Shop roku Shop roku

SENCOR SOH 3115BK

Termékkatalógus
SENCOR SOH 3115BK
Hősugárzó - olajradiátor, 15 függőleges borda, maximális teljesítményfelvétel: 2300W, kétfokozatú túlmelegedés elleni védelem
Kód:  SENSH115 Termékszám:  SOH 3115BK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR SOH 3115BK

15 függőleges bordával rendelkező elektromos olajradiátor. Maximális teljesítményfelvétel: 2 300 W. A készülék két teljesítménykapcsolóval, és három beállítható hőmérséklettel rendelkezik: 1 000 W - 1 300 W - 2 300 W. A fűtőbordák speciális lekerekítése csökkenti a gyereksérülések kockázatát. A radiátor folyamatosan tartja a termosztáttal beállított hőmérsékletet a helyiségben. Karbantartást nem igényel (a radiátor élettartama végéig az olajat nem kell kicserélni). Kiváló akkumuláló hatással bír (a kikapcsolás után még hosszú ideig meleg marad). A készülék csendes működést biztosít (háló- és gyerekszobában is használható). A mozgatást 4 kerék és egy fogantyú segíti. A kerekes alváz a kényelmes szállítás érdekében szerszámok nélkül leszerelhető. A radiátor praktikus hálózati kábel tárolóval is rendelkezik. A túlmelegedés elleni védelemről kettős rendszer gondoskodik: -  ideiglenesen kikapcsol, ha az elektronika hőmérséklete eléri a 100°C-t; - véglegesen kikapcsol, az elektronika hőmérséklete eléri a 140 °C-t. A radiátort kiváló minőség és hosszú élettartam jellemzi. A kiváló hatékonyságú olaj zárt rendszerben gyorsan felmelegszik, szagtalan, és csendes működést biztosít. Feszültség és frekvencia 220–240 V, 50/60 Hz.

Paraméterek

Energiafelhasználás
2 300 W Kész!
Fűtési teljesítmény
2 300 W Kész!
Teljesítményszintek száma
2 Kész!
Funkciók
Túlmelegedés elleni védelem Kész!

Tulajdonságok

Energiafelhasználás
2 300 W Kész!
Fűtési teljesítmény
2 300 W Kész!
Teljesítményszintek száma
2 Kész!

Funkciók

Funkciók
Túlmelegedés elleni védelem Kész!

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SOH 3115BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SOH 3115BK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SOH 3115BK.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ