A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení ApF HU

Sencor SHI 780

Termékkatalógus
Sencor SHI 780
4,7 26 értékelés
Hajvasaló - simítólapok anyaga: kerámia/turmalin, kerámia felület, 21 mm széles simítólapok, hőmérséklet-tartomány: 120 °C - 230 °C, hőmérséklet-szabályozás, ondolálásra is alkalmas és flexibilis kábel, 35 W teljesítmény, fehér színű
Kód:  EAT5231e Termékszám:  SHI780 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SHI 780

A tourmaline-kerámia felülettel rendelkező hajvasaló 120 és 230 °C között állítható, a pontos hőmérsékletet a kéken kivilágított hőfokszabályozó mutatja. A modern technológiának köszönhetően a haj könnyedén csúszik a vasalófelületen. Szeretnél göndör hajfürtöket az egyenes helyett? A vasaló - vékony kivitele miatt - ideális arra is!

A Sencor hajvasaló fő előnyei:

  • Tourmaline technológia a haj könnyű csúszásáért
  • Fokozatosan állítható hőmérséklet 120-230 °C között
  • Kéken kivilágított hőfokszabályozó
  • 360° forgó kábel a könnyű kezelésért
  • Ultrakönnyű konstrukció (230 g)
  • A 90 x 21 mm-es vasalófelületek ideálisak göndör hajfürtök formázására

A gyönyörű hajkoronáért

A tourmaline technológiával ellátott Sencor hajvasaló tökéletes a mindennapos, professzionális hajkezelésért otthoni körülmények között, akár az egyenes vagy a göndör hajat választod. A kívánt hatást biztos eléred vele, miközben hajad könnyedén csúszik a vasalófelületen.

 

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Vasalófelület anyaga
Kerámia, Turmalin Kész!
Lapok szélessége
21 mm Kész!
Max. hőmérséklet
230 °C Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Vasalófelület anyaga
Kerámia, Turmalin Kész!
Lapok szélessége
21 mm Kész!
Max. hőmérséklet
230 °C Kész!
Min. hőmérséklet
120 °C Kész!
Teljesítmény
35 W Kész!

Funkciók

Funkciók
Hőmérséklet-szabályozás, Ondolálásra is alkalmas Kész!

Egyéb

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Széleskörű hajvasaló kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor SHI 780 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SHI 780. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SHI 780.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ