Rapture AP+ plus nový vizuál

Seagate BarraCuda Pro Laptop 500GB

Termékkatalógus
Seagate BarraCuda Pro Laptop 500GB
Merevlemez - 2.5", SATA III, 128MB cache, 7200 fordulat/perc
Kód:  FX196d22 Termékszám:  ST500LM034 Gyártó honlapja:

Seagate BarraCuda Pro Laptop 500GB


A Seagate BarraCuda legendás merevlemez-sorozat visszatért

A BarraCuda Pro laptop sorozatú merevlemezek hatalmas kapacitást kínálnak asztali számítógépek számára. Gyorsasága, kiváló teljesítménye és nagy kapacitása tökéletes választássá teszi ezt a merevlemezt abban az esetben, ha szereted sokoldalúan felhasználni a rendelkezésre álló tárhelyet. Például játékhoz, multimédiához, munkához, vagy nagyobb megterhelést igénylő programokhoz. Gigászi mennyiségű tárhelyed lesz az adatok tárolásához is.



Stabil átviteli sebesség és SATA interfész-kompatibilitás

A paraméterei alapján a Seagate BarraCuda Pro laptop otthoni vagy vállalati környezethez, igényes felhasználók számára készült. A szinte minden notebookban megtalálható SATA III interfésznek köszönhetően maximális kompatibilitás érhető el. A maximális átviteli sebesség akár 160 MB/s, a lemezek pedig 7200 fordulat/perc sebességgel forognak. 



Ideális kiegészítő kis SSD-hez

A Seagate BarraCuda Pro laptop merevlemezek 500 GB és 1000 GB kapacitásúak. Ez a tartomány minden olyan felhasználó számára alkalmas, akik az SSD-t használják elsődleges lemezként, majd sok szabad helyet igényelnek a multimédiás fájlok számára.




Paraméterek

Sorozat

Lemez sorozata
Seagate BarraCuda Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Laptopba, Belső Kész!

Tulajdonságok

Belső interfész
SATA III Kész!
Memória cache
128 MB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes HDD

This product is not an independently functional unit and may require professional installation.


» További laptop winchesterek
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Seagate BarraCuda Pro Laptop 500GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Seagate BarraCuda Pro Laptop 500GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Seagate BarraCuda Pro Laptop 500 GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Seagate BarraCuda Pro Laptop 500 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Seagate BarraCuda Pro Laptop 500 GB.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ