Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Samsung Level Active EO-BG930C fehér

Termékkatalógus
Samsung Level Active EO-BG930C fehér
3,0 2 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - sport fülhallgató, mikrofonnal, izzadtság- és cseppálló, Bluetooth, fül körüli tartó, üzemidő: 5,5 óra lejátszás, 250 óra készenléti idő
Kód:  SAAA0306b Termékszám:  EO-BG930CWEGWW Gyártó honlapja:
Samsung Level Active EO-BG930C fehér Megszűnt

Samsung Level Active EO-BG930C fehér

le
Fejhallgató aktív felhasználó

Az aktív felhasználók fejhallgatója

A Wireless Headphones Active Level a legjobb megoldás a zeneimádó aktív életet élő felhasználóknak. Az ergonómiai kialakításnak és az időjárásálló tulajdonságnak köszönhetően ezzel a fejhallgatóval bárhol elérhető a zenehallgatás.

Vízálló

A rendkívül  tartós kivitelezése során egy speciális, nano részecskék által bevont felületet hoztak létre , amely garantálja, hogy a fejhallgató cseppálló az esővel, izzadsággal és felcsapódó vízzel szemben.

le
Odolné vůči vodě

Kényelmes kialakítás

Kényelme minden tevékenység során garantált ezzel az eszközzel. Az ergonomikus kialakítás ötvözi a rugalmas szilikon fogantyút és a fülbe helyezhető kényelmes fülpárnát. Ennek hála élvezheti a tökéletes hangzást azzal a biztosítékkal, hogy a fejhallgatója a helyén marad majd.

le
kényelmes kialakítás
le
Fülhorgok (One méret)

Fülhorgok (Egyméret)

Szorosan a fülére helyezkedik, stabilan a helyén tartja a készüléket bármilyen tevékenységben. Ezért a legtöbb aktív életet élő felhasználó számára alkalmasak.

Szárnyak (S / L méret)

Ezt a részt úgy tervezték meg, hogy tökéletesen illeszkedjen a fül kontúrjához, és biztosítsa a biztonságos illeszkedést.

le
Szárnya (S / L)

Minden információ egy helyen

Csatlakoztassa a fülhallgatót az okostelefonjához és a Level App alkalmazása révén sok hasznos funkcióval gazdagodhat. A fejhallgatón található Active Key gomb néhány másodperces nyomva tartásával  a telefonja tájékoztató információkat küld közvetlenül a fülébe.Minden információ egy helyen

Hallgassa meg az értesítést az megtett távról vagy eltel időről az S-Health funkcióval, vagy ellenőrizze az időzítő és az órát.

csomag tartalma

LEVEL aktív, fülhallgatók (S / M / L méretben), fülhorgok, szárnyak (S / L méretben), tápkábel, üzembe helyezési útmutatócsomag tartalma

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Level Active EO-BG930C fehér
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Level Active EO-BG930C White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Level Active EO-BG930C biele. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Level Active EO-BG930C Weiss. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Level Active EO-BG930C Weiss.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ