 6 vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ