A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

Seagate Enterprise Capacity 8TB

Termékkatalógus
Seagate Enterprise Capacity 8TB
5 1 értékelés
Merevlemez - 3,5", SATA III, 256 MB cache (gyorsítótár), 7200 ford/perc
Kód:  FX186d2 Termékszám:  ST8000NM0055 Gyártó honlapja:

Seagate Enterprise Capacity 8TB

A Seagate Enterprise Capacity az új utódja a Constellation ES sorozatnak, amely teljesítményével túlszárnyalja az ugyanebbe a kategóriába tartozó versenytárs meghajtókat és kitűnik a kiemelkedően jó energiatakarékosságával és hatalmas méretű adatkapacitásával. Az elődeihez képest javult a hibajavítás, amely működésben tartja a meghajtót még a legmostohább körülmények között is és nagy adattovábbítási teljesítményt nyújt 6 Gb / s.sebességgel.

Így Ön a Seagate Enteprise Capacity - vel nem csak egy gyors meghajtót kap egy kivételesen nagy gyorsító tárral, de egy nagyon alacsony energiafogyasztású meghajtót is, amely még a PowerChoice energiafelügyeleti rendszeren keresztül szabályozható. Mindent figyelembe véve a fentiekben említettek közül a Seagate Enterprise Capacity egy kitűnő választás a   nagy kapacitású RAID adattömbök, a SAN, NAS, DAS külső tárolók 24/ 7 - ben történő megbízható működtetésére vagy alkalmas vállalati háttértárolónak és adatmentési vagy helyreállítási megoldásnak.

Paraméterek

Méret

Szélesség
101,85 mm (10,19 cm) Kész!
Magasság
26,1 mm (2,61 cm) Kész!
Mélység
147 mm (14,7 cm) Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Adattároló, Belső Kész!

Tulajdonságok

Belső interfész
SATA III Kész!
Memória cache
256 MB Kész!

Fogyasztás

Általános fogyasztás
10 W Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

This product is not an independently functional unit and may require professional installation.


» Összes HDD
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Seagate Enterprise Capacity 8TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Seagate Enterprise Capacity 8TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Seagate Enterprise Capacity 8TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Seagate Enterprise Capacity 8 TB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Seagate Enterprise Capacity 8 TB.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ