AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Sennheiser PXC 550

Termékkatalógus
Sennheiser PXC 550
5 7 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli, zárt, összehajtható, mikrofonnal, Bluetooth, NFC, frekvenciatartomány 17-23000 Hz, 3,5 mm-es jack, 1,25 m-es vezeték
Kód:  JM122ef5 Termékszám:  506514 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser PXC 550

Kényeztesd magadat minden utazáson prémium hangzással. A Sennheiser PXC 550 a legjobbat kínálja. Az elegáns, összehajtható szerkezetben kiemelkedő minőségű hangra, hibrid adaptív NoiseGard zajkioldó technológiára és intuitív, fülkagylóra szerelt, érintésre működő vezérlőpanelre lelsz. Magával ragadó és hiteles hangzás vár rád, amely minden hangerőn egyformán kiváló minőségű. Kompromisszumok nélkül.

Fő jellemzők

  • Minőségéről híres Sennheiser hangzás
  • Hibrid adaptív NoiseGard zajkioldó technológia
  • Páratlan beszédtisztaság a személyes és üzleti beszélgetésekhez
  • Fülkagylóra szerelt, érintésre működő vezérlőpanel
  • Extra hosszú hallgatáskor is kényelmes
  • A hangerő nagy kilengéseinek korlátozása
  • Akár 30 órás üzemidő egyetlen feltöltéssel

Mindig tökéletes

Amikor az otthonodon kívül hallgatsz zenét egyértelmű, hogy ezt sohasem teheted ideális feltételek között. A világ egy zajos hely. Ezért van itt a NoiseGard technológia, amely biztosítja az állandó hangzást, még akkor is, ha egy város vagy egy repülőtér káosza vesz körül. Minél hangosabb körülötted a zaj, annál erősebb a kioltás.

Kötöttségek nélkül

Mind az utazás, mind a zenehallgatás úgy a legélvezetesebb, ha a mozgást semmi sem akadályozza. Kábelek helyett a high-tech jelátvitel kifinomult és kiváló hangzású megoldásainak legjavát kínálja. Az NFC technológiás telefon párosításához elég egyetlen érintés. Mindamellett a fülhallgató a tartozékként mellékelt vezetékkel is használható.

Rejtett erősségek

A PXC 550 páratlan beszédtisztaságot kínál a telefonhívásokhoz. Minden környezeti zajt kiszűr, így tökéletesen hallod a hívott felet a vonal másik végén, nem számít, mennyire zajos a környezeted. A fülkagylókon található érintésérzékeny paneleknek köszönhetően a telefon funkciók és a zenelejátszás irányítása természetes lesz.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sennheiser PXC 550 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser PXC 550. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sennheiser PXC 550. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser PXC 550. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser PXC 550.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ