A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

Sennheiser PC310

Termékkatalógus
Sennheiser PC310
4,5 11 értékelés
Fej-/fülhallgató - mikrofonos, nagyon könnyű szerkezet, 17-22 000 Hz frekvenciatartomány, 118 dB, kábelhossz: 3 m
Kód:  JM112g Termékszám:  504123 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser PC310

Ha épp egy olyan fülhallgatót keresel, ami biztosítja a jobb játékélményt, minőségibb zenehallgatást vagy filmnézést, és még nem próbáltad ki a Sennheiser PC310 modelljét, hát akkor épp ez az, amit keresel. A Sennheiser PC310 gondoskodik a kiváló minőségű hangzásról, amely ahhoz szükséges, hogy igazán természetesen hasson a zene. A kényelmes fülpárnáknak hála a fül is tud szellőzni, ezáltal addig játszhatsz, ameddig csak kedved tartja, ráadásul alig fogod érezni, hogy fejhallgatót viselsz. Ha pedig beszélni szeretnél, akkor elég csupán lehajtani a mikrofont, ami által az bekapcsol, a zajszűrő technológia jóvoltából pedig a a hangod tökéletesen tiszta és érthető lesz.
 
A fejhallgató csatlakoztathatóságáról a 2 db 3,5 mm-es jack csatlakozók gondoskodnak. A frekvenciatartománya 17-22 000 Hz, így pedig nyilvánvaló, hogy az általa hallgatott hang magas minőséget képvisel. A fejhallgató elegáns fekete színnel rendelkezik, így illik mindenhez és mindenhova.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sennheiser PC310 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser PC310. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sennheiser PC310. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser PC310. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser PC310.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ