Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

Sencor SPT 236

Termékkatalógus
Sencor SPT 236
5 1 értékelés
Rádiómagnó - CD-R/RW, FM hangolás, MP3, USB, LCD kijelző, RMS 2x 2W, fülhallgató csatlakozó
Kód:  JN325l3 Termékszám:  SPT 236 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SPT 236

Egy nap a kedvenc rádióadója nélkül? Valaki számára ez maga a rémálom. Ne habozzon, vásárolja meg a Sencor SPT 236 kompakt rádiót! A modern, fogantyúval ellátott kialakításának, és csupán 1,2 kg súlyának köszönhetően használhatja utazásai során, ahol egész nap a társa lehet.

Kiemelt tulajdonságok

  • Sztereó 2 × 2 W RMS teljesítményű hangszórók
  • Könnyű és egyszerűen használható
  • 40 adó előbeállítása
  • USB bemenet
  • PPL FM vevő
  • Teljesítmény: 10 W
  • Méret: 275 x 220 x 130 mm
  • Súly: 1,2 kg

Egyszerű használat az előlapon található minőségi nyomógomboknak és a frekvenciát vagy a zeneszámot mutató LCD kijelzőnek köszönhetően. A digitális FM vevő frekvenciák széles skáláját eléri, mihez a teleszkópos antenna is hozzájárul. A lejátszóhoz ezen kívül csatlakoztathat még külső hanghordozókat az USB bemenet segítségével. A hátoldalon található még egy fülhallgató csatlakozó is. A lejátszót csatlakoztathatja elektromos hálózathoz, vagy működtetheti 6 darab C típusú elemmel is.

 

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor SPT 236 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SPT 236. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SPT 236.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ