AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Samsung R5 WAM5500

Termékkatalógus
Samsung R5 WAM5500
Bluetooth hangszóró Hordozható audio 360 - R5 Hordozható, Multiroom rendszer, beépített WiFi, internetes rádió, TV Soundconnect, Bluetooth 4.0, egy ingyenes alkalmazás Multiroom (Android, iOS)
Kód:  WK620i Termékszám:  WAM5500/XY Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung R5 WAM5500

Premium vezeték nélküli hangszóró Samsung R5 WAM5500 érkeztek az újonnan létrehozott Samsung audio laboratórium az Egyesült Államokban és más eszközök segítségével egy forradalmian új módszere, amely audio és a fejlett számítógépes modellezést. Ellentétben a hagyományos hangszórók, amelyek középpontjában a hang az egyik irányba, kitölti eloszlanak többirányú hang az egész szobában. Az elegánsan ívelt design és a luxus, első pillantásra, feldolgozás természetesen kiegészítik a modern belső tér. Beépített akkumulátor majd lehetővé teljesen önkényes elhelyezése bárhol otthonában.

Wireless Application Multiroom

Közvetlen kapcsolat az otthoni WiFi hálózathoz nyit új lehetőségeket hallgat.Többszobás intuitív felületen, beleértve az érintés gomb, megkönnyíti a hozzáférést a zenét. Ez olyan szolgáltatásokat is kínál streaming az otthoni képernyő widget, köszönhetően a gyors váltás a felszólalók listáján. Aplikace ve své aktualizované verzi nabízí zdokonalené uživatelské rozhraní, které je více funkční, přívětivé a propracované.

Többszobás app kínál:

  • Egyszerű és intuitív navigációs vezérlőtárcsa a
  • Egységes keresési különböző forrásokból, beleértve a streaming szolgáltatások
  • Funkció sorban játszott lejátszási listák
  • Közvetlen vezérlés a widget a kezdőképernyőn a készülék
  • Folyamatos játék közötti átmenet szobák

Zene egy forrásból több eszközön

Csodálatos ellenőrzés a zene bárhol a házban, és az egyazon forrásból zene között több audio eszközök különböző helyeken könnyen kiaknázható köszönhetően a Multiroom link. A mobil alkalmazás lehetővé teszi, hogy távolról vezérelni a lejátszást mennyisége és válasszuk pályák különböző eszközök, beleértve a TV-n vagy a házimozin. 

További információk:

Dekódolás Formátum:
AAC: Csak DRM nélkül
MP3: Akár 320 kbps
WAV: Akár 192 kHz / 24-bites
OGG: Igen
WMA: Igen
FLAC: Akár 192 kHz / 24-bites

Hang funkció:
irányítatlan reprodukció

kapcsolat:
Vezeték nélküli: Integrált (2,4 / 5 GHz Dual Band)
Bluetooth
TV SoundConnect

Kompatibilis vezérlő készülék:
Android: 2.3.3+
iOS: 6.Az 1. és a magasabb

hangszóró:
Magassugárzó: 25 mm (1 db)
Mélysugárzó: 125 mm (1 db)

áramellátás:
Készenléti fogyasztás: 2,5 W
Üzemmódban mért fogyasztás: 22 W
Free Voltage

Mellékelt tartozékok:
hálózati adapter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung R5 WAM5500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung R5 WAM5500. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung R5 WAM5500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung R5 WAM5500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung R5 WAM5500.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ