Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SENCOR SDH 3020WH

Termékkatalógus
SENCOR SDH 3020WH
4,9 8 értékelés
Páramentesítő - max. 73 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 30 l/napos páramentesítő kapacitás, 3 l-es tartály, 50 dB zajszint, funkciók: teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, kijelző és automatikus kikapcsolás, tömege 18,2 kg
Szuper ár
89 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SENOD208 Termékszám:  SDH 3020WH Gyártó honlapja:

SENCOR SDH 3020WH

Sencor | Párátlanító SDH 3020WH

Sencor | Páramentesítő | SDH 3020WH

Próbáld ki a Sencor új SDH 3020 páramentesítőjét

Sencor SDH 3020WH

Próbáld ki a pincék, nyaralók, padlások, otthonok és új épületek tapasztalt páramentesítő készülékét. Örülök, hogy végre megismerhetlek. A Sencor márka SDH 3020WH névre keresztelt hatékony páramentesítő készüléke vagyok nagyszerű teljesítménnyel. 24 óra alatt megbízhatóan szabadulok meg 30 liter felesleges nedvességtől egy 73 m2-es helyiségben. Ezzel eredményesen előzöm meg a különféle penészek kialakulását, sőt, hogyha megfelelő helyet találsz számomra, általam gyorsabban száradhatnak a kimosott ruhák is. Komfortos méretekkel érkezem, így pont oda helyezhetsz el, aholszükség van rám. Még a szállításom is egyszerű, hiszen beépített fogantyúval és görgőkkel büszkélkedhetek.

3 literes tartállyal dolgozom, vagy lefolyóhoz rögzítve folyamatosan

Két hatékony üzemmódot nyújtok. Az első a 3 literes kondenzvíz tartály, amellyel normál használat esetén két egész napig vagyok üzemképes a tartály cseréje nélkül. Akkor is kihasználhatod a képességeimet, amikor sürgős esetről van szó. Ehhez csak annyi a dolgod, hogy rögzítesz egy lefolyóhoz, és máris megkezdődhet a folyamatos működésem. Minden bizonnyal nagyra értékeled ezt az opciót egy olyan helyzetben, amikor egy magas páratartalmú helyiséget szeretnél gyorsan és hatékonyan páramentesíteni.

Sencor | Páramentesítő | SDH 3020WH
Sencor | Páramentesítő | SDH 3020WH

Számos praktikus funkcióm és üzemmódom van

Szeretném bemutatni Neked az üzemmódokat/funkciókat.
1. Intelligens páramentesítés mód
Felmérem a páratartalom koncentrációját az adott helyiségben és ennek megfelelően szabályozom a ventilátor teljesítményét a maximálisan energiatakarékos és mégis hatékony páramentesítés érdekében.
2. Turbo üzemmód
A Turbo üzemmódot beállíthatod magas vagy normál teljesítményszinten is. A normál sebesség ideális a normál működéshez maximum 166 m3 levegő páramentesítéséhez. A magas, 191 m3-es páramentesítés ajánlott akkor, hogyha magas a szobapáratartalma vagy rövid idő alatt szeretnél gyors eredményeket elérni.
3. A beállított páramentesítő teljesítmény megőrzése
Állítsd be azt a páraszintet, amely leginkább megfelel számodra! A szabályozás könnyű, 35-85% között választhatod ki az értéket 5%-os lépcsőkben haladva.
4. Elektronikus időzítő
Természetesen rendelkezésedre áll az elektronikus időzítő is a ki- és a bekapcsolás lehetőségével akár 24 óra után. Az időzítővel csak abban az időtartamban dolgozok, amelyet beállítasz számomra.


Számold ki az otthonod páratartalmát

A szabályozást néhány egyszerű lépéssel elvégezheted. Minden funkciót és üzemmódot beállíthatsz az intuitív gombok és a digitális kijelző segítségével. Emellett a Sencor ellátott egy páraszint-mutatóval is, ennek köszönhetően mindig látni fogod, hogy milyen a páraszint az otthonodban.

Sencor | Páramentesítő | SDH 3020WH
Sencor | Páramentesítő | SDH 3020WH

Elsődleges a csendes és mindenekelőtt a biztonságos működés

Magaddal vihetsz a hálószobába is. Igazán csendesen dolgozom, a működésem hangja nem zavarja a legtöbb felhasználót alvás vagy pihenés közben sem. A működés közbeni zajszintem nem haladja meg az 50 db-t (A). A biztonság tekintetében is számíthatsz rám. Automatikusan kikapcsolok, amikor a tartály megtelt illetve automatikus fagyásgátló üzemmóddal is rendelkezem.

Műszaki adatok

  • Páramentesítési kapacitása 30 l / 24 óra
  • Maximum 73 m2-es helyiség páramentesítése
  • Automatikusan szabályozza a páratartalom koncentrációját a helyiségben
  • Csendes működés 48,5-50 dB (A)
  • Elősegíti a ruhanemű hatékony megszáradását
  • Elektronikus vezérlőpanel digitális kijelzővel
Sencor | Párátlanító SDH 3020WH

Paraméterek

Összehasonlít
Páramentesítő kapacitás
30 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
73 m2 Kész!
Tartály térfogata
3 l Kész!
Maximális zajszint
50 dB Kész!
Tömeg
18,2 kg Kész!

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás
30 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
73 m2 Kész!
Tartály térfogata
3 l Kész!
Maximális zajszint
50 dB Kész!
Tömeg
18,2 kg Kész!

Funkciók

Funkció
Teljesítmény szabályozás, Időzítő, Anti-Freeze, Kijelző, Automatikus kikapcsolás Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes páramentesítő választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SDH 3020WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SDH 3020WH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SDH 3020WH.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ