Shanling UA5 piros

Termékkatalógus
Shanling UA5 piros
5 2 értékelés
Fül-/fejhallgató erősítő - DAC átalakító, OLED kijelző, hibrid energiaellátó rendszer 220 mAh-ás akkumulátorral, forgótárcsa a hangerő szabályozásához, két ESS ES9038Q2M chip, két Ricore RT6863 fejhallgató-erősítő, Hi-Res támogatás akár 768 kHz/32 bitig és DSD512-ig, FPGA rendszer a kiváló jelfeldolgozáshoz, 4,4 mm-es szimmetrikus csatlakozó, 3,5 mm-es csatlakozó, tápellátás USB segítségével, kompatibilis az Android, iOS, Windows és macOS operációs rendszerrel, szín: piros
Kód:  SHL004b5 Termékszám:  6972835390943

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Shanling UA5 piros

Szeretnéd, ha bárhol is vagy, kiváló minőségű zenét hallgathatnál? A kompakt Shanling UA5 hordozható fejhallgató-erősítő megvásárlásával nem követsz el hibát. Piros színben készült luxus kivitelben, továbbá monokróm OLED-kijelzővel, két ESS ES9038Q2M chippel és két Ricore RT6863 dedikált fejhallgató-erősítővel van felszerelve. A Shanling erősítő tiszta, gazdag, igényes hangzással és megbízható teljesítménnyel büszkélkedhet. Olyan funkciókat is kapott, mint a forgathatógombahangerőszabályozáshoz, a 4,4 mm-es szimmetrikus csatlakozó, valamint egy 3,5 mm-es csatlakozó. Az UA5 erősítő támogatja a 768 kHz/32 bitig terjedő Hi-Res és a DSD512 formátumot, és akár hat órán keresztül is képes működni. A 220 mAh-s akkumulátor mindössze 30 perc alatt töltődik fel teljesen. A Shanling UA5 egy speciális, hibrid töltésmódot is kínál. A kimeneti teljesítmény 137mW@32Ω a 3,5 mm-es kimenetnél, és 211mW@32Ω a 4,4 mm-es kimenetnél. 

A Shanling UA5 hordozható fejhallgató-erősítő legfontosabb jellemzői, piros

  • A Shanling UA5 hordozható fejhallgató-erősítő piros színben, kompakt méretekkel. 
  • Luxus design. 
  • Monokróm OLED kijelzővel szerelték fel.
  • Hibrid feltöltéssel rendelkezik. 
  • Hangerőszabályozás forgatható gombbal.
  • Két ESS ES9038Q2M chip a tiszta, gazdag, igényesen részletes hangzásért. 
  • DSD512-igés Hi-Res támogatás akár 768 kHz/32 bitig. 
  • Tápellátás USB porton keresztül USB DAC üzemmódban. 
  • Hibrid üzemmódban a DAC és az erősítők az akkumulátorról, a többi alkatrész pedig az USB-csatlakozóról kapja a tápellátást.
  • Az UA5 mindössze 30 perc alatt teljesen feltölthető. 
  • Ha lemerül, automatikusan átvált USB tápellátásmódba és megkezdi a töltést.
  • Az UA5 két Ricore RT6863 dedikált fejhallgató-erősítővel van felszerelve.
  • UAC1.0 mód a még jobb játékélményért. 
  • A 220 mAh-s akkumulátor mindössze 30 perc alatt teljesen feltölthető. 
  • Az üzemideje hat óra. 
  • A Shanling UA5 kiválóan képes feldolgozni a jelet. 
  • Kompatibilis Android és iOS, Windows és macOS rendszerekkel. 
  • Az UA5 erősítő kiterjedt csatlakoztathatósággal. 

Erősítő hibrid/akkumulátoros energiarendszerrel

A Shanling UA5 hordozható fejhallgató-erősítő hibrid akkumulátoros rendszerrel, azaz egy kis 220mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely az erősítőket és a DAC-ot táplálja. Ez a készüléktől függetlenül biztosítja az egyenletes hangminőség előnyét. A Shanling erősítő akár hat órán át is működhet egyetlen töltéssel. 

Két ESS ES9038Q2M chippel szerelték fel

Minőségi zenét hallgathatsz útközben. A Shanling UA5 hordozható fejhallgató-erősítő két ESS ES9038Q2M chipet kapott, amelyeket más hordozható Hi-Res eszközökben is használt a gyártó. Nagy felbontású, részletgazdag, természetes hangzással rendelkeznek. Az UA5 büszkélkedhet a 32 bit/768 kHz-ig terjedő Hi-Res és DSD512 támogatással is. 

Szilárd teljesítmény két dedikált Ricore RT6863 fejhallgató-erősítővel

Ne hagyd, hogy a kompakt méretek megtévesszenek. A Shanling UA5 hordozható fejhallgató-erősítőben két Ricore RT6863 dedikált fejhallgató-erősítő található, amelyek az ESS DAC chipekkel együtt biztosítják a fejhallgató megfelelő teljesítményét. Melyik dalt hallgatod meg először? 

Az UA5 kiválóan dolgozza fel a jelet

A Shanling UA5 hordozható fejhallgató erősítő kiválóan feldolgozza a jelet. Minden adathoz pontosabban és nagyobb teljesítményt ígér, beleértve a PCM-et és a DSD-t is. Ezek a képességek a saját fejlesztésű FPGA-rendszernek és a nagy pontosságú kristályoszcillátornak köszönhetők. 

A Shanling UA5 erősítő gazdag csatlakozórendszerrel rendelkezik

A Shanling UA5 hordozható fejhallgató-erősítő számos csatlakozóval rendelkezik annak érdekében, hogy minél több variációra legyen lehetőséged. Klasszikus 3,5 mm-es vagy 4,4 mm-es szimmetrikus csatlakozók állnak a rendelkezésedre. Az UA5 USB/koax SPDIF átalakítóként is használható, így okostelefon, csúcskategóriás otthoni DAC vagy vevőegység is csatlakoztatható hozzá. Az SPDIF koax csatlakozáshoz egy kompatibilis kábelre lesz szüksége 3,5 mm-es TRRS-csatlakozóval. 

UAC1.0 mód a még inkább élménydús játékért

A Shanling UA5 hordozható fejhallgató-erősítő szintén kiváló partner minden gamer számára. Az UAC1.0 mód biztosítja a kompatibilitást az eszközök széles skálájával, beleértve a játékrendszereket is. Így még kiemelkedőbb játékélményben lesz részed. 


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Shanling UA5 piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Shanling UA5 červený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Shanling UA5, červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Shanling UA5 rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Shanling UA5 rot.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ