A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Sencor SKS 5300

Termékkatalógus
Sencor SKS 5300
4,8 5 értékelés
Konyhai mérleg - digitális, max. terhelhetőség: 5kg, mérési pontosság: 1g, edény, TARE, érintéses vezérlés, mértékegység választás, automatikus kikapcsolás és aquatronic, szín: fekete
Kód:  EAV421k Termékszám:  SKS5300 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SKS 5300

A Sencor SKS 5300 konyhai mérleg a sütés/főzés hozzávalóit könnyedén, 1 g-os mérési pontossággal méri le. A maximális terhelhetőség 5 kg. A mérési határ közelítését a nagyméretű, kontrasztos háttérvilágítású LCD kijelzőn kísérheti figyelemmel. Aggodalomra azonban semmi ok, ha esetleg túllépné az 5 kg-os határt, a készülék azonnal figyelmezteti Önt.

Elegancia és pontosság

A mérleg négy beépített érzékelővel rendelkezik, amely a hozzávalók súlyánakk lehető legpontosabb lemérését teszi lehetővé. Az értékek beállítását az érintőképernyő segítségével teheti meg. Beállíthatja, hogy az eszköz g-ban vagy ml-ben mérjen, emellett levonhatja az edény súlyát, valamint az egyes hozzávalók súlya az edénybe helyezve is lemérhető. Mindez egy elegáns, fekete üveg mögé rejtve található, így az eszköz könnyen és higiénikusan tisztán tartható. Különösen vékony kialakítása (magassága csak 14 mm) lehetővé teszi, hogy a mérleget bárhol tárolni tudja anélkül, hogy sok helyet foglalna.

Legfőbb jellemzők

  • Max. terhelhetőség: 5 kg, mérési pontosság: 1 g  
  • Mérési beállítások érintőképernyő segítségével
  • Tára funkció
  • Egymást követő mérés funkció
  • 4 érzékelő a nagyobb mérési pontossághoz
  • Gyenge elem és méréshatár túllépés figyelmeztetés
  • Áramellátás: 2 x CR2032 (mellékelve)
  • Automatikus kikapcsolás a mérések befejezésével

 

Méretek (átmérő x magasság):
200 x 14 mm


Tömeg:
0,4 kg

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Szélesség
20 cm Kész!
Magasság
1,4 cm Kész!
Mélység
20 cm Kész!
Elemek típusa
CR2032 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méret

Szélesség
20 cm Kész!
Magasság
1,4 cm Kész!
Mélység
20 cm Kész!

Akkumulátor

Elemek típusa
CR2032 Kész!
Elemek száma
2 db Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor SKS 5300 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SKS 5300. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SKS 5300.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ