A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Samsung UBD-M7500

Termékkatalógus
Samsung UBD-M7500
5 1 értékelés
Blu-Ray lejátszó - 7.1 ch, 4K Ultra HD Blu-ray, HDR, UHD BD, BD, DVD, CD, Smart Hub, 1x HDMI, USB, UHD upscaling, webböngésző
Kód:  WH851q4 Termékszám:  UBD-M7500/EN Gyártó honlapja:

Samsung UBD-M7500

A Samsung UBD-M7500 Blu-ray lejátszó lehetővé teszi a leggyakoribb médiatípusok lejátszását, valamint a smart televízióknál megszokott Smart Hub funkciókkal is büszkélkedhet. Az UBD-M7500 lejátszót modern és elegáns design jellemzi. A lejátszó szenzációs 4K felbontásának köszönhetően teljesen valósághű képpel örvendeztet meg, amelyről lélegzetelállító minősége és részletessége miatt le sem tudod venni majd a szemed. A nagyszerű felbontás mellett a Samsung elképesztő fényerővel, mély kontraszttal és a támogatott HDR technológiának köszönhetően dinamikus képekkel kápráztatja el a nézőket. Az UHD upscaling funkció automatikusan javítja az alacsonyabb felbontású tartalmakat.

A Samsung UBD-M7500 lejátszó legfontosabb jellemzői

  • 4K Ultra HD Blu-ray
  • HDR funkció
  • 4K UHD Upscaling technológia
  • 1 x USB és HDMI bemenet
  • A Samsung lejátszó Anynet + funkcióval is büszkélkedhet
  • Webböngésző

Samsung UBD-7500 lejátszó - nagyszerű hang

A Samsung UBD-7500 készülékkel professzionális hangzást élvezhetsz otthon is. A Samsung lejátszó HD Audio funkciója, a 192 kHz/24 bit frekvenciának köszönhetően, megőrzi a hang eredeti minőségét és teljességét. A Samsung UBD-7500 támogatja a Dolby Atmos és a DTS: X hangformátumokat is, ami hatalmas hangélményt biztosít filmnézés vagy zenehallgatás közben.

 

Paraméterek

Lejátszó típusa
Asztali Kész!
Interfész
Ethernet, HDMI, Optikus audió kimenet, USB Kész!
Videó formátumok
AVCHD, DivX, JPEG, MKV, WMV Kész!
Audió formátumok
Dolby Decoding Channel, DTS Kész!

Típus

Lejátszó típusa
Asztali Kész!

Csatlakozás és lejátszás

Interfész
Ethernet, HDMI, Optikus audió kimenet, USB Kész!
Videó formátumok
AVCHD, DivX, JPEG, MKV, WMV Kész!
Audió formátumok
Dolby Decoding Channel, DTS Kész!

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Összes videólejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung UBD-M7500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung UBD-M7500. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung UBD-M7500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung UBD-M7500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung UBD-M7500.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ