Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Scanranger 1D Corded SR100NM

Termékkatalógus
Scanranger 1D Corded SR100NM
Vonalkódolvasó - kézi, vezetékes kapcsolat, lézeres egysoros érzékelés, 1D vonalkódolvasás, érzékelési sebesség 100 szken/mp, USB kapcsolat
Kód:  CSTM0002 Termékszám:  994ED042600233

Scanranger 1D Corded SR100NM

A raktárkészlet leltározása ugyan nem tartozik a legkedveltebb feladatok közé, de a vonalkódolvasó legalább meggyorsítja azt. Elég rávilágítani a lézersugárral a vonalkóddal ellátott címkére, megérinteni a gombot és az adatok a rendszerbe töltődnek – nem kell már írogatnotok.

A(z) Scanranger 1D Corded SR100NM egy Lézeres típusú szkenner, azaz működésének elve a lézersugár mozgása. Ennek a módszernek az előnye az egyszerű felépítés és a lézer vizuális megjelenítésének lehetősége. 1D vonalkódok beolvasásával birkózik meg, azaz a hagyományos kódokéra (pl. EAN), akár 100 szken/mp másodpercenkénti szkennelési sebességgel.

A(z) Scanranger 1D Corded SR100NM vonalkódolvasó legfontosabb tulajdonságai

  • Egyszerű vonalkódok beolvasására
  • A lézer jól látható, hogy könnyen irányítható legyen
  • Nagyon megbízható lézer érzékelő

Paraméterek

Kapcsolat

Csatlakozás
USB Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Scanranger 1D Corded SR100NM
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Scanranger 1D Corded SR100NM. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Scanranger 1D Corded SR100NM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Scanranger 1D Corded SR100NM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Scanranger 1D Corded SR100NM.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ