Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Samsung Gear IconX Grey

Termékkatalógus
Samsung Gear IconX Grey
4,0 4 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli, fülbe pontosan beilleszthető kialakítás, szívritmus érzékelő, gyorsulásmérő, kapacitív érintőképernyő-érzékelő, fröccsenő víz ellen ellenálló, Bluetooth 4.1, egy belső memória 4GB/1000 dal, a fülhallgató akkumulátora 47mAh + töltős tartótok 315mAh, Android 4.4 min. 1,5RAM-mal vagy magasabb verziószám
Kód:  SAAA0307h Termékszám:  SM-R140NZAAXEZ Gyártó honlapja:

Samsung Gear IconX Grey

Engedd szabadjára kedvenc dalaidat

Kényeztesd magad az igazi szabadság érzésével, kedvenc dalaid hallgatása közben. A Gear IconX fejhallgatóval egyedülálló zenei élményben lesz részed, és mindehhez nincs szükséged semmilyen kábelre vagy okostelefon párosítására. A készülék ugyanis maga is képes zenét lejátszani a belső memóriájából, és támogatja lejátszási listák létrehozását különböző alkalmakhoz. A telefonnal való összekapcsolás sem szükséges, ugyanis a Gear IconX használható vezeték nélküli fülhallgatóként a telefonhoz csatlakoztatva, Bluetooth-on keresztül. 

* A belső memória hasznos kapacitása 3,4 GB vagy 1000 zeneszám.

** Fejhallgató az Android 4.4-s vagy újabb eszközökkel kompatibilis, valamint legalább 1,5 GB RAM-mal rendelkeznek. A Galaxy telefonok tulajdonosai feltölthetnek zenéket a Gear IconX fülhallgatójukra a készülékeikről, vagy egy PC-ről USB-kábel segítségével. Akiknek más telefonjuk van, egy USB-kábel segítségével tudnak zenét feltölteni egy PC-ről.




Elég csak egy kattintás

Az intelligens fülhallgatón minden funkció irányítható egy ujjal, és okostelefon használata nélkül is. Különböző érintések és azok kombinálásával praktikusan és kényelmesen beállíthatod, amire szükséged van. 




A személyi edződ

Legyél még lendületesebb sportolás közben egy egyedi társsal, a Gear IconX fejhallgató formájában, amiben futó és gyalogló beépített funkció van. A fülhallgató az edződdé válik, aki sportolás közben tájékoztatni fog téged. Automatikusan rögzíti a teljesítményedet és részletes statisztikát készít a távolságról, az időről és az elégetett kalóriákról. Magától értetődő, hogy egyszerűen szinkronizálható az S Health telefonos applikációval.

* A séta vagy futás automatikus követését az aktivitás 10 perce után lehet használni.




Sportos és stílusos

A zenehallgatás még intenzív sportolás közben is teljes kényelmben zajlik. Az, hogy vezeték nélküli, és az elegánsan ergonómikus kialakítás a Gear IconX fejhallgatót a tornaterem megbízható partnerévé teszi, ugyanakkor stílusos kiegészítő a városban is. Soha nem fog zavarni, mindig kiváló minőségű zenehallgatási élményét nyújt.




Órákon át kitart

A Samsung Gear IconX fejhallgató nagy teljesítményű akkumulátora kitart még hosszú, erőteljes edzéseken is. Teljes kapacitással képes a zenei listádról akár hét órát is lejátszani, feltöltéshez csak helyezd vissza a tokjába. Ezen kívül támogatja a gyors töltés technológiát, amivel egy óra zenehallgatásra elegendő energiát kaphatsz akár a tornateremben is, mindössze tíz perc töltés után.

* Az akkumulátor élettartama és a töltési idő változhat a használat függvényében.




Hang a saját ízlésed szerint

Élvezd a zenét, amit teljesen az irányításod alatt tarthatsz. A Gear IconX kiváló minőségű audióval és számos, a hallgatási élményt javító funkcióval rendelkezik például egy motiváló dal lejátszásához sportolás közben, de élvezheted kedvenc tónusaidat normál zenehallgatás mellett is. A fülhallgató optimált a mély basszusok reprodukálására, és egy speciális Samsung codec-kel folyamatosan kiváló hangminőséget biztosít még nagy hangerőn is.


 

Paraméterek

Tárhely kapacitása
4 GB Kész!
Akkumulátor-kapacitás
82 mAh Kész!
Lejátszási idő - zene
7 óra Kész!
Csomag tartalma
Fülhallgató Kész!
Szín
Szürke Kész!

Kapacitás

Tárhely kapacitása
4 GB Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
82 mAh Kész!
Lejátszási idő - zene
7 óra Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Fülhallgató Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Összes MP3 lejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Gear IconX Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Gear IconX Grey 2018. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Gear IconX Grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Gear IconX Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Gear IconX Grau.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ