Akvizice ApF HU Samsung HU AV launch

Sencor STT 212U

Termékkatalógus
Sencor STT 212U
4,4 49 értékelés
Lemezjátszó - modern dizájn, hangszórókkal, fedővel, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, Hi-Fi, közvetlen hajtás, egyenes szárú kar, Bluetooth, hanglemez digitalizálás funkció, rádió, MP3 lejátszó, hanglemez digitalizálás, fejhallgató kimenet, tömege 1,9 kg, méretek 124 × 305 × 288 mm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
27 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  GK736fo8 Termékszám:  STT 212U Gyártó honlapja:

Sencor STT 212U

Sencor STT 212U egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Az elegáns és megfizethető gramofon nemcsak új fénybe mutatja be régi lemezeid, hanem stílusos kiegészítője is lesz az otthonodnak. A klasszikus lemezek lejátszása mellett a Sencor STT 212U rendelkezik minden modern technológiával, amelyet elvárhatsz egy hasonló készüléktől. Támogatja a Bluetooth technológiát, így vezeték nélkül is hallgathatod a zenét a mobiltelefonodról. Van egy beépített rádiója, amely 30 előre beállítható állomást tartalmaz FM sávon, és 20 előre beállítható rádiót az AM sávon. Természetesen az automatikus állomáskeresés. Nagyra fogod értékelni  az USB / SD nyílást is, amely lehetővé teszi a közvetlen felvételt az USB / SD-re, nemcsak a lemezekről, hanem a rádióból is. Tehát feljátszhatod a kedvenc slágereid egy modern eszközön, majd bármikor újból  lejátszhatod azokat. A Sencor lemezjátszó 2 beépített 5W hangszóróval is rendelkezik. Ha azonban a zene hangereje nem lesz neked elegendő, a cinch  kimenetelnek köszönhetően  csatlakoztathatsz egy másik hangszórót a lemezjátszóhoz.

A Sencor STT 212U lemezjátszó főbb jellemzői

  • Elérhető lemezjátszó közvetett meghajtással egyszerű felhasználás számára
  • 3 sebesség (33/45/78 fordulat / perc)
  • Digitális PLL FM / AM tuner
  • Bluetooth vezeték nélküli lejátszás támogatása
  • USB / SD nyílás (kompatibilis az MP3-val)
  • Feljátszás USB / SD kimeneten keresztül a lemezedről, rádióból vagy külső forrásból
  • L / R cinch kimenet
  • Beépített hangszórók (2 × 5 W RMS)
  • Távirányító
  • Stílusos dizájn

Paraméterek

Fizikai adatok

Szélesség
305 mm Kész!
Mélység
288 mm Kész!
Magasság
124 mm Kész!
Tömeg
1,9 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Összes lemezjátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

A most vásárolt sencor stt 213u lemezlejátszóhoz,pót tűt szeretnék kapni,vagy ami helyettesíti. Ebben kérem a segítségét!

Sziasztok! Az lenne a kérdésem,van magyar nyelvű leírás a Sencor stt 212u lemezjátszóhoz? Köszi a választ!

Kiegészítők: Sencor STT 212U
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ