Shop roku ApF HU

Samsung Galaxy Watch LTE 46mm

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Watch LTE 46mm
4,8 8 értékelés
- közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, emelet számlálás, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: ANT+, WiFi és Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, rezgés funkció, mobiltelefon keresése, lehetőség eSIM kártyás, vízállóság: 50 m (5 ATM), Tizen, iOS, Android és Windows kompatibilis, tárhely kapacitása: 4000 MB, üveg anyaga: gorilla glass, tok anyaga: rozsdamentes acél, szíj anyaga: bőr
Kód:  SAAW0013f Termékszám:  SM-R805FZSATMZ Gyártó honlapja:

Samsung Galaxy Watch LTE 46mm

A(z) Samsung Galaxy Watch LTE 46mm okos karóra olyanok számára készült, akik megbízható okoseszközt keresnek napi sporttevékenységük monitorozására. A(z) ezüst színű óratok első pillantásra is lélegzetelállító, akárcsak a(z) bőr okos óra szíj. A(z) Samsung gorilla glass üveglap fokozottan védi az okosóra számlapját a sérülésekkel szemben. Egy 1,3"-os kijelző segítségével a(z) Samsung Galaxy Watch LTE 46mm különböző információkat képes megjeleníteni. A(z) Samsung Galaxy Watch LTE 46mm okosóra egyik fő előnye, hogy eSIM profilt is belemásolhatsz. Ennek köszönhetően sportolás közben vagy más tevékenységek során nem kell magadnál tartanod a mobiltelefonodat. Ha fel akarsz hívni valakit, akkor ezt megteheted az okosórával.

A(z) Samsung Galaxy Watch LTE 46mm smartwatch kulcsfontosságú paraméterei

  • A(z) Samsung okosóra párosítható az Android és iOS rendszerrel
  • Vízállóság: 50 m (5 ATM)
  • Hagyományos karóra funkciókkal is bír: dátum, stopper, ébresztőóra, a hét napja, naptár, chronograf, kettős idő és forgatható lunetta
  • Az akkumulátor töltöttségi fokának kijelzője megmutatja, ha szükségessé válik a töltés
  • Az okos karóra lehetővé teszi a mobil távvezérlését
  • Hála az iránytűnek nem okoz majd gondot a tájékozódás
  • A beépített magasságmérő kiváló a lelkes túrázók számára
  • Sportoláskor hasznos lesz a barométer
  • Úgynevezett gyorsulásmérő segít nyomon követni az aktivitást
  • Precíz giroszkóp érzékeli a dőlést
  • Időmegjelenítés: digitális
  • eSIM profil bemásolását követően telefonáláshoz is használható

A(z) Samsung Galaxy Watch LTE 46mm okosóra kellemes meglepetéseket rejt

A(z) Samsung Galaxy Watch LTE 46mm könnyen összecsatlakoztatható iOS és Android operációs rendszeren működő készülékekkel ANT+, WiFi és Bluetooth használatával. A lejátszó egyszerűbbé teszi a következő dal kiválasztását anélkül, hogy elő kéne húznod a mobilt a zsebedből. A praktikus töltöttségjelző megbízhatóan figyelmeztet az akkumulátor alacsony töltésére. A készülék akkumulátora 80 óra kapacitású, így nem fog pont akkor lemerülni, amikor a leginkább használni szeretnéd. Ami a szenzorokat illeti, a következőkkel látták el: gps, iránytű, gyorsulásmérő, magasságmérő, barométer, galileo, glonass, giroszkóp és fényerősség.

Ez a(z) okosóra motivál a jobb sportteljesítmény elérésére

A(z) Samsung Galaxy Watch LTE 46mm monitorozza a teljesítményedet olyan sportágakban, mint a(z) futás, kerékpározás, fitnesz, séta, jóga, outdoor, úszás, túrázás és evezés. 50 m (5 ATM) fokú vízállóságának köszönhetően az okosórát vízi sportoknál is használhatod. A kiegyensúlyozott étkezés elérésében szintén támogat az elégetett kalóriák számlálásával. A lépésszámláló funkció folyamatosan méri a mozgást és különböző statisztikákat készít. Amikor futsz, hasznosnak fogod tartani a megtett távolság mérését.

Paraméterek

Vezeték nélküli technológiák
WiFi Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
WiFi Kész!

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy Watch LTE 46mm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Watch LTE 46mm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy Watch LTE 46 mm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Watch LTE 46mm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Watch LTE 46mm.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ