Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Samsung VC15QSNMARD/GE

Termékkatalógus
Samsung VC15QSNMARD/GE
3,5 10 értékelés
Porzsák nélküli porszívó - 1500 W teljesítmény, 340 W szívóerő, 1,5 literes portartály, HEPA szűrő, fém teleszkópos cső, réstisztító fej, parketta tisztítófej
Kód:  SAMVB003 Termékszám:  VC15QSNMARD/GE Gyártó honlapja:

Samsung VC15QSNMARD/GE

Élvezze a tiszta otthont

Vessen véget a pornak, az állati szőrnek - és a porszákoknak. A hagyományos porzsákos porszívóknak állandóan cserélni kell a porzsákait, és már akkor sem teljesítenek maximálisan ha már porzsák félig is tele van. Ez nem hatékony, és nem gazdaságos. Ezzel a porzsák nélküli porszívóval többé nem kell időt töltenie a megfelelő porzsák megtalálásával és pénz kidobásával. Nem kell többé a porzsákokra költenie.

 

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Élvezze a tiszta háztartási
 
Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Nagy szívóerő
 

Nagy szívóerő

A Samsung Cyclone Force rendszerével élvezheti a porszívózást a nagy teljesítménnyek köszönhetően. A belső kamrában létrehozott örvény felemeli a port, a piszkot és szinte az összes apró porrészecskéket a külső kamrába, a szűrőn kívülre juttatja. A porszívót így nem dugítja el és fenntartja a hosszútávú szívóteljesítményt, ami tisztább háztartást eredményez.

Könnyű használat

Amikor az egész háztartását takarítja, a legkevésbé sem szeretné, hogy a por visszajusson a padlóra. Amikor a porszívó tartálya tele lesz, elegendő eltávolítani a portartály fedelét, és egyszerűen a szemetesbe borítani a hulladékot.

Nincs vele vesződség, nem szóródik ki a por, egyszerűen könnyebb lesz a lakás tisztán tartása. A hosszú kábel segítségével könnyedén elérheti az otthona összes sarkát, ezzel könnyítve a takarítás folyamatát.

 

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Könnyű használat
 
Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Tartozékok, amely növeli a szívóerőt
 

Tartozékok, amelyek növelik a hatékonyságot

Az NB300 áramvonalas tisztítófej kialakítása lehetővé teszi, hogy mindig a maximális szívóteljesítményt élvezhesse. Speciális anyagokból készült, amelyek megakadályozzák, hogy a por az aljára tapadjon, így nem kell időt töltenie a ennek tisztításával. A puha ütéscsillapítók védi a bútorjait az ütésektől és sérülésektől.
 

 

Műszaki adatok:

Műszaki paraméterek:
Fogyasztás: 1500 W
A zajszint 82 dB (A)
Szűrés: EPA
Hatótávolság: 9 m
Nagy, puha kerekek
Súly: 6 kg

Standard tartozékok:
Réstisztító
Portisztító
Parketta tisztítófej
Keménypaló és szőnyeg tisztítófej

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
1 500 W Kész!

Zaj

Zajszint
82 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
27 cm Kész!
Magasság
39 cm Kész!
Mélység
24,7 cm Kész!
Tömeg
6 kg Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung VC15QSNMARD/GE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung VC15QSNMARD/GE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung VC15QSNMARD/GE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung VC15QSNMARD/GE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung VC15QSNMARD/GE.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ