A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Samsung HW-J6000R

Termékkatalógus
Samsung HW-J6000R
SoundBar 2.1 csatornás, 300 W, ráncos aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI, USB, Bluetooth, optikai audio bemenet, TV SoundConnect, DO
Kód:  WR614o21 Termékszám:  HW-J6000R/EN Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung HW-J6000R

Elég felesleges kompromisszumokat, amikor kiválasztja audio az új TV. Néhány rövid időt, hogy meggyőzze magát, hogy ez a lehetőség az volt, megérte. Samsung Soundbar ötvözi a modern ívelt alakú, nagy teljesítmény, hanem az új csatlakozási lehetőségek nélkül a szóváltás a keresett csúnya kábelek. Hitelesen hangzású szavalat lesz, hogy térdre.SoundBar formatartó kompatibilis SUHD / UHD TV Samsung átlós kezdve 65 "és 78" (a sorozat 6).

Legfontosabb jellemzők

  • Az elegáns ívelt kialakítás - ideális kombinációja TV ívben hajlított képernyője
  • 2.1 surround hangzás - összesen 6 hangszóró
  • Zenelejátszás Bluetooth-készülékek
  • vezeték nélküli mélynyomó
  • TV SoundConnect - kap hihetetlenül tiszta hangzás
  • távirányító

Magával ragadó élmény

Az ívelt SoundBar kapsz egy sokkal erőteljesebb hangzás maximális teljesítmény 300 W, és 2.1 csatornás hangot. Hozzáadása után egy pár hangszóró Wireless Audio 360 vezeték nélküli Get tökéletes házimozi.Lényeges része minden nagy tv hangja tökéletes, miért igazán kiagyalt e dologban a Samsung egyáltalán nem hiányzik a haza. 

Hang egy teljesen más szinten

Használja a modern technikát SoundConnect TV csatlakozni az audiorendszer és kap hihetetlenül tiszta hangot. Oneszerűen CONNECT az audió rendszer a TV nélkül kábelrengeteg. Most minden szórakoztató tartalom fog hallani egy sokkal tisztább és több lenyűgöző formában, mint amit valaha is hallott.A készülék fel van szerelve korszerű audio technológiák rendkívül kiegyensúlyozott hangzás. Ellentétben a legtöbb audio rendszerek előállításához felhasznált magas, közepes és alacsony frekvenciájú erősítőkkel. Csak ebben az esetben lehet, hogy jobb hangolt frekvencia és élvezni pontosabb hangzás teljes spektrumában. 

További információk:

formátumok:
AAC, MP3, WAV, WMA, OGG, FLAC

mélynyomó:
7"

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung HW-J6000R Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-J6000R. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung HW-J6000R. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-J6000R. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-J6000R.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ