AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Sencor SPT 330

Termékkatalógus
Sencor SPT 330
5 2 értékelés
Rádiómagnó - CD-R/MP3/WMA/USB, PLL FM hangolás, 20 zeneszám előzetes beállítása, LCD kijelző, ID3 tag támogatás, 2x10 W RMS, AUX in, SD slot, fekete
Kód:  JN325s Termékszám:  SPT 330 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SPT 330

Hordozható, 10 W-s Sencor rádió, mely lekerekített, modern design-jával és szürke színével is lenyűgözi Önt. A rádió rendelkezik 2 darab 10 W-s teljesítményű beépített hangszóróval és basszuskiemelő funkcióval. LCD kijelző, SD kártyaleolvasó és USB csatlakozó is található rajta. Távirányítóval is működtethető. Praktikus fogantyú is található rajta, melynek segítségével bárhová magával viheti. 

Kiemelt tulajdonságok

  • sztereó hangszórók: 2 x 10 watt (RMS)

  • ID3 tag támogatás
  • Háttérvilágítású LCD kijelző
  • USB és SD kártya olvasó
  • előre beállított equalizer

Rádióvevő és lejátszó

Az AM/FM adók megfelelő hangolását a teleszkópos antenna segíti. A rádiófrekvenciákat és az ID3 tag-eket a készülék a digitális, kék háttérvilágítású kijelzőn jeleníti meg.

 (Az ID3 tag-ek olyan információk,  mint például a zeneszám címe, az album címe, előadója stb.)

CD-R és CD-RW hanghordozók lejátszására is alkalmas, támogatja az egyszerű audio formátumokon kívül az MP3-at és a WMA-t is. A memória lehetővé teszi CD-ről 20 zeneszám, vagy 90 MP3 beprogramozását.

A lejátszóhoz lehet csatlakoztatni USB hanghordozókat vagy SD kártyát (max. 16 GB memóriával), így saját zenéit is hallgathatja az eszköz segítségével. Nem hiányozhat persze a 3 mm-s jack bemenet sem, mellyel fülhallgatót csatlakoztathat a lejátszóhoz. A minőségi zenei élmény érdekében a rádió előre beállított equalizerrel is rendelkezik (Pop, Rock,Klasszikus, Jazz).

 

Méretek (Szélesség x Magasság x Mélység):

622 × 251 × 230 mm

súly:

6,5 kg

áramellátás:

Elektromos hálózatról  vagy 10 x 1,5 V-s D típusú elemmel működtethető (az elem nem tartozék).

 

Paraméterek

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor SPT 330 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SPT 330 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SPT 330. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sencor SPT 330.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ