Akvizice ApF HU Shop roku

Sencor SCR 2100FHD

Termékkatalógus
Sencor SCR 2100FHD
3,5 13 értékelés
Autós kamera - Full HD (1920×1080) maximális felbontás, 120°-os képszög, hangfelvétel, micro SD és micro SDHC, USB kábel, 2.7"-os LCD
Kód:  GK419x2 Termékszám:  35047269 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SCR 2100FHD

Az SCR 2100 menetrögzítő kamera elérhető áron biztosítja a balesetek vagy egyéb, kellemetlen helyzetek dokumentálását. Nagy felbontású felvételt készít, G-érzékelővel, parkoló mód funkcióval és mozgásérzékelővel is rendelkezik. A kamera széles, 120°-os látószögben rögzít, és az IR LED fénynek köszönhetően éjjel is használható. A kamera egy vékony, acél vázban helyezkedik el, tartozik hozzá egy üvegre rögzíthető tartókonzol és egy adapter. Mindössze a micro SDHC memóriakártyát kell külön megvásárolni a felvételek tárolására. Egy 2,7" kijelzővel látták el, többnyelvű OSD menüvel rendelkezik.


Sencor SCR 2100FHD

Minden, ami szükséges

Többé nem kell a kint leparkolt autó biztonságát féltened, a parkoló üzemmód éberen figyeli helyetted is. Bármilyen ütközést érzékel, és azonnal bekapcsolja a felvételt. A G-érzékelő a modern fedélzeti kamerák nélkülözhetetlen eszköze, amely ütközés esetén azonnal lezárja a felvételt. A G-szenzornak köszönhetően a bizonyító felvételt biztos helyen tudhatod, senki és semmi sem törölheti le, vagy írhatja felül azt. Sőt, az ütközés pontos idejét is rögzíti.

A kamera folyamatosan, vagy 3/5/10 perces intervallumokban rögzíthet. Minden egyes intervallum befejeződése után új mappát nyit. Ha megtelik a memóriakártya, a régebbi felvételek az újakkal íródnak felül.


További előnyök

A kamerával fényképeket is készíthetsz. A sorozatfotó funkcióval egyszerre 5 fényképet is készít egy gombnyomással. Így gyönyörű képeket fényképezhetsz menet közben a tájról, vagy kiválaszthatod a legjobban sikerült fotót. Szükség esetén aktiválhatod az automatikus kikapcsolás funkciót is, amelynek köszönhetően a kamera huzamosabb inaktivitás után magától kikapcsol.

Paraméterek

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Audio/Video
HDMI Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
USB kábel, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Tartó Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
0,25 kg Kész!
Szélesség
8,7 cm Kész!
Magasság
5,3 cm Kész!
Mélység
2,9 cm Kész!

Látószög
120 ° Kész!
Érzékelő felbontása
1,3 Mpx Kész!
Kijelző mérete
2,7" Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor-kapacitás
300 mAh Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor SCR 2100FHD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SCR 2100FHD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SCR 2100FHD.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ