A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Sennheiser GSP 350

Termékkatalógus
Sennheiser GSP 350
4,6 10 értékelés
Gamer fejhallgató - mikrofonos, fejhallgató, zárt, frekvenciatartomány: 15 Hz - 26000 Hz, 113 dB/mW érzékenység, 19 Ohm impedancia, 2,9 m hosszú kábel, USB
Kód:  JM196e Termékszám:  507081 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser GSP 350

A GSP 350 mikrofonos fejhallgatót a számítógépes játékok térhatású hangjához tervezték. Kifinomult akusztikájával elkápráztatja a profi játékosokat és a játékversenyek tapasztalt látogatóit is, akik keresik a magasabb osztályú termékeket keresik. A kitűnő hangvisszaadás és a Dolby 7.1 surround hangzás kombinációja igazán csodát tesz a játékélménnyel. Ez itt a bejárat a játék egy magasabb szintű valóságába, ahol a játék elfoglalja körülötted az egész teret.

Legfontosabb jellemzők

  • High-end fejhallgató, képes kielégíteni a legigényesebb játékosokat is
  • Térbeli tájékozódás a játékban (Dolby 7.1 Surround Sound)
  • Csevegés tökéletes tisztaságú hanggal (profi mikrofon)
  • Minden jelenethez saját hangbeállításokat hozhatsz létre
  • A beállítások azonnali kezelése (intuitív hangerőszabályzó a kagylón)
  • Tökéletes kényelem (a memóriahab fülpárna szigetel és kényelmes)

Hang ami csak neked szól

Headset egy számítógéphez csatlakozó intuitív Surround Dongle egységgel kerül a piacra. A Sennheiser csúcsminőségű akusztikus technológiáját használó, zárt gaming-headset a Surround Dongle segítségével Dolby 7.1 térhatású hangzást nyújt. Hála neki, egyetlen gombnyomással átkapcsolhatsz sztereó hangból Dolby Surround-ba. Ez a modul vonzó lesz minden játékos számára, mert garantálja, hogy a maximális koncentrációval élvezhesd a játékot, és ha szükséges, megváltoztathatod a hangzást. A szoftver négy equalizer profillal van ellátva a játék hanghatások, prémium zene, élő hang sportközvetítések következetes optimalizálása érdekében de arra is, hogy a hangmódosításokat kikapcsolhasd.

Mi van a tervezés mögött

Fejhallgatót a kifinomult design és a modern anyagok használata jellemzik. A memóriahabos fülpárnák a legnagyobb kényelmet és a környezeti zaj jobb kioltását nyújtják, így a játékot koncentráltan és zavartalanul élvezheted. Ezeknek a luxuskivitelű fülpárnáknak a tervezése a Sennheiser emberi fül ergonómiája iránt elkötelezett kutatásainak megfelelően történt, mely a legmagasabb fokú kényelmet célozza meg – akár hosszabb játékmenetek alatt is.

Összeköttetésben

Nyilván az alkotók nem felejtették el azt sem, hogy lehetőségét adjanak a csapatoknak a kommunikációra. A headset mikrofon ezért professzionális minőségű. A lehető legjobb csapatteljesítmény érdekében a GSP 300 a háttérzajokat minimalizáló, zajkioltó mikrofonnal és olyan mikrofonkarral van ellátva, amely a játékon belüli tisztább hangzás érdekében kizárja a légzési zajokat. A némításhoz egyszerűen hajtsd fel a mikrofonkart, és már meg is szakítottad a vonalat!

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Platform
PC Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Platform

Platform
PC Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sennheiser GSP 350 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser GSP 350. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sennheiser GSP 350.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ