Sencor SPV 7770TD

Termékkatalógus
Sencor SPV 7770TD
4,0 22 értékelés
DVD lejátszó - 2 x 7" (18 cm) LCD képernyő, DVB-T tuner, DVD, DivX, XviD, SVCD, MP3, JPEG, USB bemenet, SD/MMC/MS, Dolby Diital 2,0 beépített hangszórók, 2 kimenet a fejhallgatókhoz, AV kimenet, távirányító, Li-Ion akkumulátor
Kód:  WS505f9 Termékszám:  SPV 7770TD Gyártó honlapja:

Sencor SPV 7770TD

A Sencor DVB-T SPV 7770TD hordozható lejátszójához most két 7"-os képernyőt kapsz, amelyek kényelmesebbé teszik a filmnézést, még több felhasználó számára is. Képek, zene és videó is lejátszhatók vele optikai, vagy hordozható flash meghajtókról és a memóriakártyákról. Támogatja az SRT és SUB formátumú feliratfájlokat. Amennyiben minden más adatforrásról le kell mondanod, még mindig rendelkezésedre fog állni a DVB-T szabványú digitális tévéadások folyamatosan változó kínálata.
 
A lejátszót használhatod az elektromos hálózatra, vagy az autó szivargyújtójára csatlakoztatva, valamint a beépített újratölthető akkumulátorral is. A csomag tartalma egy autós tartó, amellyel a készüléket kényelmesen rögzítheted, valamint egy pár fejhallgató, hogy jármű vezetőjét se zavard a lejátszó használatakor.
 
Műszaki adatok:

Kijelző:
Típus: TFT LCD
Kijelzőméret: 2 x 18 cm (7 ")
 
Jellemzők:
Beépített DVB-T tuner (MPEG-2)
Lejátszott formátumok, adathordozók: MPEG4, DVD+/- R / RW, SVCD, CD-R / RW, MP3, JPEG, flash meghajtók, memóriakártyák
Dolby Digital 2.0
Többnyelvű menü
Támogatja a SUB és SRT formátumú feliratfájlokat
Beépített hangszórók
 
Csatlakozók:
2 x 3,5 mm-es fejhallgató kimenet
AV kimenet (3,5 mm)
USB port
Kártyaolvasó SD / MMC / MS
 
Áramellátás:
Forrás: beépített akkumulátor / hálózati adapter / autó szivargyújtó adapter
Feszültség: 9-12 V
Fogyasztás: 15 W

Kivitel:
Szín: fekete
Méretek (lejátszó / kijelző): 190 x 37 x 145 mm / 190 x 215 x 145 mm (Sz x M x V)
Tömeg (lejátszó akkumulátorral / kijelző): 0,65 kg / 0,42 kg
 
Alapértelmezett tartozékok:
Hálózati adapter, antenna, autós hálózati adapter AV kábellel, AV kábel, távirányító, 2x fejhallgató, 4x rögzítőpánt, amellyel az autóban használható

Paraméterek

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Összes videólejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor SPV 7770TD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SPV 7770TD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SPV 7770TD.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ