Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sencor SCT 4058MR

Termékkatalógus
Sencor SCT 4058MR
4,3 27 értékelés
Autórádió - meghajtó nélküli, 4×40 W, 1 DIN, FM tuner, RDS, SD és MMC -kártya slot, USB, AUX, támogatott formátum(ok): MP3 és WMA
Kód:  JN220b6d Termékszám:  SCT 4058MR Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SCT 4058MR

A Sencor SCT 4058MR minőségi autórádió maximális teljesítménye 4 x 40 W, CD lejátszó nélküli klasszikus mechanikával rendelkezik, amit USB-csatlakozóval pótoltak, így alkalmas flash meghajtó, SD memóriakártya-olvasó és MMC csatlakoztatására. Amellett, hogy MP3 vagy WMA formátumban is hallgathatja a zenét, az RDS támogatással a rádiót is elérhető, tizennyolc előre beállított FM és tizenkét előre beállított AM állomás tárolásával. Az ID3 Tag equalizer élvezetessé teszi a zenehallgatást és a basszus hatását is. A klasszikus AUX bemenetnek köszönhetően további zeneforrásokból is válogathat.


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Displej
 

Digitális kijelző

A kidolgozott kijelző egy digitális órát és állítható háttérvilágítással rendelkező gombokkal  rendelkezik (hat színben - vörös / rózsaszín / lila / kék / cián / zöld), amely elősegíti vezérlőgombok egyértelműségét és a láthatóságát még az éjszakai vezetés közben is. A készülék elején egy Line-In bemenet található, (3,5 mm jack), és a rádió is rendelkezik egy line-out kimeneti erősítővel, (RCA) illetve egy Integrált ISO csatlakozó és könnyen eltávolítható előlap is a rádió része, így amgával viheti azt, amikor elhagyja az autóját. 


Minőséggarancia

A Sencor gyártó cég már önmagában garancia a kiváló minőségre, mivel a márka a felső osztálybeli termékek közé sorolható. A széles körű elektronikai termékeik kínálatában már a rádiók is beleszámítanak, amelyek megfizethető árral, nagy teljesítmény és a kiváló eszközminőséggel bírnak. Ha úgy dönt, hogy a Sencor SCT 4058MR autórádiót választja, az határozottan élvezhetővé teszi majd az utazását, így maximális élményben lehet majd része. 

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Výrobce
 

Műszaki adatok:

Portok:
USB port + SD / MMC memóriakártya-nyílás

Kimenet:
4 × 40 W max

Jellemzők:
RDS (PTY, AF, TA, PI, PS)
PLL FM / AM tuner, 18 előre beállított FM, 12 előre beállított AM csatorna
MP3, WMA, ID3 Tag equalizer, basszus boost
digitális óra
Állítható színű háttérvilágítás (hat színben - vörös / rózsaszín / lila / kék / cián / zöld)
Levehető előlap
Front Line-In (RCA)
Kimenet erősítő vonalszintű kimenet (RCA)
Integrált ISO csatlakozó

Áramellátás:
13,8 V (10,8-15,6 V)

Súly:
1,1 kg

Paraméterek

Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor SCT 4058MR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SCT 4058MR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SCT 4058MR.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ