30 dnů na vrácení Slevy s AP+

SENCOR SSM 9310WH

Termékkatalógus
SENCOR SSM 9310WH
4,5 2 értékelés
Szendvicssütő - cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak gofrihoz, grillezéshez, automatikus hőmérséklet szabályozás, 750 W teljesítmény, kábel hossza 70 cm, fehér kivitel, mérete 11,1 × 24,3 × 24,7 cm (Ma×Sz×Mé)
14 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SENsnd20 Termékszám:  SENCOR SSM 9310WH sendvičovač Gyártó honlapja:
SENCOR SSM 9310WH 14 690 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

SENCOR SSM 9310WH

Gyakran kezded a napot egy finom pirítóssal, gofrival vagy paninivel? Ebben az esetben biztos jó választás lesz számodra ezen Sencor melegszendvics sütő. Egyszerre több készülék funkcióját is ellátja. Cserélhető sütőlemezei vannak, így mindig a kívánságod szerint készítheted el a reggelit. Kompakt, 11,1 × 24,3 × 24,7 cm (ma×sz×mé) méreteinek köszönhetően a melegszendvics sütő nem foglal túl sok helyet. A készülék időtálló dizájnját fehér szín dobja fel. Mindenki szeretni fogja a pirítóst, legyen az sós vagy édes. Ha szeretnéd igénybe venni eme Sencor melegszendvics sütő segítségét, a munka olyan egyszerű és kényelmes lesz, hogy bárkinek könnyedén menni fog.

Szendvicssütő SENCOR SSM 9310WH ...
Szendvicssütő SENCOR SSM 9310WH ...

SENCOR SSM 9310WH melegszendvics sütő alapvető paraméterei

  • Ezen Sencor melegszendvics sütő segít a finom és változatos harapnivalók elkészítésében
  • Nagyon hasznosak a melegszendvics sütő cserélhető sütőlemezei, ha többféle fogást szeretnénk elkészíteni egyszerre
  • Sütőlemezek száma a csomagban: gofri és grill/panini
  • Eme Sencor melegszendvics sütővel finom háromszög alakú szendvicseket süthetünk
  • Egyszerre süthető szendvicsek száma: 2 szendvics
  • A kábel hossza 70 cm
  • Értékelni fogod a sütőlemezek tapadásmentes felületét
  • A szendvicssütő teljesítménye 750 W
  • Ezen Sencor szendvicssütő segítségével ropogós, ínycsiklandozó melegszendvicseket készíthetsz

Ízletes, ropogós pirítósok reggel, délben és este

Süss ízletes pirítóst reggelire, uzsonnára és vacsorára. Könnyedén és pillanatok alatt elkészítheted őket ezzel a praktikus Sencor szendvicssütővel. A sütőlemezeknek tapadásmentes a felülete, így nem kell attól tartanod, hogy a készülékben bármi odaég. Eme Sencor melegszendvics sütővel ízletes háromszög alakú szendvicseket készíthetsz, amit feldobhatsz kedvenc sajtoddal, szalámiddal és egyéb finomságokkal. Hozz létre különböző kombinációkat, és kényeztesd magad finom harapnivalókkal, amiket soha nem fogsz megunni. Mindenki imádni fogja a pirítóst, legyen az sós vagy édes. A kreativitásnak nincs határa. Eme praktikus Sencor melegszendvics sütő beszerzésével ketten is jóllaktok. Egyszerre 2 pirítóst süthetünk vele. Értékelni fogod a kivehető sütőlemezeket, ami lehetővé teszi a sokkal kényelmesebb használatát. Ezáltal sokkal könnyebb és gyorsabb a tisztítása is.

Szendvicssütő SENCOR SSM 9310WH ...
Szendvicssütő SENCOR SSM 9310WH ...

Egy ilyen Sencor szendvicssütővel pillanatok alatt megsütheted kedvenc fogásaid

Ha inkább az édes reggeliket vagy uzsonnát részesíted előnyben, akkor biztos örülni fogsz, hogy ezzel a készülékkel könnyedén készíthetsz gofrit. Keverjünk össze egy egyszerű tésztát, készítsük elő kedvenc finomságainkat, és a munka többi részét bízzuk csak erre a praktikus Sencor szendvicssütőre. Ezentúl akkor is grillezhetsz, ha kint rossz idő van. Grillezz mindent, amit szeretsz, közvetlenül a konyhádban. Egy ilyen Sencor melegszendvics sütő grillező lemezei ideálisak tortilla vagy panini grillezésére is.

A biztonságos működés magától értetődő

Egy ilyen megbízható Sencor melegszendvics sütő használata során a hozzáadott funkciók gondoskodnak a biztonságról. A készülék felmelegedése után az étel behelyezhető, a hőmérséklet automatikusan szabályozásra kerül. Kipróbálhatod a pirítósokat sós vagy édes változatban is ezzel a megbízható, 750W teljesítményű segítővel.

Szendvicssütő SENCOR SSM 9310WH ...

Paraméterek

Összehasonlít

Sütőlemezek

Sütőlemezek alakja
Háromszög Kész!
Szendvicsek száma
2 szendvics Kész!
Sütőlemezek tulajdonságai
Tapadásmentes felület, Eltávolítható sütőlemezek Kész!

Felszereltség, tartozékok

Sütőlemezek a csomagban
Gofri, Grill/panini Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Termék méretek

Magasság
11,1 cm Kész!
Szélesség
24,3 cm Kész!
Mélység
24,7 cm Kész!

Tulajdonságok

Rendeltetés
Gofrihoz, Pirítóshoz Kész!

Funkciók

Gofrik száma
2 Kész!
Gofrik alakja
Téglalap Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Böngéssz teljes szendvicsssütő kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SSM 9310WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SSM 9310WH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SSM 9310WH.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ