A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Samsung MB

Samsung Gear S3 Classic

Termékkatalógus
Samsung Gear S3 Classic
4,8 62 értékelés
Okosóra - 1.3" 360 x 360 kijelző, kerek kialakítás, Super AMOLED gorilla glass SR+, Dual Core 1,0GHz-es processzor, 4GB belső memória, 768MB RAM, WiFi, Bluetooth 4.2, NFC, GPS, IP68, vezeték nélküli töltés, 380 mAh-s Li-ion akkumulátor, Tizen 2.3.2
Kód:  SAAW0013b Termékszám:  SM-R770NZSAXEZ Gyártó honlapja:

Samsung Gear S3 Classic

Elegáns és praktikus

Fedezd fel a Gear S3 Classic okosóra nyújtotta korlátlan lehetőségeket! A luxus és elegáns külső mögött lenyűgöző funkciók rejlenek, amelyek megkönnyítik a mindennapokat, és jól jönnek a szabadidős tevékenységek során. Neked csak el kell fordítanod a keretet, és máris a legnagyobb kényelembe helyezheted magad. A minimalista design és a maximálisan praktikus kezelés kombinációjának köszönhetően te is rögtön beleszeretsz majd a Samsung prémium karórájába.

Személyre szabott design

Változtasd meg a Gear S3 kinézetét akkor, amikor csak akarod. Az Always On Display funkció felhasználói témák széles választékával szolgál. A 15 féle előre letöltött témán kívül a többi pedig rád vár a Gear App Store-ban. Emellett az 1,3 hüvelykes AMOLED kijelző az ízlésednek megfelelően változtatja külsejét. Ha igazán tökéletes és elegáns megjelenésre vágysz, válassz a számos különböző stílusú szíj közül.

Telefonálj könnyedén

Hívd fel a szeretteidet anélkül, hogy elő kellene keresned a telefonodat. A beépített hangszórónak és mikrofonnak köszönhetően, az okostelefonnal való csatlakoztatás után könnyedén indíthatsz és fogadhatsz hívásokat a Gear S3 órán keresztül. A kényelmedet tovább növeli a készülék rendkívül alacsony tömege, ugyanis a Gear S3 mindössze 59 grammot nyom.

GPS - nem csak utazáshoz

Többé nem kell félned attól, hogy eltévedsz. A Gear S3 Classic beépített GPS modullal rendelkezik, amelynek köszönhetően a készülék mindig teljes körű információval szolgál a tevékenységeidről, valamint segítséget nyújt a navigációban. Az óra kompakt mérete praktikusabb az utazás során, mint a zsebben tárol mobiltelefon. Tartsd kéznél okos segítőtársadat, és érezd a magas fokú szabadságot.

Zene minden alkalomra

Töltsd fel kedvenc zenéidet a Gear S3 okosórádra! A Bluetooth headseten, vagy a beépített hangszórón keresztüli zenehallgatás elbűvölő dallamokkal lát el bárhol, bármikor. A Samsung készülékek számos formátum lejátszását támogatják, mint például MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR és AWB.

Élvezd a sportolást

Ha szeretsz sportolni, a Samsung Gear S3 Classic okosóra nagyszerű partnered lesz benne. Az aktivitásod nyomon követése releváns és hasznos információkkal lát el, így mindent megtehetsz annak érdekében, hogy jobban élvezhesd a sportolást, mint előtte bármikor. Például a Gear S3 tájékoztat az időjárásról, vagy figyelmeztet, ha változást észlel a légköri nyomásban. Ennek köszönhetően mindig tökéletesen felkészülhetsz bármilyen sporttevékenységre.

Nagyteljesítményű akkumulátor

Élvezd a Gear S3 nyújtotta funkciókat korlátlanul és lemerülés miatti aggodalom nélkül. Az akkumulátor kivételes üzemideje akár 4 napig is bírja töltés nélkül. A 380 mAh-s akkumulátor kapacitás elegendő energiát biztosít a készülék 1.5GB-os belső memóriájában tárolt tartalmaknak.

Minden időben

Ne féltsd az órádat még a legszélsőségesebb helyzetekben sem! Az Samsung Gear S3 számára a kedvezőtlen környezet sem jelent gondot, ugyanis IP68-as szabványnak megfelelő vízállósággal büszkélkedhet. Ez biztosítja, hogy a készülék nem csak a pornak és a szennyeződéseknek áll ellen, hanem a víznek is. 1,5 méter mély vízben akár 30 percig is bírja. Ez a megbízható és intelligens karóra gyakorlatilag bárhová elkísér.

Segítség a bajban

A Gear S3 biztonságban tart. Az készülék lehetővé teszi, hogy listát készítsd azokról a hozzátartozóidról, akik a védőangyalaiddá válhatnak az órádon keresztül. Vészhelyzet esetén csak nyomd meg háromszor a Home gombot. A kiválasztott vészhelyzeti személy azonnal értesítést kap, amely minden információt tartalmaz a jelenlegi tartózkodási helyeddel kapcsolatban.

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Síelés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
59 g Kész!
Vezeték nélküli technológiák
NFC, Bluetooth, WiFi, GPS Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
59 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Síelés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség Kész!
Smart funkciók
Zenelejátszó az órában, Ébresztőóra, Naptár, Stopper Kész!

Üzemidő és tárhely

Tárhely kapacitása
4 GB Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Gear S3 Classic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Gear S3 Classic. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Gear S3 Classic. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Gear S3 Classic. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Gear S3 Classic.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ