30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Samsung SE-208 gigabájt kék

Termékkatalógus
Samsung SE-208 gigabájt kék
4,7 21 értékelés
Külső DVD író - 8x DVD ± R, DVD + R9 6x, DVD-R DL 6x, 8x DVD + RW, DVD-RW 6x, DVD-RAM 5x, USB 2.0, USB-meghajtású, kiskereskedelem
Kód:  GT422e8b Termékszám:  SE-208GB/RSLDE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung SE-208 gigabájt kék

Modern, vékony és gyors külső meghajtó egy neves márkanév Samsung SE-208 gigabájt Ez a tökéletes kiegészítője bármely notebook vagy asztali PC nélkül kis belső mechanika. Drive könnyen keresztül csatlakozik a hagyományos USB 2.0 interfész, segítségével, amely az adatátvitel és a teljesítmény. Nem kell semmilyen hálózati adaptert, és akkor tökéletesen mobil. Égő kompatibilis minden fontosabb operációs rendszerrel.

Mechanika rendkívüli az innovatív AV kapcsolatot.Ez biztosítja a képességét, hogy zenélni, videókat és fényképeket a TV vagy a tablettát. Rendszeres adatmentés és puszta kiegészítéseket vagy gyakori mozgó felhasznált adatok alátámasztják a DVD-RAM formátum. Természetesen, a nyilvántartásba vétel a hagyományos CD-R és CD-RW lemezeket. A szerelők szállítjuk a kiskereskedelmi csomag szoftver égő média.

Műszaki adatok:

Írási sebesség:

  • 8 × DVD ± R, 6x DVD ± R 9 (kétrétegű)
  • 8 × DVD + RW, 6x DVD-RW
  • 5x DVD-RAM
  • 24X CD-R, 24X CD-RW

Speed ??Reading:

  • 5x DVD-RAM
  • 8 × DVD
  • 24 × CD

buffer:
704 kilobájt

Hozzáférési idő (random):
CD / DVD 210 ms / 220 ms

felület:
USB 2.0 (adat + táp)
USB 1.1 kompatibilis

méretek:
148 × 143 × 14,4 mm

súly:
208 g

Szín:
kék

Paraméterek

Formátum
DVD, CD Kész!

Optikai meghajtó

Formátum
DVD, CD Kész!

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung SE-208 gigabájt kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung SE-208GB modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung SE-208GB modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung SE-208 GB blau + Software. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung SE-208 GB blau + Software.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ