A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

ScreenShield Samsung Galaxy Tab 10.1 (P6000)

Termékkatalógus
ScreenShield Samsung Galaxy Tab 10.1 (P6000)
5 1 értékelés
Védőfólia -100% garancia a karcolásoktól, élettartam garancia, rendkívüli tartósság és teljes átlátszóság, a fólia nem változtatja meg a kijelző színeit, a védelem a karcolások mellett az ujjlenyomatokra is kiterjed
Kód:  SSH009i3 Termékszám:  SAM-SMP6000-D Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ScreenShield Samsung Galaxy Tab 10.1 (P6000)

A ScreenShield kiváló minőségű védőfóliája megvédi a készüléket a karcolásoktól. Nem okozhat hibás működést, de a figyelmedet nem is keltik fel a csúnya karcolások, mert a fólia jól fed, így a kijelző olyan, mint mikor újonnan kicsomagoltad. Az átlátszó struktúra, kemény kialakítása ellenére nem befolyásolja a képminőséget, mások viszont nem is bveszik észre, hogy a képernyődet láthatatlan réteg védi.
Az antisztatikus kezelésnek köszönhetően nem kell aggódnod a por miatt, mindig élénk színeket és képeket fogsz látni a kijelzőn. A fólia a szemet is kíméli, mivel csökkentheti a káros UV sugárzás intenzitását. Kiváló áron kaphatsz egy remek védőfóliát, amelyet vízzel biztonságosan le lehet mosni, és ha nem tudod elsőre jól felhelyezni sincs probléma, újra próbálható a tapadás elvesztése nélkül.

Műszaki adatok:

Kompatibilis:
Samsung Galaxy Tab 10.1 (P6000)

Főbb jellemzők:
Kisebb karcolások elleni védelem 
Nagy átlátszóság színtorzítás nélkül a képernyőn
Lehetőség van visszahelyezni, ha az első felhelyezési kísérlet sikertelen is volt
Antisztatikus védelem
Vízzel ápolható
UV védelem

A csomag tartalma:

 ScreenShield védőfólia
Tisztítókendő
Folyékony spray

Paraméterek

Rendeltetés
Kijelzőre Kész!
Csomag tartalma
Törlőkendő, Spatula, Védőfólia folyadék Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Kijelzőre Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Törlőkendő, Spatula, Védőfólia folyadék Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ScreenShield Samsung Galaxy Tab 10.1 (P6000) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ScreenShield pro Samsung Galaxy Tab 10.1 (P6000) na displej tabletu. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ScreenShield pre Samsung Galaxy Tab 10.1 (P6000) na displej tabletu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ScreenShield für Samsung Galaxy Tab 10.1 (P6000) für das Tablet-Display. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ScreenShield für Samsung Galaxy Tab 10.1 (P6000) für das Tablet-Display.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ