30 dnů na vrácení Shop roku

ScreenShield a Samsung Champ Neo Duos készülékházra

Termékkatalógus
ScreenShield a Samsung Champ Neo Duos készülékházra
5 1 értékelés
Védőfólia - 100% garancia a karcolásokkal szemben, élettartam-garancia, rendkívüli ellenállóképesség és teljes átlátszóság, a fólia nem változtatja meg a kijelző színét, a fóliával a kijelző kevésbé zsírosodik, elfedi a már meglévő kisebb karcolásokat
Kód:  SSH009w9a Termékszám:  SAM-C3262-B

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ScreenShield a Samsung Champ Neo Duos készülékházra

A ScreenShield Samsung Champ Neo Duos egy nagyon jó minőségű, tökéletesen tapadó és nagyon ellenálló védőfólia a  Samsung Champ Neo Duos telefon készülékházára. Ez a védőfólia egy nagyszerű eszköz a készülék felszínének hosszú távú, tökéletes állapotban való megőrzésére. Tökéletes védelmet biztosít bármilyen sérüléssel szemben. Emellett átlátszó, és elrejti a már meglévő kisebb karcolásokat is. Rendkívüli ellenállásának köszönhetően a gyártó élettartam-garanciával látta el.

Műszaki adatok és specifikációk:

Kompatibilitás:
Samsung Champ Neo Duos

Paraméterek

Rendeltetés
Kijelzőre és hátoldali Kész!
Felület
Fényes Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Kijelzőre és hátoldali Kész!

Felület

Felület
Fényes Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ScreenShield a Samsung Champ Neo Duos készülékházra Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ScreenShield pro Samsung Champ Neo Duos na celé tělo telefonu. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ScreenShield pre Samsung Champ Neo Duos na celé telo telefónu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Screen für Samsung Champ Neo Duos Telefon den ganzen Körper. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Screen für Samsung Champ Neo Duos Telefon den ganzen Körper.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ