30 dnů na vrácení Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Sencor SPV 2722 Dark Rose

Termékkatalógus
Sencor SPV 2722 Dark Rose
5 2 értékelés
DVD lejátszó - 7"-es (18 cm) LCD képernyő, forgatható képernyő, DVD, CD, XviD, MP3, JPEG, MPEG-1/2/4, Dolby Digital, USB bemenet (támogatás 32 GB-ig), 2x 3,5 mm-es jack, beépített hangszóró, távirányító, Li-Ion akkumulátor
Kód:  WS504v7 Termékszám:  SPV 2722 Dark Rose Gyártó honlapja:

Sencor SPV 2722 Dark Rose

Sokáig utazik egyik helyről a másikra, vagy sok időt tölt végtelen sorokban várakozva? Szeretné rövidebbé tenni a hosszú perceket, és közben jól szórakozni? Akkor a Sencor SPV 2722 hordozható DVD lejátszó a kompakt méreteivel és kis tömegével biztosan hű társa lesz. Hálózati adapterrel, autós töltővel és távirányítóval küldjük.

Legfontosabb jellemzők

  • Teljesen elforgatható képernyő, 18 cm-es átmérővel
  • TFT képernyő, 800 × 480-as felbontással
  • Számos formátumot támogat
  • Minőségi hang a Dolby Digitalnak köszönhetően
  • Az AntiShock memory kiküszöböli a rázkódás okozta leállást
  • USB bemenet (támogatás 32 GB tárhelyig)
  • Fülhallgató kimenet
  • Lejátszás ideje: akár két óra
  • A tápellátás történhet adapterrel

Lejátssza a zenét és a filmet is

A lejátszott filmet a héthüvelykes forgatható TFT LCD képernyőn láthatjuk, kellemes és tiszta 800 × 480 pixel felbontásban, LED háttérvilágítással. A lejátszó teljes mértékben támogatja a DVD ± R/RW, CD, CD-R/RW, MPEG-1 (VCD), MPEG-2 (SVCD, DVD), MPEG-4 és XviD formátumú filmek lejátszását. Szükség esetén a lejátszó megjeleníti a SUB, SRT és TXT formátumú feliratokat. A még kényelmesebb használathoz a menüt több nyelvre is lefordították. A Sencor SPV 2722 lejátszót gyerekzárral látták el, hogy gyermeke ne férjen hozzá a számára nem megfelelő tartalomhoz.

Szórakozás útközben

A termék legfeljebb 32 GB kapacitású USB eszközöket támogat. A házán audio és video, valamint 3,5 mm-es jack fejhallgató kimenetet talál. A minőségi hangteljesítményt a Dolby Digital rendszer támogatja. A készülék AntiShock memory gyorsítótárral is rendelkezik, amely kiküszöböli a lejátszás leállását rázkódás esetén. A maximális lejátszási idő két óra. A készülék tápellátása adapterrel történik, ami szintén a csomag része.

 

Kiegészítő információk:

Méretek:
175 × 160 × 40 mm

Tömeg:
877 gramm

Csomag tartalma:
Lejátszó, hálózati adapter, távirányító, elemek, használati utasítás

 

Paraméterek

Lejátszó típusa
Hordozható Kész!
Interfész
Audio/video kimenet (3,5 mm jack) Kész!
Videó formátumok
MPEG1, MPEG2 Kész!
Audió formátumok
Dolby Digital Kész!

Típus

Lejátszó típusa
Hordozható Kész!

Csatlakozás és lejátszás

Interfész
Audio/video kimenet (3,5 mm jack) Kész!
Videó formátumok
MPEG1, MPEG2 Kész!
Audió formátumok
Dolby Digital Kész!

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Összes videólejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Jó estét kívánok! Szeretném megkérdezni,hogy ennek a terméknek ( Hordozható DVD lejátszó Sencor SPV 2920) is van ugye távirányítója? Nagyon fontos lenne.Köszönöm szépen a választ előre is ! Üdvözlettel:Demcsákné Molnár Erika

Kérdések és válaszok: Sencor SPV 2722 Dark Rose
Kiegészítők: Sencor SPV 2722 Dark Rose Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SPV 2722 Dark Rose. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SPV 2722.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ